Dzien kuriera, cos dla mamy i dla dzidziusia ubranka spoko jakosci, 100% bawelny od polskiego producenta
Super A sukienkę tez wolałabym na tobie zobaczyć Dawaj na zamknięty
Nie widzę zdjęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien kuriera, cos dla mamy i dla dzidziusia ubranka spoko jakosci, 100% bawelny od polskiego producenta
W pierwszej ciąży w ogóle za dużo przytyłam, bo tylko z każdej strony słuchałam jedz! Strasznie mnie do słodyczy ciągnęło a najlepiej czekolada z orzechami z okienkiem albo z orzechami i winogronami. O internetach i forach mi się nie śniło.Dziewczyny jeśli chodzi o smaki w ciąży i zachcianki sprawdzają się co do płci dziecka. Wyczytałam że jak na słodkie to dziewczynka a kwaśne chlopiec, chociaż z doświadczenia kuzynek widzę że jest odwrotnie
No właśnie te wargi wyglądały jak siusiak i to było kilku lekarzy [emoji16] stąd są właśnie pomyłki nie z rzeczy oczywistychA siusiak? Co z siusiakiem? Myślę, że ginekolog do okulisty [emoji14] także ty Sara nie idź, lepiej naprawdę niech ginekolog idzie
Krój fajny ale te konie czy co to? [emoji28]Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? [emoji14] Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować [emoji14] Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie
@Dita_333 już poprawiłam post, bo coś mi się forum zawiesza
Fajne ciuszki jak możesz daj namiaryDzien kuriera, cos dla mamy i dla dzidziusia ubranka spoko jakosci, 100% bawelny od polskiego producenta
To taka sportowa? Shirtowa?Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? [emoji14] Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować [emoji14] Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie
Krój fajny ale te konie czy co to? [emoji28]
Za to okulary zajebiste!
No właśnie te wargi wyglądały jak siusiak i to było kilku lekarzy [emoji16] stąd są właśnie pomyłki nie z rzeczy oczywistych
Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie