reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja po uzg maly wazy 620 gram maz widzial jak rusza raczkami i nozkami hehe nie mogl dokladnie go zbadac bo smiesznie i nie typowo byl polozony. Polozenie mial poprzeczne wiec nie zbadal do końca serduszka ani ile ma cm. Szyjka 36mm ogolnie jest ok porod na 8 grudnia ale zostane z wami dziewczyny dobrze mi tu [emoji4][emoji4] A z tym serduszkiem to 2 tyg temu bylo badane na uzg i bylo ok ale wtedy mial polozenie podluzne glowkowe [emoji4]... mimo wszystko wiekszosc czuje go na dole jak mnie zaczepia...
Mały niech rośnie sobie.
Mój cały czas poprzecznie ułożony, ale ginowi to nie przeszkadza i zawsze go z każdej strony obluka.
Nie przejmuj się tym terminem, bo Twój synek urodzi się, kiedy będzie gotowy :)

Miłego dnia dziewczyny.
Śpicie jeszcze?
U mnie 19 stopni, Idealnie dla mnie.
Wstawiłam pralke, wiem że święto ale po powrocie dzieci mam pół łazienki prania.
Jeszcze 1-2wstawię i zostanie tylko to co w pojemniku.
Ogarnęłam w kuchni, bo wczoraj mój rządził i znów nic nie mogłam znaleźć.
Dziś u nas odpust, jak wróci młodsza córka z nocowanki to mi kupi szczypkę, bo to jedyne co lubię ze straganów.
Moje dorosłe dzieci od 7ej w Italii na pielgrzymce.
Jakie macie plany na dziś?
Zostawiam Wam śniadanko
20180815_075859.jpg

Załączniki

• 20180815_075859.jpg
    20180815_075859.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 385
My dalej się urlopujemy, ale dzisiaj mamy trochę chłodniej, nie ma słońca to chyba podjedziemy do jakiegoś miasteczka połazić...
Tak się zastanawiam czy mogę płynąć motorówką? Mój Mąż idzie na nurkowania, a ja mogłabym z nimi po prostu popłynąć, ale nie wiem czy mogę ;p

Miłego dnia dziewczyny.
Śpicie jeszcze?
Wstawiłam pralke, wiem że święto ale po powrocie dzieci mam pół łazienki prania.
Dziś u nas odpust, jak wróci młodsza córka z nocowanki to mi kupi szczypkę, bo to jedyne co lubię ze straganów.
Zostawiam Wam śniadanko
Zobacz załącznik 888320
Ale mi smaka narobilas. No dobra... wstaje z lozka robie sniadanko. Pozdrawiam I milego dnia zycze ;);):)

Ja od 7 juz buszuje, ale nie wyspalam sie dzis, bo chlop mi o 2 z imprezy firmowej wrocil i nie dość, że mnie obudzil to jeszcze mloda i zanim zasnelysmy obie to kolo 3.30 bylo. Ja mu pozniej pokaze :D Prania robilam w poniedzialek ze 4 i czeka mnie sterta prasowania na dzis. Tez poki co u nas chłodno, wiec po trochu to ogarnę dziś. Obiad mam juz podszykowany, kolejna partia gruszek sie suszy na na kompot na święta.

My dalej się urlopujemy, ale dzisiaj mamy trochę chłodniej, nie ma słońca to chyba podjedziemy do jakiegoś miasteczka połazić...
Tak się zastanawiam czy mogę płynąć motorówką? Mój Mąż idzie na nurkowania, a ja mogłabym z nimi po prostu popłynąć, ale nie wiem czy mogę ;p

Ja na urlopie statkiem płynęłam, strasznie źle to zniosłam [emoji23] a młody w tym czasie miał imprezę [emoji16] więc zależy jak to zniesiesz [emoji4]

Miłego dnia dziewczyny.
Śpicie jeszcze?
Zostawiam Wam śniadanko
Zobacz załącznik 888320
U nas też dzisiaj odpust;)
Synek od rana już szaleje na straganach :)
Miłego dnia Dziewczyny :)

reklama
Do góry