majacyr
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla synka.Mój tez coś wołał i jeszcze go brzuch bolał, że do toalety pójść musiał...Najpierw myślałam,że ma jelitówkę jak ja miałam z niedzieli na poniedziałek, ale że tak powiem - gęstość 2.na to nie wskazywała Może z emocji, bo dzisiaj ma urodziny i wczoraj już dostał od dziadków......... uwaga, uwaga... kuchnię z ikei z garnuszkami i talerzykami Jego prezent wymarzony od roku chyba Był taki podekscytowany, to może przez to nie mógł spać..Na szczęście mąż później do niego poszedł i jakoś spał
Żeby nie było...Moje dziecko kocha klocki lego, większość prezentów to będą właśnie one I autka w niezliczonej liczbie też posiada, parkingi i te sprawy...Ale uwielbia też sprawy w kuchni haha Wczoraj już mi gotował zupę, gulasz, naleśniki z serem i czekoladą, a na deser babeczki Zresztą w kuchni też lubi mi pomagać, bardziej przy pieczeniu, ale ciasto na pierogi też rozwałkuje
Ja jestem za tym, że nie ma zabawek typowych do płci w sensie nie ma co dziecko ograniczać. Jak chce się bawić czemu nie.
A faceci jak wiemy są lepszymi kucharzami, może rośnie Ci szef kuchni
Ważne, aby był szczęśliwy z prezentu i bawił się tym, co lubi.