Cieszę sie ze u Ciebie wszystko dobrze wyszło, ze generalnie tak wielu dziewczynom badania i kolejne wizyty się układają po ich myśli to daje nadzieję ze moze mi tym razem tez sie uda... Wiecie bo za pierwszym razem chodzilam na wizyty spokojna. Jakos nie dopuszczalam ze moze cos sie wydarzyc. Teraz kazda jedna to nerwy strach drżace nogi... Ale ja jestem przypadkiem do ktorego powiedzenie ze co nas nie zabije to nas wzmocni nijak sie ma. Czuje sie teraz o wiele słabsza bo wiem ze na wiele rzeczy nie mam wplywu i to mnie dobija. Jesli syt sie powtorzy to niewiem... Ale bylam 2 tyg temu na wizycie bylo ok a byl to juz prawie 11tyd wiec kto wie moze to wlasnie teraz. Pozdrawiam i przepraszam ze troche czarny nastroj wprowadzilam. Dam znac w poniedzialek jesli bedzie dobrzeNiestety niektórzy to paplają co im ślina na język przyniesie.
Ja też jeszcze nie kupuje. U nas w ogóle mało kto wie.
Każdy ma swoje podejscie. Moja koleżanka mówiła wszystkim zaraz po zrobieniu testu. Nawet w pracy i poroniła dwa razy zanim się udało. Później musiała tłumaczyć bo ludzie nie mieli pojęcia ze poroniła, a oni dalej gratulowali itp.
Nie bój się genetycznych. Ja jestem stara i wczoraj odebrałam wynik harmony. Wiec jeśli u mnie jest dobrze to u ciebie będzie jeszcze lepiej! Uszy do góry [emoji4]
reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
Jutro mam usg genetyczne. Trzymajcie za mnie kciuki
kciuki!
Mirakulum
Cieszę sie ze u Ciebie wszystko dobrze wyszło, ze generalnie tak wielu dziewczynom badania i kolejne wizyty się układają po ich myśli to daje nadzieję ze moze mi tym razem tez sie uda... Wiecie bo za pierwszym razem chodzilam na wizyty spokojna. Jakos nie dopuszczalam ze moze cos sie wydarzyc. Teraz kazda jedna to nerwy strach drżace nogi... Ale ja jestem przypadkiem do ktorego powiedzenie ze co nas nie zabije to nas wzmocni nijak sie ma. Czuje sie teraz o wiele słabsza bo wiem ze na wiele rzeczy nie mam wplywu i to mnie dobija. Jesli syt sie powtorzy to niewiem... Ale bylam 2 tyg temu na wizycie bylo ok a byl to juz prawie 11tyd wiec kto wie moze to wlasnie teraz. Pozdrawiam i przepraszam ze troche czarny nastroj wprowadzilam. Dam znac w poniedzialek jesli bedzie dobrze
Kikaaa strach bedzie ale trzeba wierzyc jak nie glosno to chociaz po cichutku ze sie uda i tym razem juz bedzie wszystko dobrze))
A tu cos na poprawe humoru.. To Nas czeka dziewczyny haha no ale po co mamy mezow nie
Załączniki
Kikaaa strach bedzie ale trzeba wierzyc jak nie glosno to chociaz po cichutku ze sie uda i tym razem juz bedzie wszystko dobrze))
A tu cos na poprawe humoru.. To Nas czeka dziewczyny haha no ale po co mamy mezow nie
Rysunek nr1 spędza mi sen z powiek [emoji23]
Mirakulum
Rysunek nr1 spędza mi sen z powiek [emoji23]
Nic nie mowie.... Ale to byla udreka haha
Nic nie mowie.... Ale to byla udreka haha
Wyglada na to że bardziej wskazany jest kurs jogi lub akrobatyki niż szkoła rodzenia
Balonsbalons
Ja tez jutro rano mam genetyczne
Kuzwa boje sie również
W pierwszej ciazy tak nie mialam teraz przyslowiowo kolokwialnie robie po nogach ze strachu tez spac nie bede mogla
Za mnie tez trzymajcie kciuki
Ja za was też bede. Ja swojej dzidzi nie widzialam 4 tyg oprocz kilku sekundowej migawki na izbie 2 tyg temu
Kuzwa boje sie również
W pierwszej ciazy tak nie mialam teraz przyslowiowo kolokwialnie robie po nogach ze strachu tez spac nie bede mogla
Za mnie tez trzymajcie kciuki
Ja za was też bede. Ja swojej dzidzi nie widzialam 4 tyg oprocz kilku sekundowej migawki na izbie 2 tyg temu
azamamew
Mnie nic nie trzeba było, normalnie do końca się sama schylałam i goliłam.Wystarczy lustro i jakoś się da ogarnąć
reklama
Balonsbalons
Wlasnoe zamowilam kebab
Jestem grubaska co je kebaba
Jestem grubaska co je kebaba