reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Też miałam 2 wizyty, w 5 i w 7 tyg i nie było widać dwóch tylko jednego. Widocznie jeden za drugim sie jakos tak ulozyl, ze nie bylo widac :) dlatego było to dla mnie niezłym zaskoczeniem jak sie dowiedzialam w 13tyg :szok::-D

Nie dziwię się, to musiał być niezły szok![emoji16] za to szczęście podwójne [emoji106][emoji5]

reklama
Dziewczyny zazdroszczę wam takiego luzu ,ja za miesiąc ślub..teraz kupujemy mieszkanie które trzeba remontować, między czasie wakacje dziecko w listopadzie ,już mnie głowa boli :(

Jak ja mam być spokojna jak ledwo skończylam planować ślub to teraz mieszkanie, między czasie dziecko :)
Ojjjjjjej masakra na kółkach:(
Ojjś znam ten ból... Mieszkania remonty :frown:
Przy 1 dziecku u mnie dochodzi niesamowity strach i jakieś leki. Potrafię siąść i z byle czego płakać czasami aż się duszę z płaczu i dostaję gorączki. Partner dostaje za byle co i tak się dzieje że wytrzymuje, nie ma lekko:cool:

Dziewczyny zazdroszczę wam takiego luzu ,ja za miesiąc ślub..teraz kupujemy mieszkanie które trzeba remontować, między czasie wakacje dziecko w listopadzie ,już mnie głowa boli :(

Jak ja mam być spokojna jak ledwo skończylam planować ślub to teraz mieszkanie, między czasie dziecko :)
Ojjjjjjej masakra na kółkach:(
Spoko każdy ma swoje na głowie. My właśnie sprzedajemy mieszkaniu, kupujemy szeregowke w stanie surowym, oprócz tego muszę zatrudnić pracownika a i znaleźć czas dla starszego dziecka. Ale nie ma się co martwić, wszystko się ułoży :)

Super podwójne Szczęście mamy razy dwa ;)
Dziewczyny planujecie cc,przyznam że jak urodziłam to powiedziałam następne cc ale z czasem wolę sn 2 dni w szpitalu i do domu a tak 4 nocki trzeba kimać jak dla mnie szok nie wyobrażam leżeć dłużej...

Też miałam 2 wizyty, w 5 i w 7 tyg i nie było widać dwóch tylko jednego. Widocznie jeden za drugim sie jakos tak ulozyl, ze nie bylo widac :) dlatego było to dla mnie niezłym zaskoczeniem jak sie dowiedzialam w 13tyg :szok::-D
Przynajmniej sie nie stresowalas hihihi

Super podwójne Szczęście mamy razy dwa ;)
Dziewczyny planujecie cc,przyznam że jak urodziłam to powiedziałam następne cc ale z czasem wolę sn 2 dni w szpitalu i do domu a tak 4 nocki trzeba kimać jak dla mnie szok nie wyobrażam leżeć dłużej...

Mialam cc nie planowane. Tydzien lezenia wtedy mimo ze ok bylo wrrrrrrr mialam dosc! W pl
Tu sn i dobe po bylam juz w domu:):):) ..troche czekalam na lekarza od rana wiec sie zeszlo
Tu wiem ze po cc chyba 3 dni sie lezy jakos

Remonty itp.ciężka robota ale urządzanie i doglądanie pracy to sama frajda.My kilka lat temu do nowego domku wprowadzaliśmy się więc u mnie jak na razie spokój z większych remontów.
Dacie radę bo kto ma dać jak nie Wy :tak:
Proszę trzymajcie kciuki jutro jadę po wyniki Pappa oby wszystko było ok.

Remonty itp.ciężka robota ale urządzanie i doglądanie pracy to sama frajda.My kilka lat temu do nowego domku wprowadzaliśmy się więc u mnie jak na razie spokój z większych remontów.
Dacie radę bo kto ma dać jak nie Wy :tak:
Proszę trzymajcie kciuki jutro jadę po wyniki Pappa oby wszystko było ok.

Na pewno bedą w porządku [emoji5]

Ajjjj złapała mnie migrena i przespałem wieczór. Nie fajnie ale chociaż nic na ból nie musiałam brać...

A co do leżenia w szpitalu cc miałam w czwartek a w sobotę mnie wypuścili więc nie leżałam długo ;)
Najgorsze to leżenie plackiem nawet do 12 godzin po operacji...
Zastanawiam się czy w którymś szpitalu w wawie tatuś może być przy cc? Ciekawe czy mój chciałby brac w tym udział haha poprzednio czekał pod drzwiami i dostał małą jeszcze jak mnie zszywali :)

po cc leży sie 3 doby jeżeli jest ok, po sn 2. @Płomyk* w niektorych szpitalach w Warszawie jest taka możliwość przy planowych cc, np na żelaznej jest chyba dodatkowo platne, jak wybierzesz szpital musisz zapytać co i jak:) a gdzie chciałabyś rodzić w Warszawie?

Dzień dobry, miłego dnia!!!

reklama
Ajjjj złapała mnie migrena i przespałem wieczór. Nie fajnie ale chociaż nic na ból nie musiałam brać...

A co do leżenia w szpitalu cc miałam w czwartek a w sobotę mnie wypuścili więc nie leżałam długo ;)
Najgorsze to leżenie plackiem nawet do 12 godzin po operacji...
Zastanawiam się czy w którymś szpitalu w wawie tatuś może być przy cc? Ciekawe czy mój chciałby brac w tym udział haha poprzednio czekał pod drzwiami i dostał małą jeszcze jak mnie zszywali :)
Też bym chciała żeby mój był przy nas. Nasza Mała urodziła się o 12:30 a jego wpuścili na oddział dopiero o 14. Gdybym na stół trafiła z porodowki i IP to mógłby czekać pod sala ale że ja z oddziału to nie mógł wejść wcześniej. Do bani to było.
I ja też cc miałam w poniedziałek a w czwartek wyszłyśmy do domu. Mnie chcieli puścić już w środę ale Mała była pod obserwacja

Do góry