I pięknie, że tak romantycznie czas potraficie spędzać [emoji16]
Takie gesty trzeba podtrzymać w związku [emoji5] spokojnej drogi jutro... [emoji16]
Ale czemu zwykła koszulka jest za luźna w ramionach? Bierz swój rozmiar, max jeden większy i tylko luźniejszy fason albo takie odcięcie pod biustem [emoji16] ja tę kieckę kupiłam w swoim rozmiarze [emoji5]
Bo tak właśnie rośnie brzuch! Skokowo! Mi ostatnio taj mega wywaliło, to było dwa tygodnie temu i właśnie zmobilizowalas mnie do zmierzenia brzucha i mam dalej 88cm, No może jak sie specjalnie napnę to będzie 89[emoji51] czyli dwa tygodnie bez zmian..
Ale wiem, że nie znam dnia ani godziny hehehe[emoji23] obudzę sie jutro i 5cm więcej hehe[emoji23][emoji85][emoji86]
A może spokojna rozmowa? Że jak tak ładnie zaproponowali to chcielibyście skorzystać... ale ze względu na twój rosnący brzuch i inne sprawy, które musicie jeszcze załatwić chcielibyście to już w sierpniu zrobić? Nie obrażać się tylko porozmawiać [emoji106][emoji5]
Taka pogoda to i człowiek marudny [emoji85] a rodzice w mieście czy na wsi mieszkają?