reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja rok temu urodziłam syna choć każdy był nastawiony na dziewczynkę, babcia i ciotka ciągle mowily że szkoda że nie dziewczynka aż mi przykro było. Sama chciałam dziewczynkę ale oswoilam się z tą myślą że będzie syn. Poród był długi, ciężki i z komplikacjami, gdy ujrzałam syna zakochałam się w nim odrazu. Po dobie zaczęło się coś dziać, syna zabrali na neonatologie przebywał tydzień podpięty pod kable w inkubatorze a ja byłam zrozpaczona. Miałam żal do siebie że tak głupio myślałam. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze. Tymuś jest zdrowy, kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Nie zamienilabym go na żadną córkę! Teraz ma być córka....ale różnie może być, ja chciałabym tylko aby dziecko było zdrowe:)

Narazie uspakajam się z tą myślą że jednak dziewczynka .
W głowie tysiąc myśli że nie mam nic .
A jakieś opaski sukienki skarpetki do kolana i inne buciki itp A to głowa pełna myśli co wkoncu .
No cóż będzie dziewczynka to będzie Lilianka i tyle Nikodem poczeka kolejnych kilka lat:)

Spokojnie, teraz w tydzień można skompletować wyprawkę, a my jeszcze nawet do połowy ciąży nie dotarłyśmy :) Lilianka bardzo ładnie :)

Mnie znowu coś boli w szyjce, czy w spojeniu, czuję duży dyskomfort. Może maluszek coś uciska, nie wiem... Szyjkę w środę miałam badaną, twarda, zamknięta, prawie 5 cm. Może to od tego, że schodzę powoli z luteiny. Nie wiem.
Spałam dzisiaj do 9:30 i czuję jakby mnie autobus potrącił. Nie mogę się ogarnąć.

W każdym razie miłego dnia :)

Wyszłam z wizyty, wszystko ok[emoji4]jest siusiak[emoji12]

Super!!! Gratuluje synka [emoji5] imię wybrane?

Gratulacje!Seeeeeeeeeeeeerio?! Ja stopy mocze w baltyku i mi cale cialo zamraza [emoji85][emoji85][emoji23][emoji23]

Ja??do wody tylko do kolan wejdę jak mi gorąco, żeby sie ochłodzić [emoji23] ale moje dziecko jest jak mors [emoji33] kąpiel za kapięlą, nie jest mu w ogole zimno, a jak słońce mocno grzeje to bierze wiaderko - te od piasku - nalewa wody z Bałtyku i oblewa się parę razy [emoji23][emoji23] czeski film [emoji28] po mnie tego nie ma.... chociaż oboje wolimy jak jest chłodek niż upał to może w jego przypadku woda służy do schładzania temperatury ciała [emoji5] [emoji23]

Dla córci miałam nawet rampersa w samochodziki i wyglądała spoko.
A syn w trochę różowych śpiochach też prezentował się fajnie.
Ani nam ani dziecku to nie przeszkadzało.
Ważne, aby dziecko było zdrowe.

Przypomniałaś mi, że synek nosił niektóre body po siostrzenicy mojej [emoji5] niektóre w miarę uniwersalne, a niektóre z różowymi akcentami [emoji23] przeżył [emoji23][emoji846] ja wyrodna matka miała czasami ubaw [emoji846] a jak już był większy, miał dwa latka to lubił przymierzać moje bluzki i chodził w nich po domu... teraz czasami przymierza moje buty [emoji16] cóż, ileż można autkami sie bawić [emoji28]nie bronię mu, ma urozmaicenie [emoji51][emoji16]

Miłego wypoczynku:):):):)

Ja siadłam w pracy na Mocha i się delektuje
Maly kopnal
Wczoraj cicho siedzial od rana a jak wrocilam z pracy o 17.30 to zaczął dokazywac jak tylko się położyłam hihi
Raz śpi więcej raz mniej

Niedługo (mam jakiesj5tyg) bede musiała wybrać termin pójścia na macierzyński..wiercą mi dziurę w brzuchu wrrrr

I w ogóle o co tu chodzi..bylo juZ 1008 stron a teraz znow 900 coś ..
Ja tez musze zanieść po następnej wizycie ten dokument od położnej i wypełnić ten papier od kiedy chce pójść na macierzyński i tak samo się zastanawiam, nie wiem jak się będę czuła pod koniec, przecież nagle mogę się poczuć gorzej a oni muszą wiedzieć tyle wcześniej :/ planuje wykorzystać jeszcze 2.5tyg urlopu wypoczynkowego przed macierzynskim ale to też muszę powiadomić wcześniej.

Moja córeczka też miała od mojej znajomej body po jej synku, tylko kilka sztuk, jedne były niebieskie, ale uwielbialiśmy ubierać ja w takie szare ze znakiem supermena.

Załączniki

• 20160828_094057.jpg
    20160828_094057.jpg
    348,9 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry