reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

No wlasnie znając życie wiem ze różnie może być a pewności właśnie nie mam jak sprawna będę pod koniec września eh. Myślalam pracować jeszcze wrzesień ale już sama nie wiem...pod koniec wrzesnia to będzie 35tydz.oO Także może Przeginka oO ( chcialamb jak najdluzej z mlodym siedziec więc też temu tak)
Urlop wykorzystam w lipcu specjalnie dla dzieci..choc też wolałabym przed macierzyńskim..myślę by najwyżej wsiąść sicka .. zobacze.pomysle.. Maz chce bym max do końca sierpnia pracowała a przepisowo najwcześniej mogę od 15sierpnia hmmmmmmm

Ale jak to tak tam macie z tym macierzyńskim? Że wykorzystujecie je jeszcze w ciazy?? [emoji33]a pózniej ten macierzyński to ile trwa? Łącznie z tym co bierzesz jeszcze w ciazy czy osobno sie liczy?[emoji848]
U nas jest L4 i z głowy. A macierzyński po porodzie albo od dnia daty porodu z karty ciąży przy przenoszonej ciąży[emoji57]
Ja nie wiem kiedy pójdę na L4, ale na szczęście nie muszę tego planować [emoji28]

Ale fura!![emoji16][emoji3]

reklama
Sandra, moze jednak do polowkowych sie wstrzymaj w razie czego z kupowaniem ubranek, bo wiesz dziewczynka batman to jeszcze, ale chlopiec w sukience to juz nie koniecznie hihi

reklama
Aha dziewczyny, czy któraś z Was dostała na takie napinanie się brzucha duphaston? Bo mi właśnie przepisał 2 opakowania.

Nic nie dostałam, wg mojego gina to nic zlego w tym tygodniu ciąży i dopóki nie jest za częste i nie trwa długo. U mnie przychodzi odchodzi samo, mniej niż 30sekund trwa.. czasami piec razy dziecinie a czasami dwa. Szyjka sie nie skróciła i wszystko na kontroli było ok.

Do góry