reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Wiem o co chodzi I zawsze tak robilam tylko nie wydaje Ci sie dziwneprzypisac cos bez badania?
I teraz tym bardziej nie powinnas sama zmieniać, bo nie dbasz nie tylko o siebie ale i o dziecko. Ja Ci nie chcialy dac skierowania to trzeba bylo posiew na wlasna reke zrobic i dopiero skonsultowac z lekarzem czy antybiotyk jest zasadny czy nie. Po zmnoejszeniu dawki antybiotyk moze noe zadzialac i tylko wyjalowisz organizm z tych dobrych bakterii. A poza tym sorry ale lekarz ma wieksza wiedze niz my.

reklama
I teraz tym bardziej nie powinnas sama zmieniać, bo nie dbasz nie tylko o siebie ale i o dziecko. Ja Ci nie chcialy dac skierowania to trzeba bylo posiew na wlasna reke zrobic i dopiero skonsultowac z lekarzem czy antybiotyk jest zasadny czy nie. Po zmnoejszeniu dawki antybiotyk moze noe zadzialac i tylko wyjalowisz organizm z tych dobrych bakterii. A poza tym sorry ale lekarz ma wieksza wiedze niz my.
No to prawda, ze ma wieksza wiedze niz my I tego nie bede podwazac, ale ten sam lekarz do ktorego trafilam na poczatku w szpitalu stwierdzil, ze mam puste jajo plodowe, a ja mu wyraznie mowilam, ze zaszlam pozniej w ciaze I mam cykle nieregularne to stwierdzil, ze to nie jest mozliwe I ze mu przykro I gdybym sama nie uciekla ze szpitala z goraczka 39stopni I kaszlem to by mi zabili dziecko, a jak chcialam sie dowiedzidc jaki dali mi antybiotyk to uslyszalam "co to za roznica skoro pani czeka na zabieg"

No to prawda, ze ma wieksza wiedze niz my I tego nie bede podwazac, ale ten sam lekarz do ktorego trafilam na poczatku w szpitalu stwierdzil, ze mam puste jajo plodowe, a ja mu wyraznie mowilam, ze zaszlam pozniej w ciaze I mam cykle nieregularne to stwierdzil, ze to nie jest mozliwe I ze mu przykro I gdybym sama nie uciekla ze szpitala z goraczka 39stopni I kaszlem to by mi zabili dziecko, a jak chcialam sie dowiedzidc jaki dali mi antybiotyk to uslyszalam "co to za roznica skoro pani czeka na zabieg"
To sie konsultuje z innym jak trafilas znowu na niego, proste. Nie bede wchodzic tu w dyskusje, bo i tak na wszystko masz odpowiedz, po prostu uwazam, że źle zrobiłaś zmniejszajac sama sobie dawkę.

reklama
Do góry