U mnie mała była na mini wakacjach dwa dni u babci i podejrzewam, ze tam spala z babcia, a tu musiala spać w swoim lozku sama i stad te płacze nocne.Mój tez coś wołał i jeszcze go brzuch bolał, że do toalety pójść musiał...Najpierw myślałam,że ma jelitówkę jak ja miałam z niedzieli na poniedziałek, ale że tak powiem - gęstość 2.na to nie wskazywała Może z emocji, bo dzisiaj ma urodziny i wczoraj już dostał od dziadków......... uwaga, uwaga... kuchnię z ikei z garnuszkami i talerzykami Jego prezent wymarzony od roku chyba Był taki podekscytowany, to może przez to nie mógł spać..Na szczęście mąż później do niego poszedł i jakoś spał
Żeby nie było...Moje dziecko kocha klocki lego, większość prezentów to będą właśnie one I autka w niezliczonej liczbie też posiada, parkingi i te sprawy...Ale uwielbia też sprawy w kuchni haha Wczoraj już mi gotował zupę, gulasz, naleśniki z serem i czekoladą, a na deser babeczki Zresztą w kuchni też lubi mi pomagać, bardziej przy pieczeniu, ale ciasto na pierogi też rozwałkuje
reklama
Ja mam konsultacje z endo co miesiac, z tym ze jednego miesiaca w przychodni, a jedna telefoniczna po zrobieniu tsh, bo jest bardzo duzo ludzi itd.Dziewczyny z problemami tarczycowymi!
Mam pytanie... Byłam dziś u endokrynologa. Zwiększył mi dawkę euthyroxu, a następną wizytę zażyczył sobie w kwietniu. Do tego po porodzie mam odstawić tabletki. Co prawda przed ciążą nie leczyłam się, ale tsh zawsze miałam za wysokie. Boję się o laktację... Myślicie, że się słuchać, czy lepiej iść prywatnie?
Weronikakrz
Fanka BB :)
Siedze i czekam na wizyte pewnie wejde tak przed 12 choc mam na 11.15 jeszcze zapomnialam karty ciazy z tego wszystkiego kurcze zeby bylo wszystko wporzadku stres juz mnie zrzeraTrzymam kciuki za wizytę.
A Ty bierzesz może acard?
Tak się zastanawiam, bo czasem to jest przyczyną plamień.
Daj znać później co i jak?
ainola
Z tego wnioskuję, że moja opieka jest bardzo słaba Będę musiała uderzyć w inne miejsce.Ja mam konsultacje z endo co miesiac, z tym ze jednego miesiaca w przychodni, a jedna telefoniczna po zrobieniu tsh, bo jest bardzo duzo ludzi itd.
paulina.blachut
Dziękuję też tak myślę że nieszczęścia już za mną wyniki odebrane morfologia super cukier też jest ok 88 tsh mam wyższe niż w 1 ciazy bo teraz mam 1.580 progesteron 33.39 I najważniejsze beta hcg 7581.0 wychodzi 6 tydzień czyli się zgadza oby było już tylko dobrzeMoże dostaniesz najlepszy na świecie prezent
Tylko później jak się wyprawia urodziny dla dziecka, żeby dorośli nie zapomnieli o mamie!!
Mi też się marzy tak jak synka pierwszego urodzić - mi wystarczy- 3tygodnie przed terminem, ale 4też może być Wtedy jeszcze dużo października będzie, a dwa choć wagi raczej się nie boję, bo pierwszy był przeciętniakiem, więc pewnie 3tygodnie później wcale duży by nie był...chyba...- to jednak wolę rodzić takie 3kg z małym hakiem a nawet 2900 niz 4kg przepychać przez rurę
I tak jak piszesz, 9m-ca się nie nachodziłam haha A w terminie porodu już takie ładne dzieciątko było
Ciekawe czy zrobi mi psikusa i będzie siedział dłużej niż brat w brzuchu
SUPER! gratuluję! Bardzo się cieszę!!!
Dziękuję w imieniu synka
Dziękuję bardzo ja też jestem tego zdania, dlatego nie miałam nic przeciwko takiemu prezentowi nawet gdy jako niespełna trzylatek latał po pokoju z wózkiem zabawkowym od kuzynki czy bawił się, że misie to jego dzieci, a on je karmi i przewija miał taką fazę z rok temu także od małego twardziela po miękkiego misia - takiego mam synka
Rozwarcie??? I co z tym robią?
Kciuki zaciśnięte! Tym razem musi być wszystko w porządku limit nieszczęść wyczerpany!!
majacyr
Mnie mój gin przepisuje euthyrox(robi specjalizację) i pewnie też mi powie, żebym odstawiła euthyrox.Dziewczyny z problemami tarczycowymi!
Mam pytanie... Byłam dziś u endokrynologa. Zwiększył mi dawkę euthyroxu, a następną wizytę zażyczył sobie w kwietniu. Do tego po porodzie mam odstawić tabletki. Co prawda przed ciążą nie leczyłam się, ale tsh zawsze miałam za wysokie. Boję się o laktację... Myślicie, że się słuchać, czy lepiej iść prywatnie?
Nie chodzę do endokrynologa. Co drugą wizytę mam robić tsh.
A dlaczego martwisz się o laktację? W jakim sensie?
majacyr
Super wynikiDziękuję też tak myślę że nieszczęścia już za mną wyniki odebrane morfologia super cukier też jest ok 88 tsh mam wyższe niż w 1 ciazy bo teraz mam 1.580 progesteron 33.39 I najważniejsze beta hcg 7581.0 wychodzi 6 tydzień czyli się zgadza oby było już tylko dobrze
Będzie dobrze, choć rozumiem Cię doskonale, że cieszysz się umiarkowanie.
Trzymam kciuki
Igorowelove
Moderatorka
Super! Trzymam kciuki!Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było widzę że u was wszystko dobrze i brzuchy rosną bardzo mnie to cieszy tydzień temu byłam na becie I okazuje się że najprawdopodobniej też będę mama z tym że marcową wczoraj znów robiłam betę I dziś o 11 odbieram ja trzymajcie kciuki
Zgaga mi dalej nie odpuszcza, gumy mietowe tez nie pomogly poszlabym do apteki po rennie ale kuzwa leje i leje... A ja nie mam parasolki [emoji85] wykoncze sie
paulina.blachut
Umiarkowanie się cieszę ale staram się myśleć pozytywnie mój aniołek pewno czuwa nad tym w brzuszkuSuper wyniki
Będzie dobrze, choć rozumiem Cię doskonale, że cieszysz się umiarkowanie.
Trzymam kciuki
reklama
ainola
Wysoki poziom tsh może być przyczyną niedoboru pokarmu. :/ Ciężko mi ocenić jak zachowa się mój organizm po odstawieniu, zwłaszcza że zawsze miałam tsh za wysokie.Mnie mój gin przepisuje euthyrox(robi specjalizację) i pewnie też mi powie, żebym odstawiła euthyrox.
Nie chodzę do endokrynologa. Co drugą wizytę mam robić tsh.
A dlaczego martwisz się o laktację? W jakim sensie?