reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej dziewczyny mam do Was pytanie. Mam zatkane ucho (tzw woda w uchu). Nie boli mnie, ale staje się to coraz bardziej uciążliwe. Mam w domu Fonix taki spray, w ulotce nie ma nic o kobietach w ciąży, na internecie też nic nie znalazłam. Jest tylko napisane, że do użytku zewnętrznego i że dla dorosłych i dzieci powyżej 3 roku życia, do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie, jak myślicie mogę go użyć?

reklama
Olcia, to twoje maleństwo ma prawie skończony 23tydzień...czyli czuję, że już nie takie maleństwo będzie!!:tak: Wieczorem będę czekać na sprawozdanie ;)
Coś Ty! 21 tc. Termin mam 22.11 [emoji4] tak mi pokazują obie aplikacje i usg u lekarza [emoji6]
Oczywiście dam znać wieczorem [emoji4]
Ahhh i zmień mi proszę wiek na pierwszej stronie [emoji24][emoji6]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam do Was pytanie. Mam zatkane ucho (tzw woda w uchu). Nie boli mnie, ale staje się to coraz bardziej uciążliwe. Mam w domu Fonix taki spray, w ulotce nie ma nic o kobietach w ciąży, na internecie też nic nie znalazłam. Jest tylko napisane, że do użytku zewnętrznego i że dla dorosłych i dzieci powyżej 3 roku życia, do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie, jak myślicie mogę go użyć?

Mi się wydaje, że tak..to przecież do ucha i użytku zewnętrznego, a nie antybiotyk i skoro dzieci powyżej 3roku życia mogą...Ale to moje zdanie :)

Coś Ty! 21 tc. Termin mam 22.11 [emoji4] tak mi pokazują obie aplikacje i usg u lekarza [emoji6]
Oczywiście dam znać wieczorem [emoji4]
Ahhh i zmień mi proszę wiek na pierwszej stronie [emoji24][emoji6]

Haha chyba spojrzałam na własny suwak! :o:szok::laugh2::-D I znowu ta moja głowa w chmurach! Kiedyś ją zostawię na półce w sklepie :rofl2: Jesteś dwa tygodnie za mną, czyli 20+6, sorki :) Ale na pewno tak czy siak maleństwo już urosło od ostatniej wizyty :)
Masz dzisiaj urodziny?????
Sto lat! Spełnienia marzeń, nudnej ciąży i bezbolesnego porodu!;):D
A ty wiesz co nosisz pod sercem czy dzisiaj się dowiesz??:o

A ja wczoraj miałam wizytę - Mała pięknie rośnie, waży 472 g i wszystko z nią w porządku ;) Kolejną wizytę mam 4.08 i też muszę zrobić tą krzywą...

Nawet nie wiedziałam, że w tym samym tygodniu jesteśmy... ale patrzę na suwak i widzę, że ja kończę 23, a ty zaczynasz :D Rośnie córeczka, super ;-) ;) Ja za dwa tygodnie wizyta, krzywa w przyszłym... Bardziej boję się wyniku niż samej krzywej.... Kurde, nigdy w życiu nie byłam na żadnej diecie, obym nie musiała :o

Mi się wydaje, że tak..to przecież do ucha i użytku zewnętrznego, a nie antybiotyk i skoro dzieci powyżej 3roku życia mogą...Ale to moje zdanie :)

Haha chyba spojrzałam na własny suwak! :o:szok::laugh2::-D I znowu ta moja głowa w chmurach! Kiedyś ją zostawię na półce w sklepie :rofl2: Jesteś dwa tygodnie za mną, czyli 20+6, sorki :) Ale na pewno tak czy siak maleństwo już urosło od ostatniej wizyty :)

Nawet nie wiedziałam, że w tym samym tygodniu jesteśmy... ale patrzę na suwak i widzę, że ja kończę 23, a ty zaczynasz :D Rośnie córeczka, super ;-) ;) Ja za dwa tygodnie wizyta, krzywa w przyszłym... Bardziej boję się wyniku niż samej krzywej.... Kurde, nigdy w życiu nie byłam na żadnej diecie, obym nie musiała :o
Zakręcona [emoji28] ale to przez ciążę [emoji6] zgadza się 20+6, mam dziś urodziny i nie wiem jeszcze kto tam mnie kopie [emoji4] także mam nadzieję, że dziś wieczorem będę mogła świętować podwójnie [emoji38]

Zakręcona [emoji28] ale to przez ciążę [emoji6] zgadza się 20+6, mam dziś urodziny i nie wiem jeszcze kto tam mnie kopie [emoji4] także mam nadzieję, że dziś wieczorem będę mogła świętować podwójnie [emoji38]
Trzymam kciuki za podwojne swietowanie i pomyslną wizytę :) to ja nastepna wizyte u ginka swojego mam tez w urodziny swoje :D

Heh ;) kilka dni różnicy ;)
Też mam nadzieję, że diety nie bd musiała mieć. Lekarz mi powiedział, że mam mały przyrost wagi, dziecko jest na 39 centylu, więc cukrzycy nie przewiduje ;) mam nadzieję, że ma rację ;)

Wszystkiego najlepszego twoja pierwsza ciaza ? Masz jakies przeczucia co do plci
Ja w swoje urodziny bede w 36 tygodniu juz sie bede toczyc [emoji33]

reklama
Dziewczyny kupiłam wczoraj zimowy kombinezon dla małej i wzięłam w rozmiarze 68 bo tak sobie pomyślałam ,że ma mi przecież posłużyć kilka miesięcy . Dziś tak na niego patrzę i nie wiem czy dobrze z tym rozmiarem pomyślałam [emoji852] mała na wyjściu że szpitala to się w nim chyba utopi [emoji853] co myślicie?

Do góry