reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

I pięknie, że tak romantycznie czas potraficie spędzać [emoji16]
Takie gesty trzeba podtrzymać w związku [emoji5] spokojnej drogi jutro... [emoji16]

Ale czemu zwykła koszulka jest za luźna w ramionach? Bierz swój rozmiar, max jeden większy i tylko luźniejszy fason albo takie odcięcie pod biustem [emoji16] ja tę kieckę kupiłam w swoim rozmiarze [emoji5]

Bo tak właśnie rośnie brzuch! Skokowo! Mi ostatnio taj mega wywaliło, to było dwa tygodnie temu i właśnie zmobilizowalas mnie do zmierzenia brzucha i mam dalej 88cm, No może jak sie specjalnie napnę to będzie 89[emoji51] czyli dwa tygodnie bez zmian..
Ale wiem, że nie znam dnia ani godziny hehehe[emoji23] obudzę sie jutro i 5cm więcej hehe[emoji23][emoji85][emoji86]

A może spokojna rozmowa? Że jak tak ładnie zaproponowali to chcielibyście skorzystać... ale ze względu na twój rosnący brzuch i inne sprawy, które musicie jeszcze załatwić chcielibyście to już w sierpniu zrobić? Nie obrażać się tylko porozmawiać [emoji106][emoji5]

Taka pogoda to i człowiek marudny [emoji85] a rodzice w mieście czy na wsi mieszkają?
W mieście ale mam sporo dzieciatych koleżanek, będzie co robić. I jakoś sama zmiana miasta, trybu życia da mi trocie oddechu myśle. Po spacerze wszystkim się lepiej zrobiło widzę, mąż nie narzeka, pies wybiegany a i ja jakoś odetchnęłam :)

reklama
Hahahaha, niestey zycie nie zawsze uklada sie po naszej mysli. Niestey tatus nie podolal odpowiedzialnosci i po 9 latach mi podziekowal, ale to juz inne forum. Zalamywac sie nie bede, bo to nie koniec swiata. Bede mama i jestem z tego powodu baaaaatdzo szczesliwa. Po prostu szukam tutaj mamusiek na listipad , by sie poradzic i podzielic swoim malym cudem. Moj lekarz jest fajny ale malo mowny. Mowi ze ciaza przebiega bardzo ksiazkowo i mam nie panikowac tylko sie relasowac. Jak na razie wszystkie wyniki mam ok. Za 2 tyg bede miala krzywa cukrowa. Mam nadzieje ze dam rade, bo bardzo odrzucilo mnie od slodkiego. Czasami pozwalam sobie na kostke ciemnej czekolady. Nawet pomaga mi na zgage. A wy jak sie czujecie?? pozdrawiam

Hej!
Ja za niedługo też 36 i też pierwsze dziecko!
Faceci są czasem z dupy, cóż poradzić! Gratuluje córy! Emma piękne imię! [emoji7]

Hej dziewczeta, my tyle co wrocilismy od tesciowej, jeszcze po drodze zajechalismy do chrzestnego Melki, i przesiedzielismy cale popoludnie u nich :) tez ukrop niesamowity, ale burza przeszla i w koncu jest czym pooddychac.

Hej!
Ja za niedługo też 36 i też pierwsze dziecko!
Faceci są czasem z dupy, cóż poradzić! Gratuluje córy! Emma piękne imię! [emoji7]
No to gratuluje. Moja siostra tez rodzila w wielu 36 lat. Bardzo sie bala. A mala to okaz zdrowia. Ciaza to super sprawa, mala kopie mnie juz od godz. Uwielbiam to uczucie:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Pozdrawiam

Gratulacje udanych wizyt [emoji4][emoji4][emoji4]

Mój dzisiejszy sposób na relaks, lodowata woda Zobacz załącznik 882547

Masakra, stopy mi dziś płoną! A Wy jak sobie radzicie z upałami?

Jaki magnez bierzecie? W domu mam magne B6, ale nie wiem czy brać...

Ja tam biorę maglek b6 - nie ufam suplementom, wolę lek ;p

Ostatnia edycja:
W ogóle znalazłam kolejne wózki godne uwagi :p
Mój Mąż się już na mnie denerwuje - powiedział mi wczoraj, że i tak wie, że kupimy cybex priam lux i niepotrzebnie inne oglądam w ogóle ;p stwierdził, że jak mnie zna to zawsze pozostaję przy pierwszym wyborze ;p

A uważam, że całkiem fajne wózki są z firmy silver cross ;) o takie
Link do: Wózki Silver Cross Aston Martin. Najepsza cena. Sklep internetowy online - BoboWózki

Chyba mało kogo stać na taki wózek. Dla mnie to strata kasy, no chyba, że miałabym miliony na koncie [emoji383][emoji383]jest mnóstwo ślicznych wózków i duuuuużo tańszych.

reklama
Do góry