reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Nic nie powiedzial oprocz tego ze wszystko dobrze i ze bardzo grzeczny dzidzius. Ale serio podejrzewasz ze to dziewczynka ja bardzo chce dziewczynke. I caly czas do brzucha mowie anielka

Tak, dokładnie jak powiedziała Mango [emoji5] wyrostek lezy wiec spora szansa na dziewczynkę [emoji5][emoji846] jak sterczy to chłopak [emoji51]a który masz tydzień? Bo na telefonie nie widzę suwaków [emoji58]

A mi się dzisiaj śniło, że lekarz powiedział, że będę miała drugiego synka Haha [emoji5] zobaczymy czy sny się sprawdzają [emoji57] której sie śniło i potwierdziło? [emoji16]

U mnie to bedzie 12t2d, my podgladalismy sekunde Kropka wczoraj i moj maz twierdzi ze juz cos widzial ;) To pewnie jego wyobraznia zadzialala, ale jeszcze zobaczymy :)
A co widzial? [emoji4] ja z synkiem poznałam płeć dopiero w 23 tc bo chował się jak mógł ale później jak się odkrył to uwierzcie ze lekarz ma nawet w albumie jego zdjęcie siusiaka jako przykładowe usg 3d[emoji28] nic się nie wstydził [emoji6] mam nadzieje ze to maleństwo szybciej postanowi się ujawnić [emoji4]

A co widzial? [emoji4] ja z synkiem poznałam płeć dopiero w 23 tc bo chował się jak mógł ale później jak się odkrył to uwierzcie ze lekarz ma nawet w albumie jego zdjęcie siusiaka jako przykładowe usg 3d[emoji28] nic się nie wstydził [emoji6] mam nadzieje ze to maleństwo szybciej postanowi się ujawnić [emoji4]

Ja liczę na poznanie płci 29.05, to będzie 16+5, bobas o ponad tydzień większy niż terminu OM więc liczę, że mi powie kto u mnie siedzi w brzuchu [emoji5] na razie wstrzymuje sie ze wszystkim- z zakupami i segregowanie rzeczy po Młodym... A w czerwcu jedziemy nad morze to pewnie i tak wszystko przesunie sie do lipca [emoji57]

A mi się dzisiaj śniło, że lekarz powiedział, że będę miała drugiego synka Haha [emoji5] zobaczymy czy sny się sprawdzają [emoji57] której sie śniło i potwierdziło? [emoji16]
Mi się w każdej ciąży śnią dziewczynki - z pierwszej mam synka, z drugiej niestety 10 tc i koniec i teraz tez ciągle śnie o dziewczynce - ostatnio nawet że lekarz powiedział ze na 98% (jakby te 2 coś zmieniało? [emoji28]) także jak będzie chłopak tzn ze u mnie zawsze na odwrót [emoji6]

Ja liczę na poznanie płci 29.05, to będzie 16+5, bobas o ponad tydzień większy niż terminu OM więc liczę, że mi powie kto u mnie siedzi w brzuchu [emoji5] na razie wstrzymuje sie ze wszystkim- z zakupami i segregowanie rzeczy po Młodym... A w czerwcu jedziemy nad morze to pewnie i tak wszystko przesunie sie do lipca [emoji57]
Ja dopóki nie będę znała płci to również za nic się nie zabieram - nawet nic nie przeglądam w necie. Jeśli chłopak to praktycznie będę musiała kupić tylko kosmetyki itp bo mój synek tez z lisopada wiec wszystkie ciuchy mam [emoji4] a jak dziewczynka to ciuchy po jego kuzynce (tez z listopada[emoji28]) ale wiadomo ze pewnie coś od siebie kupie ale nie dużo. Udało nam się z tym terminem [emoji6]

reklama
Do góry