reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny pytam na ogólnym, bo jest więcej wejść i trudniej przegapić, który wg was ładniejszy:

41464-l-1.jpg

Czy ten kolor:

37094-l-1.jpg

Bo nie ukrywam, ale mi się podoba bardziej pierwszy...Ale chyba tylko mi :laugh2: Mąż coś przebąkiwał o tym z błękitnym, siostra też, druga nie chciała chyba robić mi przykrości haha W pracy przyjaciółce też ten drugi :rolleyes: Gdybym miała pewność, że ten pierwszy jest trochę taki błękitnawo-szarawy to bym wzięła już dzisiaj ten pierwszy... Ale nie wiem czy nie będzie po prostu szary na żywo...
@Góraleczka89 dała mi cynk o przecenie, więc może bym skorzystała...no ale się waham...Ach....
Proszę o opinie :)

Jasne, że pierwszy ;) dla mnie na żywo szary, ale ja akurat taki lubię ;)

Oglądałam go na żywo, choć w sklepowym świetle i dla mnie po prostu szary melanż... błękitu nie zauważyłam tam ;) chyba, że przy dziennym by był...

Ostatnia edycja:
reklama
@Dita_333 wybrałabym ten pierwszy piękny!!!!

Co do pampersów to udało mi się kupić na olx za śmieszne pieniądze te premium care 88sztuk właśnie 1

Pytanko do dziewczyn z cukrzycą, jak dostałyście skierowanie do poradni ile czekałyście??? Dzwoniłam i dopiero na 17 września mam się wstawić [emoji15] podobno tyle ciężarnych z cukrzycą! I nie wiem co teraz robić w sumie bo to będzie 31 tydzień.
W przychodni do której mnie skierowano lekarz był na urlopie. We wtorek dzwoniłam w inne miejsce, Pani mówiła że nie ma miejsca, ale w razie gdyby coś się zwolniło to będzie do mnie dzwonić i w środę dostałam telefon ze na piątek zwolnilo się miejsce[emoji6]jeśli masz możliwość to może spróbuj zadzwonić do innej przychodni.

Ja
Dziewczyny pytam na ogólnym, bo jest więcej wejść i trudniej przegapić, który wg was ładniejszy:

41464-l-1.jpg

Czy ten kolor:

37094-l-1.jpg

Bo nie ukrywam, ale mi się podoba bardziej pierwszy...Ale chyba tylko mi :laugh2: Mąż coś przebąkiwał o tym z błękitnym, siostra też, druga nie chciała chyba robić mi przykrości haha W pracy przyjaciółce też ten drugi :rolleyes: Gdybym miała pewność, że ten pierwszy jest trochę taki błękitnawo-szarawy to bym wzięła już dzisiaj ten pierwszy... Ale nie wiem czy nie będzie po prostu szary na żywo...
@Góraleczka89 dała mi cynk o przecenie, więc może bym skorzystała...no ale się waham...Ach....
Proszę o opinie :)
Ja bym brala drugi, ale ja mam faze na turkusy, miety itp od jakis 3 lat :D

reklama
To co oni ci tam powiedzieli??

Na pierwszej wizycie, gdy byłam już po dwóch tygodniach na diecie z brakiem rezultatów, Pani doktor kazała mi lepiej się przykładać i nie podjadać słodyczy, bo “wszystkie tak robicie”. Nie dostałam żadnych wskazówek odnośnie tego co i kiedy mam jeść. Powiedziała mi wprawdzie, że jest coś takiego jak WW i ile ma być do posiłku, ale ja wtedy nic z tego nie zrozumiałam. Na instruktarz co do diety wysłała mnie do pielęgniarek, które tylko przewróciły oczami. Potem nasłuchałam się jeszcze jakie sa powikłania cukrzycy ciażowej i ile złego sie stanie mojemu dziecku. Wyszlam stamtad na nogach z waty, przekonana, ze zabijam swoje dziecko biorac cokolwiek do ust i zostalam wyrodna matka zanim jeszcze urodzilam [emoji20]
Najlepsze, ze to szpital WUM-u, wiec szlam tam mega pozytywnie nastawiona, bo oboje rodzice przez lata wykladali na akademii i jakos zawsze uwazalam, ze tam jest personel na wysokim poziomie [emoji20]

Do góry