To przez ciaze haha
przejdzie a pies jakos wytrzyma
Co to za szpital ze nie moglas zostac na Noc z dzieckiem ktore nie dosc ze bylo wcześniakiem to jeszcze karmione Piersia!?!? No bez jaj
Moja bratowa z miesiecznym lezala w szpitalu i wlasnie kobiety ktore karmia piersia zostaja bez dwoch zdan na noc tez! Takze zszokowalas Mnie. Chyba bym ich wygryzla jakby Mnie to spotkalo albo zmieniala szpital!!!
Dita sciagnelas Nasz plan dzialania!!! Haha albo ja twoj haha
A z tym wtracaniem to tak jest..nie bez powodu mam stosunki z wlasna mama jakie mam
rok sie meczylam..ona plakala ja plakalam..
no bo przeciez ona 5 wychowala a ja 21 lat gowniara co moze wiedziec prawda? No wiedzialam tyle ze mi dzieciaka przegrzewala ..wracajac z miasta np. Zastawalam go z podwojnych ogrodniczkach obszytych materialem..spiacego pod grubym kocem a w domu 25 stopni!!!! Nawet nie wiecie jak Mnie szlak trafial..a jak kiedys wrocilam (maly mial lekko wysypke na pupce) to wlpzyla mu pieluche tetrowa do pampersa i zrobiła zajebisty kompres bo on ma napewno pieluszkowe zapalenie skóry...oO
Co ja sie mialam..ale teskty typu jak bedzie chpry przez ciebie to zobaczysz..psycha jiz siadala tak to na człowieka oddzialywalo..
ale to taki typ czlowieka..mozna gadac ...udaje ze uszanuje a potem eh ..jestem daleko i mam swiety spokoj..stosunki sie poprawily haha
Maz byl dla mnie wielkim wsparciem i nie raz sie juz tak denerwowal ze szlak go trafial. Raz juz nie wytrzymal i moja mama plakala przez niego to ja pocieszalam eh
My zawsze razem...a reszta mogla radzic ale nie bylo bo mamusia czy jego czy moja takze tak sie mozna dotrzec najlepiej i tak jest najzdrowiej dla zwiazku