reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Czyli dbają tam o Ciebie :) wytrzymasz jeszcze ten 1 dzień w nie swoim łóżku, do jutra niedaleko :) mi ostatnio drętwieje udo nad kolanem jak chodzę, ale nie przejmuję się na razie, bo 24.07 idę do ortopedy to zapytam o to. Wczoraj rozmawiałam z dziewczyną, która miała cc w szpitalu, w którym chcę rodzić i dowiedziałam się więcej na czym stoję. Chłopa mi na salę nie wpuszczą, ale będzie czekał za ścianą i przypilnuje Małą i dają mu przytulać zanim mnie dowiozą. Nie będzie sama :) Jestem już spokojniejsza. Dzisiaj o 19.00 mam wizytę, ginekolog zobaczy co mi tam okulistka napisała i dowiemy się więcej co i jak :)

U mnie też libido zero, ale mąż to widzi i sam nie chce, bo nie chce, żeby mnie bolało i żebym jakieś otarcia miała. Bardziej chyba ja się przejmuję, że nic mu z siebie nie daję niż on ;)
To już troszkę o cc się dowiedziałaś.
Najważniejsze, że dzidziuś nie zostanie sam po porodzie, tylko będzie z Tatusiem.
Już niedługo specjalista się wypowie to będziesz wiedziała na czym stoisz.
Będzie dobrze.

reklama
Czyli dbają tam o Ciebie :) wytrzymasz jeszcze ten 1 dzień w nie swoim łóżku, do jutra niedaleko :) mi ostatnio drętwieje udo nad kolanem jak chodzę, ale nie przejmuję się na razie, bo 24.07 idę do ortopedy to zapytam o to. Wczoraj rozmawiałam z dziewczyną, która miała cc w szpitalu, w którym chcę rodzić i dowiedziałam się więcej na czym stoję. Chłopa mi na salę nie wpuszczą, ale będzie czekał za ścianą i przypilnuje Małą i dają mu przytulać zanim mnie dowiozą. Nie będzie sama :) Jestem już spokojniejsza. Dzisiaj o 19.00 mam wizytę, ginekolog zobaczy co mi tam okulistka napisała i dowiemy się więcej co i jak :)

U mnie też libido zero, ale mąż to widzi i sam nie chce, bo nie chce, żeby mnie bolało i żebym jakieś otarcia miała. Bardziej chyba ja się przejmuję, że nic mu z siebie nie daję niż on ;)
tez tak wlasnie czasem mysle szkoda mi mojego meza dlatego czasem sie yyhhhmmm wypne ze tak powiem i robimy to delikatnie on opruzni zbiorniczek a ja jestem spokojniejsza a czasem i w trakcie mnie orgazmik lapie :):):)

Tak czytam i stwierdzam, ze moj chlop chyba w ciazy, bo u niego tez libido spadlo do 0 a mnie sie ciagle chce [emoji23] i w ogole jakos tak w ciazy mi przyjemniej [emoji14]
Haha to u nas podobnie [emoji16] Od drugiego trymestru to codziennie bym chciała a mój się boi że dziecku krzywdę zrobi, wogole tak inaczej teraz jest w tych sprawach. [emoji12]

Witajcie dziewczyny u nas upaly niema czym oddychav dzis wybralam sie do miasta duzo promocji siedze na deptaku popijam smoothie ale tu ciezarnych kobiet na lato wysypalo [emoji3][emoji3]
Ja za 2 tygodnie mam 3d usg jedziemy z dziecmi ciekawa jestem ich reakcji moja Corcia ostatnio gada duzo do brzucha syn mniej zainteresowany
Jutro zakonczenie roku u syna i 6 tygodni wakacji ma

tez tak wlasnie czasem mysle szkoda mi mojego meza dlatego czasem sie yyhhhmmm wypne ze tak powiem i robimy to delikatnie on opruzni zbiorniczek a ja jestem spokojniejsza a czasem i w trakcie mnie orgazmik lapie :):):)

Haha opróżni zbiorniczek .. brzuch mi skacze od śmiechu co do sformułowan haha
No orgazmik jest lepszy i też mam ochotę ale nie jest tak wygodnie jakbym chciała!!! Wrrrrrrr
Przez to twardnienie dałam sobie spokój na jakiś czas z orgazmem choć ostatnio pod prysznicem jak się myje to szlak mnie trafia hahah nie mogę się dotykać LOL
A mąż mój to się małym nie martwi. Mówi że on odczuwa to jako bujanie. Bo czytał haha

reklama
Haha opróżni zbiorniczek .. brzuch mi skacze od śmiechu co do sformułowan haha
No orgazmik jest lepszy i też mam ochotę ale nie jest tak wygodnie jakbym chciała!!! Wrrrrrrr
Przez to twardnienie dałam sobie spokój na jakiś czas z orgazmem choć ostatnio pod prysznicem jak się myje to szlak mnie trafia hahah nie mogę się dotykać LOL
A mąż mój to się małym nie martwi. Mówi że on odczuwa to jako bujanie. Bo czytał haha

Haha też to czytałam :) że bobasom się podoba, bo to takie bujanie właśnie :D nie chce pobujać swojego synka? :rofl2:

Nie koniecznie ja 3,5 tygofnia rowno po porodzie wrocilam do igraszek

Ja 4tygodnie ;) :rolleyes:

U mnie libido zerowe. Mąż od jakiegoś czasu tez nie wykazuje zainteresowania, choć wcześniej używaliśmy sobie dosyć regularnie...Jak znam życie to przez to, że brzuch mi już wylazł :p:D Chłop jakoś nie może się przekonać do miziania z ciężarną :-D:laugh2::rofl2: I pewnie boi się o syna... żeby nie podsłuchiwał hahaah A swoją drogą prawdą jest, że ciąża ciąży nierówna - w pierwszej miałam taką chcicę, żeby miałam ochotę udusić męża, że on nie chce, boi się, itp. A teraz??? Mi to lotto :D:p:cool2: Na bok nie pójdzie, a jak go przyciśnie, to mnie przyciśnie :rofl2: i tyle :laugh2::-p

Do góry