reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Co do płci to może się dowiemy w przyszłą środę... będzie początek 19 tygodnia, albo i się nie dowiemy ;p ja już nakupiłam pełno rzeczy, ale wszystko neutralne ;p kilka mam dla chłopca lub dziewczynki, ale to z rzeczy kupionych na prezenty i niewykorzystanych z uwagi na upływ czasu ;p

Co do testów to ja zrobiłam dopiero po pozytywnej becie i były negatywne ;p na betę poszłam 1.03 w 24 dc (nigdy wcześniej nie robiłam bety ;p).

Mój Mąż sam namawia mnie do zakupów - nie wiem co się z nim porobiło ;p

W pracy nadal nie powiedziałam, ale zaczyna być widać, więc muszę się zmobilizować ;p
Pokaż brzusio :) długo wytrzymałaś z ta praca :) w sensie, że nie powiedziałaś. :)

reklama
Też nie cierpiałam tych golfow na brzuch. Teraz jeśli kupię to dopiero na jesień.
To ja jestem dziwna, bo te golfy brzuchowe bardzo lubię :D Może nie na upał, raczej chłodniejsze dni, ale ja całe życie podkoszulki nosze w spodniach (mama osięgnąła cel :p) więc przynajmniej nie muszę ich nosić mam ciepełko na nerkach :)

Ja nie mogę sobie nic kupić, mam już taki duży biust i brzuch jak na mnie, że czuję się jak BABA :D Dziwnie mi. Brzuszek mimo, że duży nie ma kształtu piłeczki, raczej jakbym się objadła fasoli ;) Wszystkie sukienki źle leżą.

Za to dla małego wczoraj się odkupiłam w Lidlu, zobaczcie jakie śliczności <3
34396112_1903435303009201_1386945197299990528_n.jpg

Załączniki

• 34396112_1903435303009201_1386945197299990528_n.jpg
    34396112_1903435303009201_1386945197299990528_n.jpg
    155 KB · Wyświetleń: 425
My mamy tak co noc praktycznie, ale już nie latam z pokoju do pokoju tylko zostaje z synem w łóżku aż zaśnie i zazwyczaj zasypiam z nim, budzę się po kilku godzinach i wracam do męża. Niestety tak to wygląda z naszym bohaterem, mam nadzieję że z czasem mu to minie

Ojej, współczuję :(
U nas z reguły woła może dwa razy, czasami raz. I wystarczy pogłaskać po pleckach, policzku, albo dac buzi i dalej śpi. Jakby sprawdzał obecność w domu :-p A dzisiaj to masakra... Jak tylko wychodziłam to się budził, jakby spał na czuwaniu..Mam nadzieję, że to jednorazowa akcja :unsure:

Dziękuję :) zakładka do ulubionych :)

Tadam! Jeszcze tydzien i polowa odbebniona :DZobacz załącznik 863996

Brawo ty! :tak:
Ja jeśli wezmę pod uwagę, że urodzę znowu wcześniej to połowa będzie u mnie tak 18-19tydzień :-p:) Zobaczymy :rolleyes2:

To ja jestem dziwna, bo te golfy brzuchowe bardzo lubię :D Może nie na upał, raczej chłodniejsze dni, ale ja całe życie podkoszulki nosze w spodniach (mama osięgnąła cel :p) więc przynajmniej nie muszę ich nosić mam ciepełko na nerkach :)

Ja nie mogę sobie nic kupić, mam już taki duży biust i brzuch jak na mnie, że czuję się jak BABA :D Dziwnie mi. Brzuszek mimo, że duży nie ma kształtu piłeczki, raczej jakbym się objadła fasoli ;) Wszystkie sukienki źle leżą.

Za to dla małego wczoraj się odkupiłam w Lidlu, zobaczcie jakie śliczności <3Zobacz załącznik 864005

Śliczności! :rofl::yes:
Pokaż fotkę brzuszka :)
Sukienki nie mogą źle leżeć na brzuszku piłeczce, sukienki ekstra leża na takim brzuszku! Co ty opowiadasz! :p:D

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?

Za to dla małego wczoraj się odkupiłam w Lidlu, zobaczcie jakie śliczności <3Zobacz załącznik 864005

Śliczne te ubranka <3 Szkoda, że nie mam jak się wybrać do lidla.

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?

Ja się ostatnio budzę o 4 nad ranem na siku i już nie mogę spać... A polecam poduszkę ciążową z motherhood, mam już ją kilka tygodni i jest naprawdę super wygodna.

reklama
Do góry