I teraz tym bardziej nie powinnas sama zmieniać, bo nie dbasz nie tylko o siebie ale i o dziecko. Ja Ci nie chcialy dac skierowania to trzeba bylo posiew na wlasna reke zrobic i dopiero skonsultowac z lekarzem czy antybiotyk jest zasadny czy nie. Po zmnoejszeniu dawki antybiotyk moze noe zadzialac i tylko wyjalowisz organizm z tych dobrych bakterii. A poza tym sorry ale lekarz ma wieksza wiedze niz my.Wiem o co chodzi I zawsze tak robilam tylko nie wydaje Ci sie dziwneprzypisac cos bez badania?
reklama
No to prawda, ze ma wieksza wiedze niz my I tego nie bede podwazac, ale ten sam lekarz do ktorego trafilam na poczatku w szpitalu stwierdzil, ze mam puste jajo plodowe, a ja mu wyraznie mowilam, ze zaszlam pozniej w ciaze I mam cykle nieregularne to stwierdzil, ze to nie jest mozliwe I ze mu przykro I gdybym sama nie uciekla ze szpitala z goraczka 39stopni I kaszlem to by mi zabili dziecko, a jak chcialam sie dowiedzidc jaki dali mi antybiotyk to uslyszalam "co to za roznica skoro pani czeka na zabieg"I teraz tym bardziej nie powinnas sama zmieniać, bo nie dbasz nie tylko o siebie ale i o dziecko. Ja Ci nie chcialy dac skierowania to trzeba bylo posiew na wlasna reke zrobic i dopiero skonsultowac z lekarzem czy antybiotyk jest zasadny czy nie. Po zmnoejszeniu dawki antybiotyk moze noe zadzialac i tylko wyjalowisz organizm z tych dobrych bakterii. A poza tym sorry ale lekarz ma wieksza wiedze niz my.
Ja nie wiem jak I co, ale jestem w 22tc nic nie przytylam, a dziecko ma 500g
Tylko się cieszyć z jakiej wagi startujesz? Ja z 55kg
To sie konsultuje z innym jak trafilas znowu na niego, proste. Nie bede wchodzic tu w dyskusje, bo i tak na wszystko masz odpowiedz, po prostu uwazam, że źle zrobiłaś zmniejszajac sama sobie dawkę.No to prawda, ze ma wieksza wiedze niz my I tego nie bede podwazac, ale ten sam lekarz do ktorego trafilam na poczatku w szpitalu stwierdzil, ze mam puste jajo plodowe, a ja mu wyraznie mowilam, ze zaszlam pozniej w ciaze I mam cykle nieregularne to stwierdzil, ze to nie jest mozliwe I ze mu przykro I gdybym sama nie uciekla ze szpitala z goraczka 39stopni I kaszlem to by mi zabili dziecko, a jak chcialam sie dowiedzidc jaki dali mi antybiotyk to uslyszalam "co to za roznica skoro pani czeka na zabieg"
Ja bylam duza niestety. Z 70kg I obecnie 69,8Tylko się cieszyć z jakiej wagi startujesz? Ja z 55kg
Na 6listopada. Chlopca@Roksi98
Nie ma cię w tabelce. Na kiedy masz termin porodu? Będzie synek czy córcia?
Poprawiłam tabelkę z płcią naszych bobasów. Zażalenia proszę do mnie składać
Rozumiem. I dziekuje za odpowiedz.To sie konsultuje z innym jak trafilas znowu na niego, proste. Nie bede wchodzic tu w dyskusje, bo i tak na wszystko masz odpowiedz, po prostu uwazam, że źle zrobiłaś zmniejszajac sama sobie dawkę.
Na 6listopada. Chlopca
Dopiszę cię
reklama
Dobrze. DziekujeDopiszę cię