reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja tez musze zanieść po następnej wizycie ten dokument od położnej i wypełnić ten papier od kiedy chce pójść na macierzyński i tak samo się zastanawiam, nie wiem jak się będę czuła pod koniec, przecież nagle mogę się poczuć gorzej a oni muszą wiedzieć tyle wcześniej :/ planuje wykorzystać jeszcze 2.5tyg urlopu wypoczynkowego przed macierzynskim ale to też muszę powiadomić wcześniej.

No wlasnie znając życie wiem ze różnie może być a pewności właśnie nie mam jak sprawna będę pod koniec września eh. Myślalam pracować jeszcze wrzesień ale już sama nie wiem...pod koniec wrzesnia to będzie 35tydz.oO Także może Przeginka oO ( chcialamb jak najdluzej z mlodym siedziec więc też temu tak)
Urlop wykorzystam w lipcu specjalnie dla dzieci..choc też wolałabym przed macierzyńskim..myślę by najwyżej wsiąść sicka .. zobacze.pomysle.. Maz chce bym max do końca sierpnia pracowała a przepisowo najwcześniej mogę od 15sierpnia hmmmmmmm

reklama
Mnie na początku zastanawiało że coś nie chalo bo moje dziecko się bawi autka i a lalki leżą hehe ale i na lalki przyszedł czas. Motocykle też lubi i już miała przyjemność z tatusiem pojeździć ale tylko na bocznej drodze bo malutka była. Moze uda mi się znaleźć fotkę to wam wrzucę ;)

Mnie na początku zastanawiało że coś nie chalo bo moje dziecko się bawi autka i a lalki leżą hehe ale i na lalki przyszedł czas. Motocykle też lubi i już miała przyjemność z tatusiem pojeździć ale tylko na bocznej drodze bo malutka była. Moze uda mi się znaleźć fotkę to wam wrzucę ;)
Tatuśka trochę obcielam hehe
IMG_20180619_134341.jpg

Załączniki

• IMG_20180619_134341.jpg
    IMG_20180619_134341.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 145
Dita, ja jak bylam mlodsza to tez z wody nie wychodzilam, rodzice mnie sila wyciagali jak juz mialam sine usta
emoji23.png
albo glod mnie wyciagal
emoji23.png
i albo sie zestarzalam, albo z biegiem lat woda w morzu zimniejsza hahah

Dzieci tak mają...:) Nam moE być zimno ale im niebitd.

Ja wolałam bawić się z chłopcami co mi potem minęło..choć siłę zachowałam:p a cora moja może i miała autko w łapce ale mimo wszystko zdecydowanie to księżniczka haha lalkek pełno i wszędzie..sukieneczki choć ostatnio się zAwstydzila bo kolega zobaczył jej majteczki i chce chce nosic spodnie spodenki hehehe

Znajdę to swoją te pokaże z tatuśkiem na bandicie

reklama
Do góry