reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

A nie może Ci nikt dowieźć? Ogólnie się przyjmuje, żeby nie przerywać bez konsultacji z lekarzem, bo to jednak hormony.
A dziś w ogóle nie brałaś? Bo jak raz to nie powinno się nic dziać.
Choć jest napisane, że jak zapomnisz to trzeba wziąć jak tylko to będzie możliwe.
Tak dzisiaj już brałam rano

reklama
Co do rodziców czy teściów to chyba mamy jakieś mega szczęście, bo kompletnie nam się nie wtrącają, mimo że mieszkamy dosyć blisko bo w okolicy 6-10 km. Przychodzą tylko jak ich zaprosimy. Obydwoje zawsze mówimy im jak coś nam nie pasuje i się nie zgadzamy z ich zdaniem i nie ma problemu ;)
Mam to szczęście, że mój Mąż uważa, że to jest nasza rodzina i ze zdaniem mamy nie musimy się liczyć, jeśli mamy inne. Ja też tak uważam ;)
A co do mieszkania z rodzicami czy teściami to nie wyobrażam sobie. My już na studiach wynajęliśmy mieszkanie - pracowaliśmy specjalnie tylko po to, żeby nie mieszkać z rodzicami, na początku bywało ciężko, ale najważniejszy był spokój i własny kąt ;)

Hej ho
Dawno mnie tu nie bylo ale to dlatego ze tydzień temu na tej imprezie ukradli mi telefon i kurcze nie mialam do was dostepu
Wuec tak po krotce wam opowiem co u mnie
Caly poprzedni tydzien i ten wymiotowalam okropnie od 3 w nocy do 7 rano potem od 10 do 13 dramat potem jako tako do wieczora i kolo 22 juz znowu masakra
Jadlam tylko ryz z marchewka i pilam wode z imbirem
Kupilam jakies tabletki w aptece bez recepty na te nudnosci ...
Generalnie narazie dzis jest calkiem spoko najgorzej ze bez przerwy jestem glodna ale nie moge zjesc duzo a w sumie i tak jestem jakas utyta
W sobote bylam na usg i sluchajcie moja ciaza byla w poprzednich badaniach o tydzien mlodsza prawie a w tym badaniu bylo idealnie tak jak od oatatniej miesiaczki
Dziadzia ma 3cm serducho slyszalam w koncu
Ale nowosc jest taka ze mam nagle jakiegos miesniaka prawie4 cm cholera jasna. Zaatanawia mnie to czemu dwa tygodnie temu nie bylo go widac czy to mozliwe by pojawil sie tak nagle .. Jutro mam wizyte u mojej gin na nfz zobaczymy co powie

Ostatnia edycja:
Hej ho
Dawno mnie tu nie bylo ale to dlatego ze tydzień temu na tej imprezie ukradli mi telefon i kurcze nie mialam do was dostepu
Wuec tak po krotce wam opowiem co u mnie
Caly poprzedni tydzien i ten wymiotowalam okropnie od 3 w nocy do 7 rano potem od 10 do 13 dramat potem jako tako do wieczora i kolo 22 juz znowu masakra
Jadlam tylko ryz z marchewka i pilam wode z imbirem
Kupilam jakies tabletki w aptece bez recepty na te nudnosci ...
Generalnie narazie dzis jest calkiem spoko najgorzej ze bez przerwy jestem glodna ale nie moge zjesc duzo a w sumie i tak jestem jakas utyta
W sobote bylam na usg i sluchajcie moja ciaza byla w poprzednich badaniach o tydzien mlodsza prawie a w tym badaniu bylo idealnie tak jak od oatatniej miesiaczki
Dziadzia ma 3cm serducho slyszalam w koncu
Ale nowosc jest taka ze mam nagle jakiegos miesniaka prawie4 cm cholera jasna. Zaatanawia mnie to czemu dwa tygodnie temu nie bylo go widac czy to mozliwe by pojawil sie tak nagle .. Jutro mam wizyte u mojej gin na nfz zobaczymy co powie

Ze spraw innych z partnerem tocze nieustanna wojne cos ostatnio nie mozemy sie dogadac . najlatwiej jest mi go ignorowac . rozmowy nic nie daja . klutnie tymbardziej . dzis nie jadlam obiadu bo wczoraj bylam caly dzien w lracy i zakupow nie zrobilam on tez aie nie zainteresowal wiec jedzenia nie bylo. No poprostu najgorzej na swiecie . chcialam isc z dzieckiem do mamy na obiad ale powiedzial ze ogarnie aytuacje poczym podszedł pobiegac i zapomnial jase dzis na maslance jablku i pomidorze i kaszy jaglanej ... I nkestety jestem bardzo glodna i nieszczesliwa przez to. Ale jestem tez uparta i zawzieta od jutra caly tydzien Bede jesc ba mieście to mnie popamieta . normalnie wojna
Przykro mi, że muszę to polubić że takie akcje z chłopem masz.
Ja z moim niestety też mam ciężki czas.
Ciągle na mnie się drze, krytykuje.
Ogólnie kiepsko znosi, że muszę się oszczędzać, że przez miesiąc leżałam itd.
Najbardziej mi brakuje przytulania i że nie okazuje żadnych uczuć.

A zmieniając temat to super, że dzidzię widziałaś, trzymam kciuki za tą wizytę i może gin Ci powie skąd ten mięśniak.

ja sie dzisiaj dziewczyny swietnie czulam! zero jakichkowliek dolegliwosci. rano mnie tylko lekko jajnik czzy cos zakul jak szybko wstalam takze pieknie, zobaczymy jutro :D:D

BALONSBALONS przykro mi ze nie mozesz dogadac sie ze swoim ukochanym, Mam nadzieje ze jednak jakos dojdziecie do prozumienia i pomoze ,, zrozumie..
jak czlowiekowi dzien w dzien cos dolega to sie wlasnie robi bardzo wrazliwy badz poirytowany
Moj jak widzial jak sie nacierpialam nie jeden dzien to byl przekochany i nadal jest ale bywal dzien ze zachowywalam sie jak nie ja przez to wszystko co i jemu sie obrywalo oO
nie bylabym w stanie pracowac bedac glodna, w tym stanie tym bardziej,,NiGdY ..hee
czasem wystarczyla iskra.... a Mnie jakby piorun strzelil a potem bylam zla na siebie:(
ja sprzedalam swoj motocykl:(...a moj wymienil wlasnie stary na nowy, caly dzien w podrozy spedzil by kupic to co chce...cacuszko ale co z tego jak juz mam zakaz wrrrrr
na zloty bedziemy jezdzic z dziecmi , ja autem a on na motocyklu ale czasem jechalismy razem bez dzieci i to bylo fajne..mlodzi , wolni haha:p
zapewniam go ze jak bedzie o Mnie dbal to ja nie bede Nas ograniczac haha takze sie stara:p

pozatym dzis mi powiedzial ze czuje ze to chlopak...a mi sie dzis snilo ze urodzilam coreczke i ze musialam do mamy zadzwonic by jej w koncu powiedziec o trzecim dziecku haha
no ciekawe...

reklama
Do góry