majacyr
Fanka BB :)
Magne b6 to lek OTC nie suplement diety [emoji4]Ja tam biorę maglek b6 - nie ufam suplementom, wolę lek ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magne b6 to lek OTC nie suplement diety [emoji4]Ja tam biorę maglek b6 - nie ufam suplementom, wolę lek ;p
Dzieki! U mnie całkiem dobrze, lepiej niż w pierwszej ciąży[emoji4] za 15 minut pomiar [emoji4]Dziewczyny powodzenia na glukozie i na wizytach.
Kto dziś ma wizytę?
Mine to czeka za dwa tyg. Po wszystkim podziel sie wrazeniami PozdrawiamDzień dobry mamusie![emoji4] ja właśnie siedzę na glukozie [emoji26] pierwsze dwie minuty ok [emoji6] miłego dnia [emoji4]
Hej wszystkim, my w trakcie przeprowadzki, bo d0 31 wypowiedzenie. Jednak nie będziemy wcale u rodziców. Najwyżej gdy będzie bardzo zagracone, to na cały dzień z córką będę do nich wychodzić. Dziś z siostrą nosiłam wszystkie graty, kilka dni chyba nie będę w stanie śledzić forum, bo nie będzie jak. Na dodatek przeziębienie córki się pogarsza i będę musiała lecieć z nią jutro do lekarza. Sama też chodzę zasmarkana.Ogólnie rzecz biorąc jestem wyczerpana, a zapowiada się cały taki miesiąc. Teraz będę zaczynać ostatni tydzień 6 miesiąca, a potem już 7, także jest coraz ciężej. Te swędzenie się pojawia, ale w zasadzie nie mam czasu o nim dziś myśleć, więc lepiej to znoszę.
W mieście ale mam sporo dzieciatych koleżanek, będzie co robić. I jakoś sama zmiana miasta, trybu życia da mi trocie oddechu myśle. Po spacerze wszystkim się lepiej zrobiło widzę, mąż nie narzeka, pies wybiegany a i ja jakoś odetchnęłam
Ja tam biorę maglek b6 - nie ufam suplementom, wolę lek ;p
Dzień dobry mamusie![emoji4] ja właśnie siedzę na glukozie [emoji26] pierwsze dwie minuty ok [emoji6] miłego dnia [emoji4]
Dziewczyny, a miała któraś z Was do czynienia z wózkiem Easywalker Mosey+?
U mnie niestety pierwszy wybór - Cybex (czyli ten sam co u @piorunem [emoji12]) nie wchodzi do windy i teraz szukam nieco mniejszej alternatywy [emoji20]
Link do: Easywalker Mosey+ Stroller | One-piece fold stroller | Easywalker
Ja u dentysty, liczy sie? [emoji14]Dziewczyny powodzenia na glukozie i na wizytach.
Kto dziś ma wizytę?
W ogóle znalazłam kolejne wózki godne uwagi
Mój Mąż się już na mnie denerwuje - powiedział mi wczoraj, że i tak wie, że kupimy cybex priam lux i niepotrzebnie inne oglądam w ogóle ;p stwierdził, że jak mnie zna to zawsze pozostaję przy pierwszym wyborze ;p
A uważam, że całkiem fajne wózki są z firmy silver cross o takie
Link do: Wózki Silver Cross Aston Martin. Najepsza cena. Sklep internetowy online - BoboWózki
Ja jednak jutro, bo dzis zaspalam ale jutro juz muszę.Dzieki! U mnie całkiem dobrze, lepiej niż w pierwszej ciąży[emoji4] za 15 minut pomiar [emoji4]
Kto dziś jeszcze slodzi? Koka i ktoś jeszcze. Jak tam?
Ja u dentysty, liczy sie? [emoji14]
Dziewczyny, a miała któraś z Was do czynienia z wózkiem Easywalker Mosey+?
U mnie niestety pierwszy wybór - Cybex (czyli ten sam co u @piorunem [emoji12]) nie wchodzi do windy i teraz szukam nieco mniejszej alternatywy [emoji20]
Link do: Easywalker Mosey+ Stroller | One-piece fold stroller | Easywalker