reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny pytam na ogólnym, bo jest więcej wejść i trudniej przegapić, który wg was ładniejszy:

41464-l-1.jpg

Czy ten kolor:

37094-l-1.jpg

Bo nie ukrywam, ale mi się podoba bardziej pierwszy...Ale chyba tylko mi :laugh2: Mąż coś przebąkiwał o tym z błękitnym, siostra też, druga nie chciała chyba robić mi przykrości haha W pracy przyjaciółce też ten drugi :rolleyes: Gdybym miała pewność, że ten pierwszy jest trochę taki błękitnawo-szarawy to bym wzięła już dzisiaj ten pierwszy... Ale nie wiem czy nie będzie po prostu szary na żywo...
@Góraleczka89 dała mi cynk o przecenie, więc może bym skorzystała...no ale się waham...Ach....
Proszę o opinie :)

Jasne, że pierwszy ;) dla mnie na żywo szary, ale ja akurat taki lubię ;)

Oglądałam go na żywo, choć w sklepowym świetle i dla mnie po prostu szary melanż... błękitu nie zauważyłam tam ;) chyba, że przy dziennym by był...

Ostatnia edycja:
reklama
@Dita_333 wybrałabym ten pierwszy piękny!!!!

Co do pampersów to udało mi się kupić na olx za śmieszne pieniądze te premium care 88sztuk właśnie 1

Pytanko do dziewczyn z cukrzycą, jak dostałyście skierowanie do poradni ile czekałyście??? Dzwoniłam i dopiero na 17 września mam się wstawić [emoji15] podobno tyle ciężarnych z cukrzycą! I nie wiem co teraz robić w sumie bo to będzie 31 tydzień.
W przychodni do której mnie skierowano lekarz był na urlopie. We wtorek dzwoniłam w inne miejsce, Pani mówiła że nie ma miejsca, ale w razie gdyby coś się zwolniło to będzie do mnie dzwonić i w środę dostałam telefon ze na piątek zwolnilo się miejsce[emoji6]jeśli masz możliwość to może spróbuj zadzwonić do innej przychodni.

Ja
Dziewczyny pytam na ogólnym, bo jest więcej wejść i trudniej przegapić, który wg was ładniejszy:

41464-l-1.jpg

Czy ten kolor:

37094-l-1.jpg

Bo nie ukrywam, ale mi się podoba bardziej pierwszy...Ale chyba tylko mi :laugh2: Mąż coś przebąkiwał o tym z błękitnym, siostra też, druga nie chciała chyba robić mi przykrości haha W pracy przyjaciółce też ten drugi :rolleyes: Gdybym miała pewność, że ten pierwszy jest trochę taki błękitnawo-szarawy to bym wzięła już dzisiaj ten pierwszy... Ale nie wiem czy nie będzie po prostu szary na żywo...
@Góraleczka89 dała mi cynk o przecenie, więc może bym skorzystała...no ale się waham...Ach....
Proszę o opinie :)
Ja bym brala drugi, ale ja mam faze na turkusy, miety itp od jakis 3 lat :D

reklama
To co oni ci tam powiedzieli??

Na pierwszej wizycie, gdy byłam już po dwóch tygodniach na diecie z brakiem rezultatów, Pani doktor kazała mi lepiej się przykładać i nie podjadać słodyczy, bo “wszystkie tak robicie”. Nie dostałam żadnych wskazówek odnośnie tego co i kiedy mam jeść. Powiedziała mi wprawdzie, że jest coś takiego jak WW i ile ma być do posiłku, ale ja wtedy nic z tego nie zrozumiałam. Na instruktarz co do diety wysłała mnie do pielęgniarek, które tylko przewróciły oczami. Potem nasłuchałam się jeszcze jakie sa powikłania cukrzycy ciażowej i ile złego sie stanie mojemu dziecku. Wyszlam stamtad na nogach z waty, przekonana, ze zabijam swoje dziecko biorac cokolwiek do ust i zostalam wyrodna matka zanim jeszcze urodzilam [emoji20]
Najlepsze, ze to szpital WUM-u, wiec szlam tam mega pozytywnie nastawiona, bo oboje rodzice przez lata wykladali na akademii i jakos zawsze uwazalam, ze tam jest personel na wysokim poziomie [emoji20]

Do góry