reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o smaki w ciąży i zachcianki sprawdzają się co do płci dziecka. Wyczytałam że jak na słodkie to dziewczynka a kwaśne chlopiec, chociaż z doświadczenia kuzynek widzę że jest odwrotnie
W pierwszej ciąży w ogóle za dużo przytyłam, bo tylko z każdej strony słuchałam jedz! Strasznie mnie do słodyczy ciągnęło a najlepiej czekolada z orzechami z okienkiem albo z orzechami i winogronami. O internetach i forach mi się nie śniło.
Ogólnie jakieś kasze manne no i ta czekolada co dzień. Urodziłam syna.
Z dziewczynami w ciąży mniej przytyłam i nie miałam szczególnych zachcianek poza frytkami i dobrze przyprawionymi daniami.
Teraz co wieczór albo loda albo jakieś ciacho albo chociaż cukierka i jak już pisałam synek pokazał się 2 tygodnie temu :)fota jest na wątku "wizyty" :)
Choć mam czasem zachcianki od czapy, już jeździł mąż za bobem, szpinakiem.

Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? :p Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować :p Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie :D

@Dita_333 już poprawiłam post, bo coś mi się forum zawiesza :)

Załączniki

• big.JPEG
    big.JPEG
    188 KB · Wyświetleń: 99
Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? [emoji14] Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować [emoji14] Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie :D

To taka sportowa? Shirtowa?
Mnie się nie widzi, ale każda ma swój gust.
Za to fajne buty :)

Dziewczyny, help. Fajna sukienka, czy nie? :p Bo ja w ciąży nie potrafię się na nic zdecydować :p Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie :D
Krój fajny ale te konie czy co to? [emoji28]

Za to okulary zajebiste!

Haha, no właśnie nie wiem :D Wygląda jak koń zmieszany z jeleniem i psem. Bardziej podoba mi się krój właśnie, bo ciężko znaleźć coś w czym jakkolwiek wygląda mój biust :p Ale nie wiem co z tymi zwierzętami :p

No właśnie te wargi wyglądały jak siusiak ;) i to było kilku lekarzy [emoji16] stąd są właśnie pomyłki nie z rzeczy oczywistych ;)

Myślałam, że wargi sromowe pomylił z jąderkami i siusiaka mi brakowało... :o Ja u swojego syna widziałam właśnie tak jakby jąderka i chyba siusiaka, ale wydaje mi się, że naprawdę trudno o pomyłkę w takim przypadku, chyba, że jak piszesz miała wyjątkowo opuchnięte te wargi. No ale siusiak to nie wargi sromowe...nie wiem... :confused::sorry:

reklama

Hm nie moje kolory i wzór... Ale patrz na to co się tobie podoba, a nie nam! Ja ostatnio własnie sobie taką kupiłam:
upload_2018-6-4_14-1-3.jpeg

Załączniki

• upload_2018-6-4_14-1-3.jpeg
    upload_2018-6-4_14-1-3.jpeg
    52,3 KB · Wyświetleń: 403
Do góry