reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita gratuluje synka :)

Ja jutro odbieram wyniki pełnego opisu genetycznego. Za tydzień usg i może maluchy pokażą czy coś tam urosło czy dalej panny. Pamietam ze chyba któraś z was tez ma w środę za tydzień wizytę:)

Co do imion mi 10 lat temu się podobały wszystkie które są teraz popularne, szczególnie damskie. Jedna Kaja mi podeszła i będzie jak będzie córa, ale drugiego damskiego nie mam... chciałabym dać mniej popularne bo jako Ania zawsze cierpiałam. W podstawówce w klasie było conajmniej 5... z męskimi nie mam większego problemu, bardzo dużo mi sie podoba ale tu mąż marudzi:) umówiliśmy się na Kaję i Kacpra a jak będzie dwójka tej samej płci to będziemy myśleć.

Tyle się tu naczytałam o czereśniach i truskawkach ze nakupiłam dziś po kilo i objadlam się po korek. Za tydzień wybiorę się do rodziców na jakiś czas to będzie mama gotować zachcianki, kapuśniak z młodej kapusty, ten kalafior i fasolka :D jak ja wytrzymam

reklama
slinka cieknie hhihihi a ja ide robic twarozek z rzodkiewka :p

edytka chlopak jak ja hahaha:):):) ciekawe czy bedzie wiecej chlopcow czy dziewczynek hihih

A ja się właśnie dowiedziałam że u męża w pracy nie przedłuża pakietu w luxmedzie i będę musiała szukać sobie nowego lekarza w medicover :( a taka miałam sympatyczna prowadzącą ginke :(

Co do imion to u nas się toczą dyskusje między Adą (właśnie nie Adrianną, tylko Adą :p), Alą, Jagódką i Hanią. Bardzo chciałam Gaję, ale mąż niestety nie ;).

Ja fasolką i kalafiorem się objadłam, jutro młoda kapusta duszona z pomidorami i koperkiem :D

Co do imion to u nas się toczą dyskusje między Adą (właśnie nie Adrianną, tylko Adą :p), Alą, Jagódką i Hanią. Bardzo chciałam Gaję, ale mąż niestety nie ;).

Ja fasolką i kalafiorem się objadłam, jutro młoda kapusta duszona z pomidorami i koperkiem :D
U nas byla zawzieta dyskusja miedzy Pola a Gaja dla ewentualnej corki ;) Jesli bedzie dziewczynka to bedzie Gaja [emoji173]

Dita winszuje chlopczyka[emoji5] a przede wszystkim ze jest zdrowy.

Julia śliczne imię ale według mnie najbardziej popularne i to trzyma się od kilku lat, bo u chłopców to się zmienia. W latach 80 były Anie i Kasie na potęgę ale teraz się to wymiksowalo. Ja jestem Ania a moja siostra Kaśka i gdyby nie to, to bym się zastanawiała nad tymi imionami. A tak to Małgorzata , Elżbieta, Helena dla syna naj Leon ale mój niezbyt przekonany i zaczyna się robić też popularne, Tymon w miarę pasi każdemu i jeszcze Michał. Ale pewnie się jeszcze się zmieni jak zobaczę bobasa[emoji7] syn cała ciąże był Filipek a jak go zobaczyłam to zmieniłam na Wojtka[emoji7] a w ciąży nawet nie brałam tego imienia pod uwagę. Lubię imiona które można zdrabniać.

reklama
Do góry