majacyr
Fanka BB :)
Super.Wyszłam z wizyty, wszystko ok[emoji4]jest siusiak[emoji12]
Cieszę się razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super.Wyszłam z wizyty, wszystko ok[emoji4]jest siusiak[emoji12]
Narazie uspakajam się z tą myślą że jednak dziewczynka .
W głowie tysiąc myśli że nie mam nic .
A jakieś opaski sukienki skarpetki do kolana i inne buciki itp A to głowa pełna myśli co wkoncu .
No cóż będzie dziewczynka to będzie Lilianka i tyle Nikodem poczeka kolejnych kilka lat
Wyszłam z wizyty, wszystko ok[emoji4]jest siusiak[emoji12]
Gratulacje!Seeeeeeeeeeeeerio?! Ja stopy mocze w baltyku i mi cale cialo zamraza [emoji85][emoji85][emoji23][emoji23]
Dla córci miałam nawet rampersa w samochodziki i wyglądała spoko.
A syn w trochę różowych śpiochach też prezentował się fajnie.
Ani nam ani dziecku to nie przeszkadzało.
Ważne, aby dziecko było zdrowe.
Ja tez musze zanieść po następnej wizycie ten dokument od położnej i wypełnić ten papier od kiedy chce pójść na macierzyński i tak samo się zastanawiam, nie wiem jak się będę czuła pod koniec, przecież nagle mogę się poczuć gorzej a oni muszą wiedzieć tyle wcześniej :/ planuje wykorzystać jeszcze 2.5tyg urlopu wypoczynkowego przed macierzynskim ale to też muszę powiadomić wcześniej.Miłego wypoczynku
Ja siadłam w pracy na Mocha i się delektuje
Maly kopnal
Wczoraj cicho siedzial od rana a jak wrocilam z pracy o 17.30 to zaczął dokazywac jak tylko się położyłam hihi
Raz śpi więcej raz mniej
Niedługo (mam jakiesj5tyg) bede musiała wybrać termin pójścia na macierzyński..wiercą mi dziurę w brzuchu wrrrr
I w ogóle o co tu chodzi..bylo juZ 1008 stron a teraz znow 900 coś ..