reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Bo raz już próbowałam rodzic SN i się nie udało a teraz za bardzo się boję. A jak łożysko się nie podniesie to nawet nie będę miała wyboru
To tak jak ja tylko ze ja dwa porody normalne a teraz strasza mnie cesarka jutro ide na wizyte zobaczymy co inny lekarz mi powie do 30 tygodnia moze sie podniesc lozysko ale jak to stwierdzil lekarz w moim przypadku raczej nie na tyle zeby normalnie rodzic

Codziennie boli mnie brzuch i plecy tak jak na okres plamienia nie ustaly oby tylko przetrwac do 36 tygodnia bo im dluzej dzuecko w srodku tym lepiej

To tak jak ja tylko ze ja dwa porody normalne a teraz strasza mnie cesarka jutro ide na wizyte zobaczymy co inny lekarz mi powie do 30 tygodnia moze sie podniesc lozysko ale jak to stwierdzil lekarz w moim przypadku raczej nie na tyle zeby normalnie rodzic

Codziennie boli mnie brzuch i plecy tak jak na okres plamienia nie ustaly oby tylko przetrwac do 36 tygodnia bo im dluzej dzuecko w srodku tym lepiej
No ja nie urodziłam naturalnie bo krwotok dostałam i nie bylo czasu już się zastanawiać tylko na stół a po jednej cc już można samemu zdecydować o nastepnej

reklama
Do góry