reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Hejo dziewczyny jak samopoczucie ja się codziennie budzę o 7 ju mam tego dosyć po woli bo jestem nie wyspana ale jest mi nie wygodnie i temu się budzę. Mąż pojechał do pracy z rana. Wczoraj dużo spacerowalismy i padam po tym spacerze jak bym maraton przynajmniej jakiś zrobiła i to serio porostu tragedia co do nudności to na szczęście odeszły no chyba że poczuje jakiś okropny zapach to tylko wtedy ale tak to jest super za 2 dni wizyta u ginekologa trochę się martwię czy jest wszystko okej staram się oszczędzać ale same dobrze wiecie że z tym różnie jest w domu zawsze znajdzie się robota
A w ktorym teraz jestes? Mnie juz tak minimalnie lepiej jest z tymi nudnosciami ale i tak z rana jak nie zjem to jest licho. U mnie 11 tydz

reklama
Ja wczoraj cały dzień czułam się paskudnie. Dziś też troche muli, ale upiekłam z rana biszkopta, teraz smażę naleśniki. Później do stomatologa z synem.
Jutro mam wizytę u endokrynologa. Mam nadzieję, że obejdzie się bez leków.
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty.
Miłego dnia

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, prenatalne pappa i dajcie znać po i fotki bobasków i brzuszków.

Ja wczoraj na słonku na ławce posiedziałam i do wieczora zwijałam się z bólu brzucha.
Chyba za wcześnie wyszłam, niby krótko ale do tej pory przez miesiąc leżałam.
Od wczoraj leżę i wróciłam do nospy.
Odpoczywaj kochana :*

Ja wczoraj cały dzień czułam się paskudnie. Dziś też troche muli, ale upiekłam z rana biszkopta, teraz smażę naleśniki. Później do stomatologa z synem.
Jutro mam wizytę u endokrynologa. Mam nadzieję, że obejdzie się bez leków.
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty.
Miłego dnia
Jej juz takie smakolyki? Jade do Ciebie na nalesniki :)

Dziewczyny, mam takie trochę inne pytanie. Jak to jest Waszymi brzuszkami? Mój rano wygląda normalnie a w ciągu dnia go wypycha, a jakoś mocno się nie objadam, zwłaszcza, że mdłości wróciły...
Może wzdęcia masz. Jelita teraz inaczej pracują...
Ja też mam brzuszek i to cały czas, ale taka moja uroda, po sobie szczupła, tylko brzuszek jest:tak:

Wydaje mi sie ze juz w dole brzucha juz go znaczyna wypychac bo jest dosyc twardy.

W dole brzucha też już się trochę zaokrąglił w sumie tam najbardziej.

Może wzdęcia masz. Jelita teraz inaczej pracują...
Ja też mam brzuszek i to cały czas, ale taka moja uroda, po sobie szczupła, tylko brzuszek jest:tak:

No ja właśnie dość mocno dbałam o to żeby był odtłuszczony i płaski.
Może faktycznie wzdęcia...

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, prenatalne pappa i dajcie znać po i fotki bobasków i brzuszków.

Ja wczoraj na słonku na ławce posiedziałam i do wieczora zwijałam się z bólu brzucha.
Chyba za wcześnie wyszłam, niby krótko ale do tej pory przez miesiąc leżałam.
Od wczoraj leżę i wróciłam do nospy.

Odpoczywaj... Skoro siedziałaś na ławce i nic więcej nie robiłaś, to na pewno jest wszystko w porządku :) nie martw się :tak:

Dziewczyny, mam takie trochę inne pytanie. Jak to jest Waszymi brzuszkami? Mój rano wygląda normalnie a w ciągu dnia go wypycha, a jakoś mocno się nie objadam, zwłaszcza, że mdłości wróciły...

Ja jestem w 12tygodniu, na pewno u mnie to nie wzdęcia bo już ich nie mam od paru tygodni. Po prostu rano jeszcze brzuch wygląda, a później różne posiłki i tak to jest :tak: Jestem szczupła, dlatego ja bardzo widzę różnicę...I z tego co pamiętam to nawet w późniejszych m-cach ciąży, np.szóstym tez tak miałam :D rano brzuch mniejszy, a wieczorem większy... :laugh2:

Edytka sa osoby które ze wzgledu na finanse co miesiac wola coś zakupic..
Ja xhxe pracować to i czasu bede miala mniej takze tezbede chciała sie jakoś przygotowac etapowo..
Pozatym znajoma niedawno urodzila i wiele rzeczy mi odpadnie z ciuszkow jak wanienka itp.
Dla mnie to tez przyjemnosc ale jak pracuję to na razie po pract marze o odpoczynku niz wloczeniu sie po sklepach haha zobaczymy jak to sie później ułoży:)

Azamamew powinnas dogadac sie z mezem..rad mozna wysluchac ale dogadac powinniscie sie wy oboje..wtedy jest duzo łatwiej

reklama
Hej hej. Witam po letniej burzy. Kocham taka pogodę. Mam nadzieję że majowkowe prognozy się nie sprawdza bo na majówkę jedziemy nad morze. Aż na 4 dni! Ha ha ale tak się cieszę. Rok temu otworzylismy firmę więc w tamtym roku byliśmy bez wakacji, w tym pewnie będzie to samo więc taki długi weekend cieszy bardzo. Tym bardziej że mój M ciągnie dwa etaty...
Któraś pytała do kiedy zamierzamy pracować. Ja do ostatniego dnia jeśli Bóg pozwoli ;) muszę niebawem kogoś zatrudnić ale też mam nadzieję szybko wrócić do pracy chociaż na kilka godzin. Ale to życie zweryfikuje.

Jestem ciekawa Waszych brzuszków- pokażcie :)

U mnie mdłości minęły :) wszystko zupełnie inaczej mam ni w ciąży z córka... ;)

Do góry