reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny co do długich sukienek, mi sie bardzo podobają. Ale na innych [emoji3] ja mam 1,61 i w długiej sukience wyglądam jak krasnal udający zakonnicę [emoji23]teraz jeszcze w dodatku w ciazy [emoji23] wiec ten... mam jedną, bo tak mi sie podobała, że kiedyś sie kupiłam ale chyba dwa razy miałam na sobie. Pewnie w ciazy tez ubiorę, bo fajna, luźna i niebieska, a ja blondynka... tylko ta długość [emoji5]

Hej. Pytanko mam do bardziej doświadczonych Mam. W nocy, jak wstawalam do toalety to pobolewało mnie podbrzusze, wydaję mi się, że to od pełnego pęcherza. ALE! Czy może być też tak, że jak ten mały bąbel się tam rusza+ pęcherz mi puchnie i dodatkowo wszystko się rozciąga to przez to ten ból? To nie jest jakiś mega ból, po którym zwijam się na podłodze. Po prostu mam wrażenie jakby ktoś za mocno napompował mi pęcherz i po opróżnienu go jest takie jakby kłucie. No nie wiem czy mnie zrozumiecie :D ale pytam czy któraś w pierwszej ciąży też tak miała, albo ma teraz? Bo nie chce się martwić na zapas, jeżeli to normalka. :)

Mam tak, ale w pierwszej ciazy tak nie mialam [emoji14]

w długiej sukience wyglądam jak krasnal udający zakonnicę

Hahahahahah hahahahha az telefon oplulam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Mam nadzieję że te upały wreszcie odpuszcza, bo żyć się nie da[emoji26]
U mnie od wczoraj wieczor jest znaczne ochlodzenie i odrazu lepiej sie czuje!

A dziewczyny które były aktywne przed ciąża to nadal coś ćwiczą?

ja cwiczylam bardzo intesnywnie a przed ciaza mniej bo wiecej pracy.. pracuje caly etat i ciut wiecej..caly dzien na nogach takze jeszcze jak mialam te bolesci mdlosci to dalam sobie spokoj z silownia bo czulam sie tylko gorzej i tak chcialam dmuchac na zimne.. bardzo chcialam wrocic na silke jak bede miec lepsze samopoczucie i ciagle tylko pisalam..juz niedlugo moze w 13tyg haha choc wiem ze przerwa nie pomaga miesniom ale jednak w pracy caly dzien ..potem dom i to mnie juz usypia a jak jeszcze doloze silke to bede spac na stojaco!...pozatym jak sie tak nalaze to bardziej cos ciagnie ..zakluje...a z pracy nie chce zrezygnowac
wypisalam sie z silowowni a mialam taka nadzieje ze tam szybko wroce to jednak nie pracujac jak pracuje..jakbym siedziala w domu to napewno! bez dwoch zdan mialabym na to sile
a tak w domu sobie cwicze a po wroce do swojej aktywnosci na pewno...sama zaczynalam cwiczac w domu p90x co mi duzo pomoglo wkrecic sie w to w 100% takze napewno si wbije w to znow .. by obudzic moje miesnie do zycia na nowo i poprawic rzezbe he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyskoczyla mi dzis opryszczka jakas dziwna wrrr..mialam jedna przed ciaza i teraz nastepna ..na gornej wardze i wygladam jak po botoxie hahahah jedna strona, no szlakkk ehhhh
ide spac

do juterka

reklama
Do góry