reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Poprawka nie doczytałam końcu dialogu:) Więc jesteś ciąża starsza 9 dni jakieś:) mi termin i tak wychodzi na 24 z usg A z om 28.11 więc zbliżone:)

O ja !! tydzień masz?
Ja dopiero za 2 dni pełne 20 skończone, choć dzieciak starszy więc można liczyć 20 skończone:) super daj znać!!:) ja napiszę koło 21/22:)
Tak się cieszę już mi obojętne jaka płeć ale żebym już wiedziała hahaha czy Lilia czy Niko
Masz rację, już też mi obojętne. Chciałabym po prostu wiedzieć żeby zacząć wszystko segregować kupowac itp[emoji7] postaram się dziś napisać ale z racji urodzin może mnie czekać jakas niespodzianka [emoji6] ale w razie co obiecuje ze jutro z samego rana dam znać [emoji4]

reklama
Kurcze dziewczynka jak mnie ta moja malutka kopie chyba sobie fikolki tam robi jak poloze reke na brzuchu to przestaje juz niepamietam jak to bylo z pozostala dwojka
U was tez tak szaleja dzieciaczki
Szaleje strasznie [emoji85] już momentami robi się to uciążliwe- np dziś w drodze do pracy, nie mogłam się skupić na prowadzeniu auta bo tak mnie ten smyk mały kopał... A gdzie do końca ?! No ale przynajmniej jestem o niego spokojniejsza :)

Dziewczyny kupiłam wczoraj zimowy kombinezon dla małej i wzięłam w rozmiarze 68 bo tak sobie pomyślałam ,że ma mi przecież posłużyć kilka miesięcy . Dziś tak na niego patrzę i nie wiem czy dobrze z tym rozmiarem pomyślałam [emoji852] mała na wyjściu że szpitala to się w nim chyba utopi [emoji853] co myślicie?

Ja kupiłam taki misiowy 68, ale to myślę że na wczesną wiosnę, ewentualnie końcówkę zimy. Chcę kupić jeszcze jeden cieńszy na 56 i jeden zwykły na 62.

reklama
Do góry