reklama
Dziewczyny co do długich sukienek, mi sie bardzo podobają. Ale na innych [emoji3] ja mam 1,61 i w długiej sukience wyglądam jak krasnal udający zakonnicę [emoji23]teraz jeszcze w dodatku w ciazy [emoji23] wiec ten... mam jedną, bo tak mi sie podobała, że kiedyś sie kupiłam ale chyba dwa razy miałam na sobie. Pewnie w ciazy tez ubiorę, bo fajna, luźna i niebieska, a ja blondynka... tylko ta długość [emoji5]
Paulianna89
Fanka BB :)
A ja sobie nic znaleźć nie mogę [emoji24] wszystko co mi się podoba jest mega drogie! A wiem, że za rok i tak niewiele z tych sukienek ubiorę bo raczej wszystko krótkie noszę bo mam raczej fit sylwetkę i mam zamiar po ciąży szybko do formy wrócić.
Góraleczka89
To 3mam kciuki żeby było ok[emoji4] ale wydaje mi się że lekarz powinien Cię wczoraj zostawić na obserwacji nawet dla Twojego konfortu psychicznego. Najważniejsze że się uspokoilo[emoji846]Tal wtorek rano kontrol, oby juz bylo wszystko ok
Góraleczka89
U nas też festyn przez cały weekend z okazji dnia dziecka więc było co robić i gdzie kasę zostawic[emoji6]
Ja testowałem 18.03 bo dwa dni mi się @ spózniala i było to dla mnie duże zaskoczenie [emoji1]
Mam nadzieję że te upały wreszcie odpuszcza, bo żyć się nie da[emoji26]
Ja testowałem 18.03 bo dwa dni mi się @ spózniala i było to dla mnie duże zaskoczenie [emoji1]
Mam nadzieję że te upały wreszcie odpuszcza, bo żyć się nie da[emoji26]
Góraleczka89
A dziewczyny które były aktywne przed ciąża to nadal coś ćwiczą?
Igorowelove
Moderatorka
Hej. Pytanko mam do bardziej doświadczonych Mam. W nocy, jak wstawalam do toalety to pobolewało mnie podbrzusze, wydaję mi się, że to od pełnego pęcherza. ALE! Czy może być też tak, że jak ten mały bąbel się tam rusza+ pęcherz mi puchnie i dodatkowo wszystko się rozciąga to przez to ten ból? To nie jest jakiś mega ból, po którym zwijam się na podłodze. Po prostu mam wrażenie jakby ktoś za mocno napompował mi pęcherz i po opróżnienu go jest takie jakby kłucie. No nie wiem czy mnie zrozumiecie ale pytam czy któraś w pierwszej ciąży też tak miała, albo ma teraz? Bo nie chce się martwić na zapas, jeżeli to normalka.
Mam tak, ale w pierwszej ciazy tak nie mialam [emoji14]
w długiej sukience wyglądam jak krasnal udający zakonnicę
Hahahahahah hahahahha az telefon oplulam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie od wczoraj wieczor jest znaczne ochlodzenie i odrazu lepiej sie czuje!Mam nadzieję że te upały wreszcie odpuszcza, bo żyć się nie da[emoji26]
Mirakulum
A dziewczyny które były aktywne przed ciąża to nadal coś ćwiczą?
ja cwiczylam bardzo intesnywnie a przed ciaza mniej bo wiecej pracy.. pracuje caly etat i ciut wiecej..caly dzien na nogach takze jeszcze jak mialam te bolesci mdlosci to dalam sobie spokoj z silownia bo czulam sie tylko gorzej i tak chcialam dmuchac na zimne.. bardzo chcialam wrocic na silke jak bede miec lepsze samopoczucie i ciagle tylko pisalam..juz niedlugo moze w 13tyg haha choc wiem ze przerwa nie pomaga miesniom ale jednak w pracy caly dzien ..potem dom i to mnie juz usypia a jak jeszcze doloze silke to bede spac na stojaco!...pozatym jak sie tak nalaze to bardziej cos ciagnie ..zakluje...a z pracy nie chce zrezygnowac
wypisalam sie z silowowni a mialam taka nadzieje ze tam szybko wroce to jednak nie pracujac jak pracuje..jakbym siedziala w domu to napewno! bez dwoch zdan mialabym na to sile
a tak w domu sobie cwicze a po wroce do swojej aktywnosci na pewno...sama zaczynalam cwiczac w domu p90x co mi duzo pomoglo wkrecic sie w to w 100% takze napewno si wbije w to znow .. by obudzic moje miesnie do zycia na nowo i poprawic rzezbe he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyskoczyla mi dzis opryszczka jakas dziwna wrrr..mialam jedna przed ciaza i teraz nastepna ..na gornej wardze i wygladam jak po botoxie hahahah jedna strona, no szlakkk ehhhh
ide spac
do juterka
reklama
Weronikakrz
Ja w piatek ale bez usg i dzis rozmowa z zakladowym lekarzem