reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny czuje się fatalnie. Jak bym jakiegoś kaca miała. Mam zawroty głowy. Miałam dzisiaj jechać oddać krew i mocz do badania ale jak podniosłam głowę z nad poduszki to cały pokój zawirował. Położyłam się ale dalej się kręcił. Zasnąłem na chwilę ale sytuacja się powtórzyła. Pomyślałam że źle spałam w nocy więc chciałam odespać. Niestety jak wstałam to się trochę zataczalam i czułam jak w letargu. Nie wiem czy to zmęczenie organizmu wywołane alergią bo dalej nic na nią nie biorę. Na szczęście mam w ciągu dnia okresy z objawami i bez objawów (inaczej już dawno wolałabym zyrec). Momentami mam wrażenie że mam gorączkę ale mierzyłam temperaturę i mam 36.6 Strasznie mnie to niepokoi.

Ja po wizycie, lekarka powiedziala, ze dziś bez usg. Ja na to minę zawiedzona, że myślałam, że poznamy płeć. No to się usmiechnela i powiedziała, to zobaczymy. Sprzęt się nie chciał włączyć, ja znów zawiedzona, ale w końcu się udało. Dzidzius w pozycji kleczacej jak do modlitwy (później zalacze zdjęcie ), szukalysmy i szukalysmy i chłopaka nie znalazlysmy, wręcz pani doktor stwierdziła, że widzi wargi sromowe. Stwierdziła, na 99% dziewczynke. Ja jakoś boje się cieszyć i wszystkkim mowie, ze na 90 % dziewczynka. A więc będzie Michalina. Wyniki wszystkie dobre.
Ważne, że wszystko ok i że dzidzia rośnie :)

Dziewczyny czuje się fatalnie. Jak bym jakiegoś kaca miała. Mam zawroty głowy. Miałam dzisiaj jechać oddać krew i mocz do badania ale jak podniosłam głowę z nad poduszki to cały pokój zawirował. Położyłam się ale dalej się kręcił. Zasnąłem na chwilę ale sytuacja się powtórzyła. Pomyślałam że źle spałam w nocy więc chciałam odespać. Niestety jak wstałam to się trochę zataczalam i czułam jak w letargu. Nie wiem czy to zmęczenie organizmu wywołane alergią bo dalej nic na nią nie biorę. Na szczęście mam w ciągu dnia okresy z objawami i bez objawów (inaczej już dawno wolałabym zyrec). Momentami mam wrażenie że mam gorączkę ale mierzyłam temperaturę i mam 36.6 Strasznie mnie to niepokoi.
Biedna! Myślę że alergia Cię osłabia - tez tak mialam i do tego dochodzą te upaly[emoji58] Pij okrutnie dużo wody i odpoczywaj jeśli możesz. Ja tez wczoraj czułam się fatalnie od tego słońca i właśnie tak słabo - niektórym niestety nie służy.

A ciśnienie?

Biedna! Myślę że alergia Cię osłabia - tez tak mialam i do tego dochodzą te upaly[emoji58] Pij okrutnie dużo wody i odpoczywaj jeśli możesz. Ja tez wczoraj czułam się fatalnie od tego słońca i właśnie tak słabo - niektórym niestety nie służy.
Też miałaś zawroty głowy? One mnie martwią.

reklama
Do góry