Mirakulum
Fanka BB :)
Mojego podniecam tak samo czy w ciąży czy nie LOL ... Moznaby rzec że piersi podniecają go jeszcze bardziej przez to takie obrzmienie a za brzuszek może trzymać LOL zboczek hahahahaHaha też to czytałam że bobasom się podoba, bo to takie bujanie właśnie nie chce pobujać swojego synka?
Ja 4tygodnie
U mnie libido zerowe. Mąż od jakiegoś czasu tez nie wykazuje zainteresowania, choć wcześniej używaliśmy sobie dosyć regularnie...Jak znam życie to przez to, że brzuch mi już wylazł Chłop jakoś nie może się przekonać do miziania z ciężarną I pewnie boi się o syna... żeby nie podsłuchiwał hahaah A swoją drogą prawdą jest, że ciąża ciąży nierówna - w pierwszej miałam taką chcicę, żeby miałam ochotę udusić męża, że on nie chce, boi się, itp. A teraz??? Mi to lotto Na bok nie pójdzie, a jak go przyciśnie, to mnie przyciśnie i tyle
Tylko Kamasutre ciężko uprawiać hahaha
Brak urozmaicenia hahaha
Ostatnio założyłam jeden ze swoich strojów hahaha ( lubimy troszkę poszaleć) nieźle napięty LOL ale jak chce uważać to nie mogę tak tym bardziej przed mężem paradować bo już wtedy nie ma zmiłuj!