reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja lezakuje dalej, ale od nocy juz nie ma krwi jest jeszcze spora ilosc ale już ciemne plamienie wiec jestem coraz lepszej mysli

To dobrze! [emoji5] niech już się kończy, żebyś spokojniejsza była [emoji3]

Ja jeszcze nie kupiłam żadnej ciążowej sukienki, mam swoje zwykle, odcinane pod biustem czy przed talią i chyba powinny wystarczyć [emoji3]tak samo bluzki luźniejsze... No chyba, że wyskoczy mi gigant brzuch to dokupię [emoji23] choć zaraz, jednak ostatnio się skusilam na jedną ciążową w necie, bo była taka ładna i tanio kupiłam [emoji846]zobaczyłam jak przyjdzie [emoji5]

Długie kiecki będą teraz w lidlu, ale nie pamiętam od którego. One nie są typowo ciążowe, ale widziałam na ciężarnej i wygląda bardzo dobrze
Też widziałam. Od poniedziałku chyba. Ale największe w Lidlu są L rozmiar a ja noszę Xxl i znowu nic.
Będą też śliczne ciuszki, tak bym kupiła młodemu, ale głównie leżę więc nie mam jak.
A podobają mi się te ogrodniczki z kotwicą
Capture%2B_2018-06-01-11-18-51.jpg

Załączniki

• Capture%2B_2018-06-01-11-18-51.jpg
    Capture%2B_2018-06-01-11-18-51.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 519
Hej. Pytanko mam do bardziej doświadczonych Mam. W nocy, jak wstawalam do toalety to pobolewało mnie podbrzusze, wydaję mi się, że to od pełnego pęcherza. ALE! Czy może być też tak, że jak ten mały bąbel się tam rusza+ pęcherz mi puchnie i dodatkowo wszystko się rozciąga to przez to ten ból? To nie jest jakiś mega ból, po którym zwijam się na podłodze. Po prostu mam wrażenie jakby ktoś za mocno napompował mi pęcherz i po opróżnienu go jest takie jakby kłucie. No nie wiem czy mnie zrozumiecie :D ale pytam czy któraś w pierwszej ciąży też tak miała, albo ma teraz? Bo nie chce się martwić na zapas, jeżeli to normalka. :)

mialam w poprzednich ciazach i mam teraz.o dziwo przetrzymuje mnie sen w nocy dluzej .do 4 a nie do 2 jak wczesniej...wiec jak wstane ...i zaczne to skonczyc nie moge tyle tego oO....i czuje jak w srodku pecherz maleje uacccc no ale co zrobic... staram sie na noc duzo nie pic... i siusiac czesto przed pojsciem spac

U mNIE TAK goraco ze mam dosc bycia na dworzu i polozyam sie w salonie na troche ...
moja dzidzia dzisiaj wiecej spi ... widze ze ma dni wiekszej badz mniejszej aktywnosci
popatzre zakupy internetowe..moze tez cos kupiee z sukinek bo jest mi mega wygodnie w nich a mieszcze sie w swoje 3!!!

reklama
Do góry