reklama
Mi się wydaje że to skończone tyg. Hmmmm
To mnie nie pocieszyłaś Ale co tam, w siatce czy poza, mój lekarz mówi, że wszystko jest w porządku i na pewno tak jest Jakoś nie wierzę, że będę miała duże dziecko, prędzej urodzi się 3albo więcej przed terminem niż w terminie 4kg haha Zresztą, jak pisałam wcześniej, pewnie zwolni....
Ty dzisiaj już na sicku?
Hej, my dzis echo serca, wlasnie wyruszamy do Łodzi.
Trzymam kciuki!!!!!
@Sandrus.k
Super Ale pamiętaj, żeby na 62 za dużo nie kupować to maleństwo będzie, takie do 3m-ca, szybko ci urośnie
Dzieki, dzisiejsza pomyslna wizyta będzie najlepszym prezentem urodzinowymTo mnie nie pocieszyłaś Ale co tam, w siatce czy poza, mój lekarz mówi, że wszystko jest w porządku i na pewno tak jest Jakoś nie wierzę, że będę miała duże dziecko, prędzej urodzi się 3albo więcej przed terminem niż w terminie 4kg haha Zresztą, jak pisałam wcześniej, pewnie zwolni....
Ty dzisiaj już na sicku?
Trzymam kciuki!!!!!
@Sandrus.k
Super Ale pamiętaj, żeby na 62 za dużo nie kupować to maleństwo będzie, takie do 3m-ca, szybko ci urośnie
Weronikakrz
Fanka BB :)
A ty dzis masz urodziny? To wszystkiego najlepszego i powodzenia na wizycieDzieki, dzisiejsza pomyslna wizyta będzie najlepszym prezentem urodzinowym
Ja tez dzis mam wizyte na 9.40
Jutro dziękuję bardzo :*A ty dzis masz urodziny? To wszystkiego najlepszego i powodzenia na wizycie
Ja tez dzis mam wizyte na 9.40
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Sandrus widzę, że oszalałaś ba punkcie swojej córeczki!syper, aż miło się to czyta [emoji16]Hey z rana
Kto dziś wczytuje i oczekuje
Ja od rana robie gołąbki takie z prawdziwego zdarzenia ,mniam więc o 15 będzie obiadek jak cza
Wczoraj zamówiłam malutkiej z 20 opasek roznokolorowych, rozne bucki i takie sprawy takze zbieram wyprawkę ponad miarę i szulam ślicznej sukienusi na święta myślę że już wtedy rozmiar 62 będzie więc TRWAJA poszukiwania bo ja sama nie będę potem po sklepach latać A tak już będzie [emoji173][emoji173]
Powodzenia na badaniu. Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze!Hej, my dzis echo serca, wlasnie wyruszamy do Łodzi.
Przed chwilą wypiłam drinka z 75g glukozy. Wam też rozpuszczano w cieplej wodzie? W taki upał średnio piło się taki słodki miód.mam nic nie pić i nie jeść. Z jedzeniem to ok, ale z piciem będzie ciężko.
Przed laboratorium awantura bo facet wszedł bez kolejki. Ale kurcze miał tylko mocz do zostawienia, więc ja osobiście nie widzę problemu. Najgłośniej oczywiście mocherowy beret się darła. Najśmieszniejsze jest to, że ten gość to kandydat na burmistrza hehehe
Hey! Ja mam dziś nie planowana wizytę. Miałam mieć za tydzień ale jedziemy nad morze i mogłam przesunąć jeszcze tydzień do przodu albo właśnie dziś (wiadomo że wolałam dzis [emoji6]). To 3 tygodnie od ostatniej wizyty i mam nadzieje ze zrobimy usg i nareszcie na 100% potwierdzimy płeć [emoji38]A tak w ogóle dzień dobry i miłego dnia Ktoś dziś wizytuje??
Dzieki tak ja tez mialam ciepła ta glukoze wczoraj.Sandrus widzę, że oszalałaś ba punkcie swojej córeczki!syper, aż miło się to czyta [emoji16]Powodzenia na badaniu. Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze!
Przed chwilą wypiłam drinka z 75g glukozy. Wam też rozpuszczano w cieplej wodzie? W taki upał średnio piło się taki słodki miód.mam nic nie pić i nie jeść. Z jedzeniem to ok, ale z piciem będzie ciężko.
Przed laboratorium awantura bo facet wszedł bez kolejki. Ale kurcze miał tylko mocz do zostawienia, więc ja osobiście nie widzę problemu. Najgłośniej oczywiście mocherowy beret się darła. Najśmieszniejsze jest to, że ten gość to kandydat na burmistrza hehehe
reklama
To powodzenia i trzymam kciukiHey! Ja mam dziś nie planowana wizytę. Miałam mieć za tydzień ale jedziemy nad morze i mogłam przesunąć jeszcze tydzień do przodu albo właśnie dziś (wiadomo że wolałam dzis [emoji6]). To 3 tygodnie od ostatniej wizyty i mam nadzieje ze zrobimy usg i nareszcie na 100% potwierdzimy płeć [emoji38]