reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

A ja dzis bylam na izbie przyjec bo znow z tego atresu brzuch mnie bolał
I meczyla mnie biegunka
Jest wszystko ok mam brac nospe 3× dziennie probiotyk i oczywiscie nie denerwowac sie i odpoczywac
Lekarz na moje lzy puscil mi serduszko zebym sie uspokoila ... To naprawde miod na moja dusze :) no i od wczoraj dzieciatko urodlo 1mm :)
Ukochany dzis wraca do domu mysle ze sie dogadalismy
Mamy przeciez wspolne cele i to jest najwazniejsze takze dzis zasne w ukochanych ramionach
Syn moj wrocil z wojazy od dziadkow z dolnego slaska takze syn w domu bog w domu
Uwielbiam swoje dziecko jest taki madry i wspanialy no i powiedzialam mu ze zostanie starszym bratem snial sie i ciedzyl i odrazu przytulil moj brzuch to bylo wspaniale

reklama
NIKODEM TO mega piękne imię:) Ja jestem zakochana i wiem że jak teraz tak nie nazwę bo np będzie dziewczynka to zaraz będzie wysyp Nikodemow bo już się zaczyna raz po raz pojawiać:(
Więc pewnie teraz albo nigdy modlilam się o tego mojego chłopczyka:)
U nas już sporo Nikosiow jest :)

Czesc
Dziewczyny jestemw 10 tc ale mdlosci mnie dzisiaj trzymaja i to na sam wieczor calymi dniami jest ok. I w dodatku jak sie zapomne i przekrece sie albo wstane usiade gwaltownie boli mnie brzuch taki maly skurcz mnie lapie.

NIKODEM TO mega piękne imię:) Ja jestem zakochana i wiem że jak teraz tak nie nazwę bo np będzie dziewczynka to zaraz będzie wysyp Nikodemow bo już się zaczyna raz po raz pojawiać:(
Więc pewnie teraz albo nigdy modlilam się o tego mojego chłopczyka:)

Ja mam Nikodemow pod dostatkiem takze to imie odpada . za cory jakby byl chlopak wybralismy imie Igor..nie wykorzystam bo brat swojego nazwal Igor .. Tak im sie spodobało a skoro mi sie córka urodzila to wykorzystali dziady jedne haha

Nie wiem sama co lubie..po prostu musi mi wpasc w ucho.. Za starymi imionami nie przepadam raczej ..cos sie wybierze ..znajac Mnie na ostatnia chwile
Znajomi wrocili z dzieckiem do domu i jeszcze nie wiedzieli jakie imie nadac

Czesc
Dziewczyny jestemw 10 tc ale mdlosci mnie dzisiaj trzymaja i to na sam wieczor calymi dniami jest ok. I w dodatku jak sie zapomne i przekrece sie albo wstane usiade gwaltownie boli mnie brzuch taki maly skurcz mnie lapie.

Gotuje mi sie fasoleczka. Bober. Kalafior i nie powiem ci jak sie zerwalam
Gwaltownie z sofy bo woda mi wykipialam...niezle uklucie bol (nie wiem) poczulam wrrrrrr

Ale w srodku rosnie wssystko..wnetrz. Maja coraz mniej miejsca..wszystko sie zmienia wiec tak moze byc zapewne

reklama
A co widzial? [emoji4] ja z synkiem poznałam płeć dopiero w 23 tc bo chował się jak mógł ale później jak się odkrył to uwierzcie ze lekarz ma nawet w albumie jego zdjęcie siusiaka jako przykładowe usg 3d[emoji28] nic się nie wstydził [emoji6] mam nadzieje ze to maleństwo szybciej postanowi się ujawnić [emoji4]

Odstajacy wyrostek ;)
Ja akurat nic nie widzialam, wiec teraz w srode na genetycznym moze sie poprzygladam, o ile wczesniej nie zjedza mnie nerwy.
Jutro oddaje krew na Pappa i juz mam stresa!

Do góry