Mirakulum
Fanka BB :)
Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży kupiłam dla siebie przez całą ciąże: jedna para dżinsowa z pasem, dwie pary leginsów z pasem krótkie. I chyba jedne legginsy długie z pasem. Koniec moich zakupów
Chodziłam w tych samych bluzkach co zawsze, tych odcinanych pod biustem albo luźniejszych, a jak brzuch był już spory (jak na mnie) to było ciepło i chodziłam w sukienkach, które miałam - tych bawełnianych czy odcinanych pod biustem albo ciut niżej. W chłodniejsze dni legginsy do tuniki i tyle. A pracowałam do końca... Teraz tez jakoś zakupów dla siebie nie robiłam.. mam spodnie z pierwszej ciąży i kupiłam 3pary legginsów z pasem, ale w domu mam jeszcze nie ciążowe, które są dobre. W bluzkach swoich. Zobaczę, jak wielki brzuchol urośnie to kupię, ale na razie się wstrzymam
alez ja robilam i zrobie podbnie wykorzystuacj to co bede mogla czy tez z koszulami dluzszymi bo tak to mam wszystko dopasowane bluzki, koszulki czy sukienki badz krotkie do pasa ... choc ostatnio kupilam sobie taka jedna fajna i ciut za duza byla ... ma gumke wiec pochodze napewno i do konca..luzna jest ...