D
Deleted member 178885
Gość
Haha ja też jutro prenatalne i tak samo o 18:30[emoji38] nareszcie się doczekalysmy[emoji41]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja też jutro prenatalne i tak samo o 18:30[emoji38] nareszcie się doczekalysmy[emoji41]
Ja się ostatnio w zoo wcisnęłam poza kolejką, bo też był duży napis, informujący, że niepełnosprawni i ciężarne mają pierwszeństwoA powiem Ci, że jakoś nie miałam sily i ochoty sie dochodzic z nimi. W sumie ja to az tak wyszczekana nie jestem jedynie jak do lekarza jakiegos ide to wbije bez kolejki ale tam kartka wisi jak wół, że ciężarne poza kolejnością.
Gdzie ty masz ten brzuch ?Zobacz załącznik 876061 A to mój brzuszek - 23tc.
Link do: WYPRAWKA DLA MAMY/DZIECKA DO SZPITALA 30 elementów
Link do: WYPRAWKA szpitala noworodka RĘCZNIK/ROŻEK + TORBA
Co myślicie o takich zestawach? Czy bezpieczniej samemu wszystko kupić?
Kurcze dziewczynka jak mnie ta moja malutka kopie chyba sobie fikolki tam robi jak poloze reke na brzuchu to przestaje juz niepamietam jak to bylo z pozostala dwojka
U was tez tak szaleja dzieciaczki
Ja czuje ruchy jak odpoczywam, jak chodzę biegam to czuje jakiś kop ale to czasem jak już usiade po tym bieganiu
Jutro prenatalne, doczekałam się!!
Już bym chciała szkoda że mam dopiero o 18:30 A pewnie opóźnienie i dopiero przed 20 wejdę A po 21 wyjdę A w domu o 22 szok !!
Ja u siebie w przychodni tez na drzwiach od labora mam ksrtke ze ciezarne poza kolejnoscia! To ludzie udaja ze nie widza i wieczne tlumaczenia ze ona przyszla tu o yej i o yej zeby sobie miejsce zaklepac . to samo ostatnio do usg . kupe mocherow ktore grodza niemalze drzwi. Ostatnio powiedzialam ze szarpac sie nie bede i albo uszanuja moje prawa albo zrobie im sajgon. Jedna taka probowala odiagnac swoj cel to jej powiedzialam ze moge nie pstrzec w ktora strone wymiotuje ( to bylo jak jeszcze wymiotowalam)
Na ogol jestem spokojna ale jak inni sie zachowuja jak bydlo to nie da sie inaczej .
Ja pod Bydgoszczą, chodzę prywatnie i jeśli jest jakieś opóźnienie to max 15 minut. Także pewnie od 18:10 będę już tam wysiadywac i tupac nogami [emoji28] zostało jeszcze tylko niecałe 10 godzin [emoji6] ktoś jeszcze dziś ma wizytę - korkowa?No wkoncu!!! Ja jadę do Katowic ale tam się czeka i czeka bo wszystko się opóźnia tam na pacjentke poświęca się z godzinę i dlatego A Ty gdzie masz?
Ja pod Bydgoszczą, chodzę prywatnie i jeśli jest jakieś opóźnienie to max 15 minut. Także pewnie od 18:10 będę już tam wysiadywac i tupac nogami [emoji28] zostało jeszcze tylko niecałe 10 godzin [emoji6] ktoś jeszcze dziś ma wizytę - korkowa?
Gdzie ty masz ten brzuch ?
Kurcze dziewczynka jak mnie ta moja malutka kopie chyba sobie fikolki tam robi jak poloze reke na brzuchu to przestaje juz niepamietam jak to bylo z pozostala dwojka
U was tez tak szaleja dzieciaczki