reklama
Koziunia
Zaangażowana w BB
Moje łupy z LidlaDziewczyny a wrzucicie te ubrania ciążowe z Lidla?
Ja w pierwszej ciąży nie cierpiałam tych spodni z Golfem. Gorąco mi było jak nie wiem, dusilo mnie to cholerstwo. Tym bardziej że w czerwcu rodzilam.
Załączniki
Igorowelove
Moderatorka
Teraz nie, ale w pierwszej ciazy tak mialam [emoji14]Czy macie może problem z... ciemniejącymi włoskami na brzuchu? Lekko mnie to zawstydza, mam jednak nadzieję, że nie będzie dużo gorzej w następnych miesiącach, a po porodzie wróci wszystko do normy.
Mirakulum
Fanka BB :)
Ja już chyba nic sobie nie kupię mąż zaginął w terenie a tu jak się coś pojawi to zaraz wykupią.
Haha u Mnie Maz kroluje w Lidlu hahah i wie co kiedy jak. Zawsze mi gazetki przynosi takze juz mu powiedzialam co i jak jakby cos ciazowego bylo
Czy macie może problem z... ciemniejącymi włoskami na brzuchu? Lekko mnie to zawstydza, mam jednak nadzieję, że nie będzie dużo gorzej w następnych miesiącach, a po porodzie wróci wszystko do normy.
Ja zauwazylam ze stalam sie cala owlosiona haha
Na okraglo sie depiluje oO wrrrrr
I w ogolw mam jakas sucha skore..musze jakis balsam ..albo oliwke nie wiem..cos kupic! Lepszego niz to co mam
W ogóle bylam umowiina na konsultacje co do laserowego usuwania ... Bikini chcialam zrobic wpierw no ale musialam odmowic i zrobie po porodzie
MarzenaBejbiki
Dita 333 No właśnie oni pokupowali osobno nie 2w1 tylko głęboki i spacerówkę osobno.
Ja już po wizycie mój dzidek 7cm ma się super a lekarz powiedział że jeszcze wcześnie ale widzi że mu coś tam rośnie między nóżkami i prawdopodobnie chłopaka nosze w brzuszku troszkę szok bo cały czas byłam nastawiona na dziewczynkę a tu taka informacja....ale jeszcze wcześnie więc nie nastawiam się w 100% poczekamy zobaczymy
Ja już po wizycie mój dzidek 7cm ma się super a lekarz powiedział że jeszcze wcześnie ale widzi że mu coś tam rośnie między nóżkami i prawdopodobnie chłopaka nosze w brzuszku troszkę szok bo cały czas byłam nastawiona na dziewczynkę a tu taka informacja....ale jeszcze wcześnie więc nie nastawiam się w 100% poczekamy zobaczymy
the_flower
Nie mogę wstawić fotki, ale Koziunia wrzuciła fotki, ja mam szare i niebieskieDziewczyny a wrzucicie te ubrania ciążowe z Lidla?
Ja w pierwszej ciąży nie cierpiałam tych spodni z Golfem. Gorąco mi było jak nie wiem, dusilo mnie to cholerstwo. Tym bardziej że w czerwcu rodzilam.
Ja też nie chodziłam w ciążowych w pierwszej ciąży, ale teraz się przekonałam do tych ubrań
Ostatnia edycja:
Anka_x
Tylko uważaj, czytałam opinie kobiet, które goląc np. maszynką nadmierne owłosienie w czasie ciąży tylko je wzmocniły, w efekcie po porodzie takie już im zostało. Z kolei inne sposoby np. krem depilujący lub depilator przy niektórych częściach ciała mogą doprowadzić do wrastania włosków.Ja zauwazylam ze stalam sie cala owlosiona haha
Na okraglo sie depiluje oO wrrrrr
Laserowo depilowałam bikini jakieś 2 lata temu. Boli jakby ktoś wbijał Ci w skórę mini-igiełki, ale da się przecierpieć. Po kilku wizytach był efekt wow, ale dzisiaj niemal wszystko wróciło do stanu sprzedW ogóle bylam umowiina na konsultacje co do laserowego usuwania ... Bikini chcialam zrobic wpierw no ale musialam odmowic i zrobie po porodzie
ainola
Mam to samo, nie jest ich może jakoś dużo, ale są o wiele ciemniejsze i grubsze niż przed ciążą. Wcześniej to był ewentualnie taki blond meszek....Czy macie może problem z... ciemniejącymi włoskami na brzuchu? Lekko mnie to zawstydza, mam jednak nadzieję, że nie będzie dużo gorzej w następnych miesiącach, a po porodzie wróci wszystko do normy.
reklama
Mirakulum
Tylko uważaj, czytałam opinie kobiet, które goląc np. maszynką nadmierne owłosienie w czasie ciąży tylko je wzmocniły, w efekcie po porodzie takie już im zostało. Z kolei inne sposoby np. krem depilujący lub depilator przy niektórych częściach ciała mogą doprowadzić do wrastania włosków.
Laserowo depilowałam bikini jakieś 2 lata temu. Boli jakby ktoś wbijał Ci w skórę mini-igiełki, ale da się przecierpieć. Po kilku wizytach był efekt wow, ale dzisiaj niemal wszystko wróciło do stanu sprzed
No wez mnie nie dobija j. Znajoma mi tu xhwali ze ma dlugo nic ajcccccx choc nastawialam sie na to zE mozE nie byc tak pięknie bo opinie czyralam rozne he..co do wrastania to juz tyle lat sie depiluje ze wiem jak tego uniknąć..ale fakt jest taki ze wloskow mam wiecej o zgrozo! ..choc pod pachami po latach wyrywania depilatorem nie sa takie zle
Inna znajoma cale zycie (ma 50 lat) sie regularnie woskuje i serio jest golutka! ( widywalam ja b. Czesto golusienka na silowni )Terazbtylko przypomina woskowanie sama sobie bo ma doswiadczenie i cale osprzetowanie w domu no ale sie nie dowiem jak nie sprobuje a mam dosc i chce cos zadziałać
Ostatnia edycja: