reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Mi się wydaje że to skończone tyg. Hmmmm

To mnie nie pocieszyłaś :errr::rofl2::cool2: Ale co tam, w siatce czy poza, mój lekarz mówi, że wszystko jest w porządku i na pewno tak jest :tak: Jakoś nie wierzę, że będę miała duże dziecko, prędzej urodzi się 3albo więcej przed terminem niż w terminie 4kg haha:rofl: Zresztą, jak pisałam wcześniej, pewnie zwolni.... ;)
Ty dzisiaj już na sicku?:)

Hej, my dzis echo serca, wlasnie wyruszamy do Łodzi.

Trzymam kciuki!!!!!:)

@Sandrus.k
Super :) Ale pamiętaj, żeby na 62 za dużo nie kupować :) to maleństwo będzie, takie do 3m-ca, szybko ci urośnie :);)

To mnie nie pocieszyłaś :errr::rofl2::cool2: Ale co tam, w siatce czy poza, mój lekarz mówi, że wszystko jest w porządku i na pewno tak jest :tak: Jakoś nie wierzę, że będę miała duże dziecko, prędzej urodzi się 3albo więcej przed terminem niż w terminie 4kg haha:rofl: Zresztą, jak pisałam wcześniej, pewnie zwolni.... ;)
Ty dzisiaj już na sicku?:)

Trzymam kciuki!!!!!:)

@Sandrus.k
Super :) Ale pamiętaj, żeby na 62 za dużo nie kupować :) to maleństwo będzie, takie do 3m-ca, szybko ci urośnie :);)
Dzieki, dzisiejsza pomyslna wizyta będzie najlepszym prezentem urodzinowym :)

Hey z rana :)
Kto dziś wczytuje i oczekuje:)
Ja od rana robie gołąbki takie z prawdziwego zdarzenia ,mniam więc o 15 będzie obiadek jak cza:)
Wczoraj zamówiłam malutkiej z 20 opasek roznokolorowych, rozne:) bucki i takie sprawy takze zbieram wyprawkę ponad miarę i szulam ślicznej sukienusi na święta myślę że już wtedy rozmiar 62 będzie więc TRWAJA poszukiwania bo ja sama nie będę potem po sklepach latać A tak już będzie [emoji173][emoji173]
Sandrus widzę, że oszalałaś ba punkcie swojej córeczki!syper, aż miło się to czyta [emoji16]
Hej, my dzis echo serca, wlasnie wyruszamy do Łodzi.
Powodzenia na badaniu. Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze!

Przed chwilą wypiłam drinka z 75g glukozy. Wam też rozpuszczano w cieplej wodzie? W taki upał średnio piło się taki słodki miód.mam nic nie pić i nie jeść. Z jedzeniem to ok, ale z piciem będzie ciężko.
Przed laboratorium awantura bo facet wszedł bez kolejki. Ale kurcze miał tylko mocz do zostawienia, więc ja osobiście nie widzę problemu. Najgłośniej oczywiście mocherowy beret się darła. Najśmieszniejsze jest to, że ten gość to kandydat na burmistrza hehehe

A tak w ogóle dzień dobry i miłego dnia:) Ktoś dziś wizytuje?? ;)
Hey! Ja mam dziś nie planowana wizytę. Miałam mieć za tydzień ale jedziemy nad morze i mogłam przesunąć jeszcze tydzień do przodu albo właśnie dziś (wiadomo że wolałam dzis [emoji6]). To 3 tygodnie od ostatniej wizyty i mam nadzieje ze zrobimy usg i nareszcie na 100% potwierdzimy płeć [emoji38]

Sandrus widzę, że oszalałaś ba punkcie swojej córeczki!syper, aż miło się to czyta [emoji16]Powodzenia na badaniu. Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze!

Przed chwilą wypiłam drinka z 75g glukozy. Wam też rozpuszczano w cieplej wodzie? W taki upał średnio piło się taki słodki miód.mam nic nie pić i nie jeść. Z jedzeniem to ok, ale z piciem będzie ciężko.
Przed laboratorium awantura bo facet wszedł bez kolejki. Ale kurcze miał tylko mocz do zostawienia, więc ja osobiście nie widzę problemu. Najgłośniej oczywiście mocherowy beret się darła. Najśmieszniejsze jest to, że ten gość to kandydat na burmistrza hehehe
Dzieki :) tak ja tez mialam ciepła ta glukoze wczoraj.

reklama
Hey! Ja mam dziś nie planowana wizytę. Miałam mieć za tydzień ale jedziemy nad morze i mogłam przesunąć jeszcze tydzień do przodu albo właśnie dziś (wiadomo że wolałam dzis [emoji6]). To 3 tygodnie od ostatniej wizyty i mam nadzieje ze zrobimy usg i nareszcie na 100% potwierdzimy płeć [emoji38]
To powodzenia i trzymam kciuki :)

Do góry