reklama
Igorowelove
Moderatorka
Moj brat ma Julie, a siostra Juliana [emoji173]Julia śliczne, mojego M siostra tak ma.
Mi się podoba też Julian
Dziewczyny czuje się fatalnie. Jak bym jakiegoś kaca miała. Mam zawroty głowy. Miałam dzisiaj jechać oddać krew i mocz do badania ale jak podniosłam głowę z nad poduszki to cały pokój zawirował. Położyłam się ale dalej się kręcił. Zasnąłem na chwilę ale sytuacja się powtórzyła. Pomyślałam że źle spałam w nocy więc chciałam odespać. Niestety jak wstałam to się trochę zataczalam i czułam jak w letargu. Nie wiem czy to zmęczenie organizmu wywołane alergią bo dalej nic na nią nie biorę. Na szczęście mam w ciągu dnia okresy z objawami i bez objawów (inaczej już dawno wolałabym zyrec). Momentami mam wrażenie że mam gorączkę ale mierzyłam temperaturę i mam 36.6 Strasznie mnie to niepokoi.
Jest opcja edytuj. Ja pisze na telefonie bez aplikacji i taką opcję mam w okienku swojego komentarza.Czy można jakoś edytować swoje dodane posty? Czasami widzę jakiś błąd albo słownik mi coś zmieni i tak głupio to zostawić [emoji28]
majacyr
Fanka BB :)
Ważne, że wszystko ok i że dzidzia rośnieJa po wizycie, lekarka powiedziala, ze dziś bez usg. Ja na to minę zawiedzona, że myślałam, że poznamy płeć. No to się usmiechnela i powiedziała, to zobaczymy. Sprzęt się nie chciał włączyć, ja znów zawiedzona, ale w końcu się udało. Dzidzius w pozycji kleczacej jak do modlitwy (później zalacze zdjęcie ), szukalysmy i szukalysmy i chłopaka nie znalazlysmy, wręcz pani doktor stwierdziła, że widzi wargi sromowe. Stwierdziła, na 99% dziewczynke. Ja jakoś boje się cieszyć i wszystkkim mowie, ze na 90 % dziewczynka. A więc będzie Michalina. Wyniki wszystkie dobre.
Biedna! Myślę że alergia Cię osłabia - tez tak mialam i do tego dochodzą te upaly[emoji58] Pij okrutnie dużo wody i odpoczywaj jeśli możesz. Ja tez wczoraj czułam się fatalnie od tego słońca i właśnie tak słabo - niektórym niestety nie służy.Dziewczyny czuje się fatalnie. Jak bym jakiegoś kaca miała. Mam zawroty głowy. Miałam dzisiaj jechać oddać krew i mocz do badania ale jak podniosłam głowę z nad poduszki to cały pokój zawirował. Położyłam się ale dalej się kręcił. Zasnąłem na chwilę ale sytuacja się powtórzyła. Pomyślałam że źle spałam w nocy więc chciałam odespać. Niestety jak wstałam to się trochę zataczalam i czułam jak w letargu. Nie wiem czy to zmęczenie organizmu wywołane alergią bo dalej nic na nią nie biorę. Na szczęście mam w ciągu dnia okresy z objawami i bez objawów (inaczej już dawno wolałabym zyrec). Momentami mam wrażenie że mam gorączkę ale mierzyłam temperaturę i mam 36.6 Strasznie mnie to niepokoi.
Sasanka14
A ciśnienie?Dziewczyny czuje się fatalnie. Jak bym jakiegoś kaca miała. Mam zawroty głowy. Miałam dzisiaj jechać oddać krew i mocz do badania ale jak podniosłam głowę z nad poduszki to cały pokój zawirował. Położyłam się ale dalej się kręcił. Zasnąłem na chwilę ale sytuacja się powtórzyła. Pomyślałam że źle spałam w nocy więc chciałam odespać. Niestety jak wstałam to się trochę zataczalam i czułam jak w letargu. Nie wiem czy to zmęczenie organizmu wywołane alergią bo dalej nic na nią nie biorę. Na szczęście mam w ciągu dnia okresy z objawami i bez objawów (inaczej już dawno wolałabym zyrec). Momentami mam wrażenie że mam gorączkę ale mierzyłam temperaturę i mam 36.6 Strasznie mnie to niepokoi.
Nie mam czym zmierzyć ale zawsze byłam niskociśnieniowcem.A ciśnienie?
Też miałaś zawroty głowy? One mnie martwią.Biedna! Myślę że alergia Cię osłabia - tez tak mialam i do tego dochodzą te upaly[emoji58] Pij okrutnie dużo wody i odpoczywaj jeśli możesz. Ja tez wczoraj czułam się fatalnie od tego słońca i właśnie tak słabo - niektórym niestety nie służy.
reklama
Sasanka14
No to może właśnie masz niskie ciśnienie. Ja mam takie zawroty jak mam zbyt niskie. Może kawa?Nie mam czym zmierzyć ale zawsze byłam niskociśnieniowcem.