Nie wiedziałam, że to imię jest takie popularne
Ech. Też nie lubię być "jak wszyscy" - generalnie, w różnych sferach życia, nie tylko w tej. Będę musiała jeszcze raz to wszystko przetrawić. Ale to dopiero jak się dowiemy płci
Moja koleżanka dała Franek we wrześniu ubiegłego roku, bo jej się bardzo podobało
Mi np. podoba się Hania, a też jest bardzo popularne, ale gdybym nie znalazła nic innego to by było i już ;p
Ja sama mam Julia i uwierzcie, ale w moim wieku nie znałam żadnych Julek... jedną 3 lata starszą poznałam niedawno, a jak idę ulicą to ciągle myślę, że mnie ktoś woła ;p bo tyle jest małych...
Z męskich podoba mi się Antoni, ale też popularne... jak nic nie wymyślimy to pewnie i by był
A co do dziwnych imion to jestem całkowicie przeciw ;p
A i jeszcze nie wiem czy też tak macie (ja odkryłam to niedawno) - poznałam dorosłego mężczyznę o imieniu Natan (tak się przedstawił, ale nie wiem czy to pełne imię) i mimo, ze znam go już jakiś rok to nie mogę się do tego przyzwyczaić... całkowicie nie pasuje mi to imię do dorosłego mężczyzny...
I tu np. mam wątpliwości co do imienia Michalina, bo jakoś tak też mi nie pasuje... ale mój Mąż się upiera ;p może będzie syn... Heh ...
@Dita_333 nie chodziło mi o to, że kompletnie bym nie dała, bo jest dużo... tylko tak sobie myślę, że nie chciałabym mieć 5 Julek w klasie czy więcej... i dlatego postaram się znaleźć mniej popularne, ale nie dziwne, a jak nie znajdę to może i będzie Hania lub Antoś... na pewno nie dam tak jak mają np. dzieci moich kuzynów czy kogoś bliskiego i tylko tyle
A Franek tak mi się z tą moją niedawną mszą skojarzło ;p