Masz rację, już też mi obojętne. Chciałabym po prostu wiedzieć żeby zacząć wszystko segregować kupowac itp[emoji7] postaram się dziś napisać ale z racji urodzin może mnie czekać jakas niespodzianka [emoji6] ale w razie co obiecuje ze jutro z samego rana dam znać [emoji4]Poprawka nie doczytałam końcu dialogu Więc jesteś ciąża starsza 9 dni jakieś mi termin i tak wychodzi na 24 z usg A z om 28.11 więc zbliżone
O ja !! tydzień masz?
Ja dopiero za 2 dni pełne 20 skończone, choć dzieciak starszy więc można liczyć 20 skończone super daj znać!! ja napiszę koło 21/22
Tak się cieszę już mi obojętne jaka płeć ale żebym już wiedziała hahaha czy Lilia czy Niko
reklama
LassHa
Fanka BB :)
A nie patrzysz na wiek podany przy rozmiarze np 2-4 msc? U mnie się z tym pokrywało
Patrze, ale obawiam się,że nie zawsze sie to pokryje. Co firma to inaczej..
Sasanka14
Szaleje strasznie [emoji85] już momentami robi się to uciążliwe- np dziś w drodze do pracy, nie mogłam się skupić na prowadzeniu auta bo tak mnie ten smyk mały kopał... A gdzie do końca ?! No ale przynajmniej jestem o niego spokojniejszaKurcze dziewczynka jak mnie ta moja malutka kopie chyba sobie fikolki tam robi jak poloze reke na brzuchu to przestaje juz niepamietam jak to bylo z pozostala dwojka
U was tez tak szaleja dzieciaczki
piorunem
Dziewczyny kupiłam wczoraj zimowy kombinezon dla małej i wzięłam w rozmiarze 68 bo tak sobie pomyślałam ,że ma mi przecież posłużyć kilka miesięcy . Dziś tak na niego patrzę i nie wiem czy dobrze z tym rozmiarem pomyślałam [emoji852] mała na wyjściu że szpitala to się w nim chyba utopi [emoji853] co myślicie?
Ja kupiłam taki misiowy 68, ale to myślę że na wczesną wiosnę, ewentualnie końcówkę zimy. Chcę kupić jeszcze jeden cieńszy na 56 i jeden zwykły na 62.
Sasanka14
No, czekam na info kto to tan jestJa czuje ruchy jak odpoczywam, jak chodzę biegam to czuje jakiś kop ale to czasem jak już usiade po tym bieganiu
Jutro prenatalne, doczekałam się!!
Już bym chciała szkoda że mam dopiero o 18:30 A pewnie opóźnienie i dopiero przed 20 wejdę A po 21 wyjdę A w domu o 22 szok !!
piorunem
Mi sie wydaje ze 62 jest w sam raz bo 68 to na 4 -6 miesiecy to tak w kwiecien maj to juz cieplo bedzie
68 to mi tak się wydaje koniec lutego/marzec/kwiecień - termin mam na 10.11.
Dusia94
Ja na 18.11 więc chyba wymienię [emoji19]68 to mi tak się wydaje koniec lutego/marzec/kwiecień - termin mam na 10.11.
No to pasuje na półroczne niemowlę w takim razieTo jest kombinezon ze smyka
Dusia94
No to zaszalałam [emoji23]No to pasuje na półroczne niemowlę w takim razie
reklama
piorunem
Ja na 18.11 więc chyba wymienię [emoji19]
No ja właśnie 68 wzięłam taki cieńszy, że nawet na wiosenne, chłodniejsze wieczory będzie