reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja mam dziewczyny przeczucie ze bede miala dziewczynke no ale zapomnielismy sie zapytac o plec bo w sumie bardziej balismy sie czy malenstwo zdrowe jest :)

reklama
Dziewczyny Gratulacje za udane badania ;)
Tak czytam to jak na razie przewaga chłopców zobaczymy czy się płeć Nam sprawdzi w późniejszym okresie :)
Jeżeli ja na 100% będę wiedzieć to napiszę zobaczymy w piątek po wyniki Pappa a poniedz.do swojego ginekologa...Może jeden albo drugi coś zdradzą więcej niż 80% :D

Dziewczyny jak mogę spytać bo nie nadążam albo osobną kartkę sobie napisze,która z Was ma już dzieci i w jakim wieku ?

U Nas się śmieją że na stare lata wzięliśmy się do roboty,o tej ciąży jeszcze rodzina nie wie.Myślę że po piątkowej wizycie powiemy ;)
Syn w grudniu 3 latka.

Moi rodzice mają 4 wnuków(2:2) dla teściów to pierwszy rodzynek a mają już swoje latka..U mnie dziewczyny i chłopaki się rodzą ale ze strony męża same chłopaki dlatego teść marzy o dziewczynce...

reklama
Ja prawie 6 letniego synka

Dziewczyny czy wy tez macie gaze na spanie w ciagu dnia mnie wczoraj i dzis zmulilo o 13 spalam godzine i dalej czuje sie fatalnie wrecz nie przytomna

Do góry