sanns
Zaciekawiona BB
Też mam łożysko na przedniej ścianie i ruchy czuje słabiej niż przy 1 ciąży (łożysko miałam.na tylnej ścianie)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dita mam podobne problemy że starszym synem . Tylko on teraz do nas przychodzi i śpi do rana ( próbowałam go odstawiać i tłumaczyć )ale chyba poczekam aż mu to samo minie.
Dziękuję koleżance MajacyrMaj sprawdzenie apropo niedoczynności tarczycy i krzywej.
Gratulacje dla tych co płeć poznali
Też mam łożysko na przedniej ścianie i ruchy czuje słabiej niż przy 1 ciąży (łożysko miałam.na tylnej ścianie)
Właśnie...przypomniałaś mi! Ostatnio na wizycie lekarz pokazał mi łożysko, mówię ok (nie wiedziałam czy je pochwalić czy co? ), a on do siebie dalej - ok, jest tutaj, na przedniej
Powiem szczerze, że średnio mnie to interesowało, ale któraś z was już z kolei pisze, że ma łożysko na przedniej ścianie...to ma jakieś znaczenie w ogóle?
Bo już dawno czuję ruchy, intensywnie, nie jakieś tam przytłumione...Więc jakie ma znaczenie to łożysko na przedniej ścianie? Jest jakaś różnica?
A wczoraj jak zasypiałam to tak mnie dziecko skopało, że musiałam poczekać aż skończy, bo zasnąć w takiej "atmosferze" trudno Ale słodkie było to, że potrafiłam wyczuć pod ręką dwie stopki! Najpierw jedna i obok druga, takie patatam! i Tak po trzy razy Normalnie mnie to rozczuliło... A wyżej bruzcha było wiercenie
Też myślę, że samo przejdzie, a nie chcę na brutala - nie przychodzić i czekać aż zaśnie Nie wyobraząm sobie tego...jak woła to po prostu muszę do niego przyjść... Tak mam Ewentualnie jak jestem kaput po którymś razie (tak było 3dni temu) to przylazł do nas hahaha
A może się to łożysko przemieszczać? Bo ja świetnie czuję ruchy, szybciej niż w pierwszej i lepiej...Może się pomylił
Ja tak myslalam ze wiecej dziewczynek to ogolnie rok dziewczynek ja mam 5 znajomych ktore sa w ciazy i ja 6 narazie jest po rowno bo 2 jeszcze niewiedza co bedzieZrobilam sobie taka swoja liste listopadowek, wykreslajac te, ktore od dawna sie nie udzialaja i wyliczylam ze na 53 mamuski pojawilo sie 30 dziewczynek i 24 chlopcow
Szok, ciagle bylam pewna, ze chlopcow wiecej!
Ja jestem tez na innym forum i tam mamy 15 chlopcow i tylko 5 dziewczynek [emoji14] dlatego myslalam, ze listopad jakis chlopiecy bedzie [emoji14]Ja tak myslalam ze wiecej dziewczynek to ogolnie rok dziewczynek ja mam 5 znajomych ktore sa w ciazy i ja 6 narazie jest po rowno bo 2 jeszcze niewiedza co bedzie