reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Problem jest taki, że mi się ten pierwszy po prostu bardziej podoba ;) I właśnie ze względu tez na ten kolor wybrałam między innymi ten wózek :laugh2: Tylko, że nie wiedziałam na żywo i boję się, ze będzie inaczej wyglądał, bo te zdjęcie jest takie "sztuczne"... Na necie nie znalazłam real photo. A ten drugi tez mi się w sumie podoba, tylko się "nie zakochałam" - tak jak piszesz. Po prostu jest ładny dla mnie i tyle, i tu się nie martwię o odcień, na pewno będzie ok.
No wiec jak Ci się pierwszy bardziej podoba to nie ma dyskusji [emoji4] myślę że będziesz zadowolona - szarości zawsze ładnie wyglądają w wózkach - a mam kilka znajomych które właśnie wybrały takie odcienie. Ja np miałam problem z dopasowaniem spiworka do mojego wózka ale właśnie znalazłam jakieś szarości, za to Ty będziesz miała na odwrót - możesz dokupić wszystko co tylko Ci się spodoba i to w każdym kolorze [emoji38]

reklama
Nawet mi nie mów bo ja 3 różne opakowania podpasek zamówiłam, nie wiem ile tego potrzeba ,ile wziąć do szpitala itd [emoji85]
Ja mam dwie paczki Bella mama bo tyle szpital każe mieć [emoji14] na później w domu to już podpaski, a jak zabraknie to małżonek wyskoczy po te większe do Rossmana [emoji14]

Problem jest taki, że mi się ten pierwszy po prostu bardziej podoba ;) I właśnie ze względu tez na ten kolor wybrałam między innymi ten wózek :laugh2: Tylko, że nie wiedziałam na żywo i boję się, ze będzie inaczej wyglądał, bo te zdjęcie jest takie "sztuczne"... Na necie nie znalazłam real photo. A ten drugi tez mi się w sumie podoba, tylko się "nie zakochałam" - tak jak piszesz. Po prostu jest ładny dla mnie i tyle, i tu się nie martwię o odcień, na pewno będzie ok.
Ok, turkusowy jest bardziej wesoły, a szary stonowany. Ja wolę szarości. Jeżeli Ci to coś pomoże to jutro, a najpóźniej w czw będę miała to Ci zrobię parę fotek[emoji6]

Dziewczyny pytam na ogólnym, bo jest więcej wejść i trudniej przegapić, który wg was ładniejszy:

41464-l-1.jpg

Czy ten kolor:

37094-l-1.jpg

Bo nie ukrywam, ale mi się podoba bardziej pierwszy...Ale chyba tylko mi :laugh2: Mąż coś przebąkiwał o tym z błękitnym, siostra też, druga nie chciała chyba robić mi przykrości haha W pracy przyjaciółce też ten drugi :rolleyes: Gdybym miała pewność, że ten pierwszy jest trochę taki błękitnawo-szarawy to bym wzięła już dzisiaj ten pierwszy... Ale nie wiem czy nie będzie po prostu szary na żywo...
@Góraleczka89 dała mi cynk o przecenie, więc może bym skorzystała...no ale się waham...Ach....
Proszę o opinie :)
Pierwszy zdecydowanie :D

@Dita ja bym brała drugi jakby jeszcze miał kółka jakie sobie wymarzyłam to może bym kupiła, bo bardzo ładny.

@Mama Zuzi i Antosia ja też miałam ambitny plan pracować, ale życie to szybko zweryfikowało.
Jak moja kierowniczka dowiedziała się, że gin mi kazał do domu i leżeć to sama mnie chciała zawieźć.
Ja od 6tc na L4.
Zdrowie ważniejsze.

@Dusia ja kupiłam pampersy bambiboo rozmiar 1 i baby dream 2 skorzystałam z promocji w Rossmanie. Ja akurat po 1 opakowaniu bo jednorazowe będę używać tylko w szpitalu i na dwór.
A tak to mniej więcej z 12-15 pieluch dziennie idzie z tego co pamiętam.

@Dita_333 wybrałabym ten pierwszy piękny!!!!

Co do pampersów to udało mi się kupić na olx za śmieszne pieniądze te premium care 88sztuk właśnie 1

Pytanko do dziewczyn z cukrzycą, jak dostałyście skierowanie do poradni ile czekałyście??? Dzwoniłam i dopiero na 17 września mam się wstawić [emoji15] podobno tyle ciężarnych z cukrzycą! I nie wiem co teraz robić w sumie bo to będzie 31 tydzień.

reklama
Do góry