Igorowelove
Moderatorka
Jak to napisalam to skojarzylo mi sie z sucharem:Dobrze, że gin nie musi do okulisty
Ginekolog zaglada w oczy, a powinien?
Okulista
[emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to napisalam to skojarzylo mi sie z sucharem:Dobrze, że gin nie musi do okulisty
Moj nie musi [emoji14] on jak nie jest pewien plci to nie powie, ze na 90% ta i ta plec... Musi miec 100% pewnosciA siusiak? Co z siusiakiem? Myślę, że ginekolog do okulisty [emoji14] także ty Sara nie idź, lepiej naprawdę niech ginekolog idzie
Hello [emoji16] ja słyszałam że narządy płciowe do 20 tyg wyglądają bardzo podobnie a tym bardziej na usg, nawet na necie jest takie porównanie zdjec z ksiazki[emoji849] chociaż mi też na prenatalnych zasugerował chłopczyka [emoji170] ja jeszcze nie jestem tego pewna bo właśnie wydaje mi się za wcześnie. Ale tak na forum to też widzę ze przewaga siusiaków[emoji23]
Ja wizytę też mam w środę i jestem ciekawa czy lekarz coś wypatrzy[emoji6]kuszą mnie te bodziaki w lidlu ale za czym kupię muszę wiedzieć dla kogo[emoji7]
Koka super ciuszki[emoji5]
Hm nie moje kolory i wzór... Ale patrz na to co się tobie podoba, a nie nam! Ja ostatnio własnie sobie taką kupiłam:
Zobacz załącznik 863741
Też mi się wydaje że na zajęciach dla ciężarnych to tak bardzo delikatnie ale przez to że trzeba się dostosować do wszystkich. Ja w tym tygodniu ruszam z joga, tak na początek, później coś może bardziej konkretnego aczkolwiek bez obciążenia.Tak, nadal ćwiczę tak jak wcześniej 5-6 razy w tygodniu ale wiadomo lżejsze treningi robię i patrzę na to jak się czuję, jak mnie brzuch boli czy głowa, lub mam zawroty głowy to sobie odpuszczam. W te upały nie jest łatwo ćwiczyć 3 razy bardziej się męczę.
Planuję też zacząć chodzić na zajęcia dla kobiet w ciąży, ale boję się, że to będzie dla mnie zbyt lekkie. Wolę jakieś większe wyzwania [emoji16]
Właśnie ja też regularnie od 3 lat, co prawda w domu a jakoś w ciąży na początku lenia złapałam i ciężko mi się znowu ruszyć. Przerobiłam parę programów Beachbody a teraz znalazłam nowe 80 day obssesion i mnie kusi[emoji854]ja cwiczylam bardzo intesnywnie a przed ciaza mniej bo wiecej pracy.. pracuje caly etat i ciut wiecej..caly dzien na nogach takze jeszcze jak mialam te bolesci mdlosci to dalam sobie spokoj z silownia bo czulam sie tylko gorzej i tak chcialam dmuchac na zimne.. bardzo chcialam wrocic na silke jak bede miec lepsze samopoczucie i ciagle tylko pisalam..juz niedlugo moze w 13tyg haha choc wiem ze przerwa nie pomaga miesniom ale jednak w pracy caly dzien ..potem dom i to mnie juz usypia a jak jeszcze doloze silke to bede spac na stojaco!...pozatym jak sie tak nalaze to bardziej cos ciagnie ..zakluje...a z pracy nie chce zrezygnowac
wypisalam sie z silowowni a mialam taka nadzieje ze tam szybko wroce to jednak nie pracujac jak pracuje..jakbym siedziala w domu to napewno! bez dwoch zdan mialabym na to sile
a tak w domu sobie cwicze a po wroce do swojej aktywnosci na pewno...sama zaczynalam cwiczac w domu p90x co mi duzo pomoglo wkrecic sie w to w 100% takze napewno si wbije w to znow .. by obudzic moje miesnie do zycia na nowo i poprawic rzezbe he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyskoczyla mi dzis opryszczka jakas dziwna wrrr..mialam jedna przed ciaza i teraz nastepna ..na gornej wardze i wygladam jak po botoxie hahahah jedna strona, no szlakkk ehhhh
ide spac
do juterka
Jednak nie wytrzymałaś Ja też nie. Kupiłam 2 paczuszki po 2 bodziaki. Ale już schowałam, żeby innych nie kusiło kupowaćKupiłam w tym lidlu 3 bodziaki. Dwa takie typowo noworodkowe i jedno większe. I pościel do łóżeczka w chmurki.
Tak jest. Wyglądają podobnie. Czasem w pracy widuję takie dzieci do około 15 tc (ustalamy płeć poronionego płodu). Płeć ustala się z kosmówki, nie z fragmentu płodu, ale czasem trafia do nas nie tylko kosmówka. Dziewczynki mają przerośnięte łechtaczki - na zewnątrz wydaje się, że płeć jest męska a genetycznie wychodzi żeńska. Nie wiem kiedy to się różnicuje.Hello [emoji16] ja słyszałam że narządy płciowe do 20 tyg wyglądają bardzo podobnie a tym bardziej na usg, nawet na necie jest takie porównanie zdjec z ksiazki[emoji849] chociaż mi też na prenatalnych zasugerował chłopczyka [emoji170] ja jeszcze nie jestem tego pewna bo właśnie wydaje mi się za wcześnie. Ale tak na forum to też widzę ze przewaga siusiaków[emoji23]
Ja wizytę też mam w środę i jestem ciekawa czy lekarz coś wypatrzy[emoji6]kuszą mnie te bodziaki w lidlu ale za czym kupię muszę wiedzieć dla kogo[emoji7]
Mi to najbardziej podobały sie te z flamingami body na ramiączkach kto ma być to będzie ale i tak je kupię [emoji4] jak nie teraz to może na następne a jak nie to dla wnusi [emoji23]Mnie tez kusiły, kusily i skusiły. Ale tylko te jasne w gwiazdki i w szare paski. Reszta za bardzo się kojarzyła z płcią[emoji53]
Moj nie musi [emoji14] on jak nie jest pewien plci to nie powie, ze na 90% ta i ta plec... Musi miec 100% pewnosci
Hello [emoji16] ja słyszałam że narządy płciowe do 20 tyg wyglądają bardzo podobnie a tym bardziej na usg, nawet na necie jest takie porównanie zdjec z ksiazki[emoji849] chociaż mi też na prenatalnych zasugerował chłopczyka [emoji170] ja jeszcze nie jestem tego pewna bo właśnie wydaje mi się za wcześnie. Ale tak na forum to też widzę ze przewaga siusiaków[emoji23]
Twoja jest super Też mi się takie podobają, tylko właśnie zawsze miałam duży biust, a teraz w ciąży jest jakaś masakra Więc tak szukam czegoś co by go trochę maskowało.
Dzięki za opinie, nie kupuję Poszukam jeszcze czegoś innego.
U mnie niestety wszelkie sukienki przed kolano odpadają, ciężko znaleźć takie tuż za kolano.
A z tą płcią to się stresuję, za dwa tygodnie mam połówkowe badanie i cały czas mam stresa. Lekarka powiedziała na 99% dziewczynka, ja już zaczęłam myśleć i nawet mówić do wszystkich, że Michalina :/ Chociaż na wszelki wypadek wszystkim mówimy, że lekarka powiedziała na 90 %.
Jednak nie wytrzymałaś Ja też nie. Kupiłam 2 paczuszki po 2 bodziaki. Ale już schowałam, żeby innych nie kusiło kupować
Tak jest. Wyglądają podobnie. Czasem w pracy widuję takie dzieci do około 15 tc (ustalamy płeć poronionego płodu). Płeć ustala się z kosmówki, nie z fragmentu płodu, ale czasem trafia do nas nie tylko kosmówka. Dziewczynki mają przerośnięte łechtaczki - na zewnątrz wydaje się, że płeć jest męska a genetycznie wychodzi żeńska. Nie wiem kiedy to się różnicuje.