the_flower
Fanka BB :)
Ja chyba dzisiaj przegielam ze sprzątaniem i też czuję, że wszystko mi w dół ciągnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mały niech rośnie sobie.Ja po uzg maly wazy 620 gram maz widzial jak rusza raczkami i nozkami hehe nie mogl dokladnie go zbadac bo smiesznie i nie typowo byl polozony. Polozenie mial poprzeczne wiec nie zbadal do końca serduszka ani ile ma cm. Szyjka 36mm ogolnie jest ok porod na 8 grudnia ale zostane z wami dziewczyny dobrze mi tu [emoji4][emoji4] A z tym serduszkiem to 2 tyg temu bylo badane na uzg i bylo ok ale wtedy mial polozenie podluzne glowkowe [emoji4]... mimo wszystko wiekszosc czuje go na dole jak mnie zaczepia...
Ale mi smaka narobilas. No dobra... wstaje z lozka robie sniadanko. Pozdrawiam I milego dnia zyczeMiłego dnia dziewczyny.
Śpicie jeszcze?
U mnie 19 stopni, Idealnie dla mnie.
Wstawiłam pralke, wiem że święto ale po powrocie dzieci mam pół łazienki prania.
Jeszcze 1-2wstawię i zostanie tylko to co w pojemniku.
Ogarnęłam w kuchni, bo wczoraj mój rządził i znów nic nie mogłam znaleźć.
Dziś u nas odpust, jak wróci młodsza córka z nocowanki to mi kupi szczypkę, bo to jedyne co lubię ze straganów.
Moje dorosłe dzieci od 7ej w Italii na pielgrzymce.
Jakie macie plany na dziś?
Zostawiam Wam śniadanko
Zobacz załącznik 888320
My dalej się urlopujemy, ale dzisiaj mamy trochę chłodniej, nie ma słońca to chyba podjedziemy do jakiegoś miasteczka połazić...
Tak się zastanawiam czy mogę płynąć motorówką? Mój Mąż idzie na nurkowania, a ja mogłabym z nimi po prostu popłynąć, ale nie wiem czy mogę ;p
U nas też dzisiaj odpustMiłego dnia dziewczyny.
Śpicie jeszcze?
U mnie 19 stopni, Idealnie dla mnie.
Wstawiłam pralke, wiem że święto ale po powrocie dzieci mam pół łazienki prania.
Jeszcze 1-2wstawię i zostanie tylko to co w pojemniku.
Ogarnęłam w kuchni, bo wczoraj mój rządził i znów nic nie mogłam znaleźć.
Dziś u nas odpust, jak wróci młodsza córka z nocowanki to mi kupi szczypkę, bo to jedyne co lubię ze straganów.
Moje dorosłe dzieci od 7ej w Italii na pielgrzymce.
Jakie macie plany na dziś?
Zostawiam Wam śniadanko
Zobacz załącznik 888320