reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej dziewczyny mam do Was pytanie. Mam zatkane ucho (tzw woda w uchu). Nie boli mnie, ale staje się to coraz bardziej uciążliwe. Mam w domu Fonix taki spray, w ulotce nie ma nic o kobietach w ciąży, na internecie też nic nie znalazłam. Jest tylko napisane, że do użytku zewnętrznego i że dla dorosłych i dzieci powyżej 3 roku życia, do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie, jak myślicie mogę go użyć?

reklama
Olcia, to twoje maleństwo ma prawie skończony 23tydzień...czyli czuję, że już nie takie maleństwo będzie!!:tak: Wieczorem będę czekać na sprawozdanie ;)
Coś Ty! 21 tc. Termin mam 22.11 [emoji4] tak mi pokazują obie aplikacje i usg u lekarza [emoji6]
Oczywiście dam znać wieczorem [emoji4]
Ahhh i zmień mi proszę wiek na pierwszej stronie [emoji24][emoji6]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam do Was pytanie. Mam zatkane ucho (tzw woda w uchu). Nie boli mnie, ale staje się to coraz bardziej uciążliwe. Mam w domu Fonix taki spray, w ulotce nie ma nic o kobietach w ciąży, na internecie też nic nie znalazłam. Jest tylko napisane, że do użytku zewnętrznego i że dla dorosłych i dzieci powyżej 3 roku życia, do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie, jak myślicie mogę go użyć?

Mi się wydaje, że tak..to przecież do ucha i użytku zewnętrznego, a nie antybiotyk i skoro dzieci powyżej 3roku życia mogą...Ale to moje zdanie :)

Coś Ty! 21 tc. Termin mam 22.11 [emoji4] tak mi pokazują obie aplikacje i usg u lekarza [emoji6]
Oczywiście dam znać wieczorem [emoji4]
Ahhh i zmień mi proszę wiek na pierwszej stronie [emoji24][emoji6]

Haha chyba spojrzałam na własny suwak! :o:szok::laugh2::-D I znowu ta moja głowa w chmurach! Kiedyś ją zostawię na półce w sklepie :rofl2: Jesteś dwa tygodnie za mną, czyli 20+6, sorki :) Ale na pewno tak czy siak maleństwo już urosło od ostatniej wizyty :)
Masz dzisiaj urodziny?????
Sto lat! Spełnienia marzeń, nudnej ciąży i bezbolesnego porodu!;):D
A ty wiesz co nosisz pod sercem czy dzisiaj się dowiesz??:o

A ja wczoraj miałam wizytę - Mała pięknie rośnie, waży 472 g i wszystko z nią w porządku ;) Kolejną wizytę mam 4.08 i też muszę zrobić tą krzywą...

Nawet nie wiedziałam, że w tym samym tygodniu jesteśmy... ale patrzę na suwak i widzę, że ja kończę 23, a ty zaczynasz :D Rośnie córeczka, super ;-) ;) Ja za dwa tygodnie wizyta, krzywa w przyszłym... Bardziej boję się wyniku niż samej krzywej.... Kurde, nigdy w życiu nie byłam na żadnej diecie, obym nie musiała :o

Mi się wydaje, że tak..to przecież do ucha i użytku zewnętrznego, a nie antybiotyk i skoro dzieci powyżej 3roku życia mogą...Ale to moje zdanie :)

Haha chyba spojrzałam na własny suwak! :o:szok::laugh2::-D I znowu ta moja głowa w chmurach! Kiedyś ją zostawię na półce w sklepie :rofl2: Jesteś dwa tygodnie za mną, czyli 20+6, sorki :) Ale na pewno tak czy siak maleństwo już urosło od ostatniej wizyty :)

Nawet nie wiedziałam, że w tym samym tygodniu jesteśmy... ale patrzę na suwak i widzę, że ja kończę 23, a ty zaczynasz :D Rośnie córeczka, super ;-) ;) Ja za dwa tygodnie wizyta, krzywa w przyszłym... Bardziej boję się wyniku niż samej krzywej.... Kurde, nigdy w życiu nie byłam na żadnej diecie, obym nie musiała :o
Zakręcona [emoji28] ale to przez ciążę [emoji6] zgadza się 20+6, mam dziś urodziny i nie wiem jeszcze kto tam mnie kopie [emoji4] także mam nadzieję, że dziś wieczorem będę mogła świętować podwójnie [emoji38]

Zakręcona [emoji28] ale to przez ciążę [emoji6] zgadza się 20+6, mam dziś urodziny i nie wiem jeszcze kto tam mnie kopie [emoji4] także mam nadzieję, że dziś wieczorem będę mogła świętować podwójnie [emoji38]
Trzymam kciuki za podwojne swietowanie i pomyslną wizytę :) to ja nastepna wizyte u ginka swojego mam tez w urodziny swoje :D

Heh ;) kilka dni różnicy ;)
Też mam nadzieję, że diety nie bd musiała mieć. Lekarz mi powiedział, że mam mały przyrost wagi, dziecko jest na 39 centylu, więc cukrzycy nie przewiduje ;) mam nadzieję, że ma rację ;)

Wszystkiego najlepszego twoja pierwsza ciaza ? Masz jakies przeczucia co do plci
Ja w swoje urodziny bede w 36 tygodniu juz sie bede toczyc [emoji33]

reklama
Dziewczyny kupiłam wczoraj zimowy kombinezon dla małej i wzięłam w rozmiarze 68 bo tak sobie pomyślałam ,że ma mi przecież posłużyć kilka miesięcy . Dziś tak na niego patrzę i nie wiem czy dobrze z tym rozmiarem pomyślałam [emoji852] mała na wyjściu że szpitala to się w nim chyba utopi [emoji853] co myślicie?

Do góry