reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o smaki w ciąży i zachcianki sprawdzają się co do płci dziecka. Wyczytałam że jak na słodkie to dziewczynka a kwaśne chlopiec, chociaż z doświadczenia kuzynek widzę że jest odwrotnie
W pierwszej ciąży w ogóle za dużo przytyłam, bo tylko z każdej strony słuchałam jedz! Strasznie mnie do słodyczy ciągnęło a najlepiej czekolada z orzechami z okienkiem albo z orzechami i winogronami. O internetach i forach mi się nie śniło.
Ogólnie jakieś kasze manne no i ta czekolada co dzień. Urodziłam syna.
Z dziewczynami w ciąży mniej przytyłam i nie miałam szczególnych zachcianek poza frytkami i dobrze przyprawionymi daniami.
Teraz co wieczór albo loda albo jakieś ciacho albo chociaż cukierka i jak już pisałam synek pokazał się 2 tygodnie temu :)fota jest na wątku "wizyty" :)
Choć mam czasem zachcianki od czapy, już jeździł mąż za bobem, szpinakiem.

Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? :p Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować :p Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie :D

@Dita_333 już poprawiłam post, bo coś mi się forum zawiesza :)

Załączniki

• big.JPEG
    big.JPEG
    188 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? [emoji14] Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować [emoji14] Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie :D

To taka sportowa? Shirtowa?
Mnie się nie widzi, ale każda ma swój gust.
Za to fajne buty :)

Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? :p Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować :p Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie :D
Krój fajny ale te konie czy co to? [emoji28]

Za to okulary zajebiste!

Haha, no właśnie nie wiem :D Wygląda jak koń zmieszany z jeleniem i psem. Bardziej podoba mi się krój właśnie, bo ciężko znaleźć coś w czym jakkolwiek wygląda mój biust :p Ale nie wiem co z tymi zwierzętami :p

No właśnie te wargi wyglądały jak siusiak ;) i to było kilku lekarzy [emoji16] stąd są właśnie pomyłki nie z rzeczy oczywistych ;)

Myślałam, że wargi sromowe pomylił z jąderkami i siusiaka mi brakowało... :o Ja u swojego syna widziałam właśnie tak jakby jąderka i chyba siusiaka, ale wydaje mi się, że naprawdę trudno o pomyłkę w takim przypadku, chyba, że jak piszesz miała wyjątkowo opuchnięte te wargi. No ale siusiak to nie wargi sromowe...nie wiem... :confused::sorry:

reklama

Hm nie moje kolory i wzór... Ale patrz na to co się tobie podoba, a nie nam! Ja ostatnio własnie sobie taką kupiłam:
upload_2018-6-4_14-1-3.jpeg

Załączniki

• upload_2018-6-4_14-1-3.jpeg
    upload_2018-6-4_14-1-3.jpeg
    52,3 KB · Wyświetleń: 398
Do góry