reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Właśnie do chudzin na pewno nie należę, bo przy ok. 160 cm ważę obecnie jakieś 58/9 kg... więc mam nadmiar ;p tylko ciąźy nie widać jakoś, ale coś czuję że wyjdzie z nadmiarem za jakiś czas ;p

Ja mam 1,61 i teraz w ciąży 55,6... ale brzucho już widać:) No ale w 1.ciąży to mogłam się do 20tygodnia ukrywać hahaaa:laugh2: Choć w sumie teraz jeszcze w luźnych bluzkach nie widać...ale to już końcówka udawania hahaha:rolleyes2::-p

reklama
Kompletnie nie widac!! Gdzie masz te kilogramy..w lydkach?? He

Ja 172cm 64kg skpnczpny 14tydz. OoooO

Ja wlasnie wpierdzielam zapiekanke ziemniaczana z warzywami ktore wczoraj zrobił moj Mezulek..dolozylam majonezu i ketchup a co !
Kolejny chudzielec! Ale brzusio jaki fajny, zgrabniutki :D
Właśnie do chudzin na pewno nie należę, bo przy ok. 160 cm ważę obecnie jakieś 58/9 kg... więc mam nadmiar ;p tylko ciąźy nie widać jakoś, ale coś czuję że wyjdzie z nadmiarem za jakiś czas ;p
Ta waga to chyba wlosy i paznokcie [emoji14]
Albo grube kosci ;)
Ja mam 1,61 i teraz w ciąży 55,6... ale brzucho już widać:) No ale w 1.ciąży to mogłam się do 20tygodnia ukrywać hahaaa:laugh2: Choć w sumie teraz jeszcze w luźnych bluzkach nie widać...ale to już końcówka udawania hahaha:rolleyes2::-p
Kolejny chudzielec [emoji14]

Halo! Czy Wy wszystkie takie tutaj chudziutkie?

Dziewczyny a wrzucicie te ubrania ciążowe z Lidla?

Ja w pierwszej ciąży nie cierpiałam tych spodni z Golfem. Gorąco mi było jak nie wiem, dusilo mnie to cholerstwo. Tym bardziej że w czerwcu rodzilam.

Ja się jeszcze nie pokazuje bo u mnie na razie widać tylko że tłusta jestem heh jak będzie widać że to ciąża a nie sadlo to się pokaże haha

Wiecie co... Wzięłam się za to prasowanie to zaraz było mama to, tamto, siamto i po prasowania bo dziecina się obiadu domagała haha ale później poszłam za ciosem i wywaliłam ciuchy z szafy żeby ogarnąć ten bajzel... Jak skończyłam to się okazało że młoda się woda bawiła w łazience która przypomnę już posprzatalam... Noszzz cała łazienka zalana. I jak u cokolwiek zrobić!?
Urobilam się a nic nawet nie widać :(

reklama
Do góry