reklama
Igorowelove
Moderatorka
Link do: ŚPIWOREK NIEMOWLĘCY DO SPANIA OCIEPLANY BAWEŁNA
Na poprawę humoru zamówiłam przed chwilą taki śpiworek w słonie i do tego otulacz że wzorem w dzikie zwierzątka Trochę mi lepiej...
rozek-otulacz-niemowlecy-usztywniany-bawelna-i61271923
Na poprawę humoru zamówiłam przed chwilą taki śpiworek w słonie i do tego otulacz że wzorem w dzikie zwierzątka Trochę mi lepiej...
rozek-otulacz-niemowlecy-usztywniany-bawelna-i61271923
Igorowelove
Moderatorka
Jak u Nas będzie chłopiec to na pewno Jaś siostra ma Franka ale też bardzo mi się podoba Dla dziewczynki nie mam wybranego imieniaMy też raczej Franka będziemy mieli chociaż jeszcze mnie kusi Jaś
[emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 861744
Ale zazdro! Takie rzeczy pokazywać jak w biurze siedzę, ty niedobra!
Lepiej, żeby pęcherz wytrzymał, inaczej będzie bieg ku wolności hahaa
Ja zaraz będę do domku szła i się szykowała na wizytę jeju, jakoś się lekko stresuję, nie wiem czym....
Sasanka14
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki. Daj znać!Ale zazdro! Takie rzeczy pokazywać jak w biurze siedzę, ty niedobra!
Lepiej, żeby pęcherz wytrzymał, inaczej będzie bieg ku wolności hahaa
Ja zaraz będę do domku szła i się szykowała na wizytę jeju, jakoś się lekko stresuję, nie wiem czym....
Anuś89
Jak u Nas będzie chłopiec to na pewno Jaś siostra ma Franka ale też bardzo mi się podoba Dla dziewczynki nie mam wybranego imienia
My mamy zapisanych kilka typów. Między innymi dla chłopca Tymoteusz, Beniamin lub Kacper, a dla dziewczynki Tosia, Alicja, Zofia albo Hania. To nasi faworyci[emoji4]
reklama
Katarynka82
Fajne widoczki Ja dziewczyny nie chce zapeszac ale chyba powoli mijaja mi mdlosci, ktore mialam calymi dniami, wymiotow w tym tyg.tez nie bylo, oby tak zostalo bo juz myslalam,ze sie wykoncze. I wreszcie mam trocha energii jupiiii. Mam teraz 15 tydzien .
Zycze zdrowka tym, ktore sie zle czuja.
Dita powodzenia na wizycie!
Dzisiaj na obiadek rybka z ziemniakami i surowka z marchewki i jablka. Nawet mam ochote obiad ugotowac,do czego ostatnio musialam sie zmuszac.
A wy co na obiadek?
Zycze zdrowka tym, ktore sie zle czuja.
Dita powodzenia na wizycie!
Dzisiaj na obiadek rybka z ziemniakami i surowka z marchewki i jablka. Nawet mam ochote obiad ugotowac,do czego ostatnio musialam sie zmuszac.
A wy co na obiadek?