the_flower
Fanka BB :)
U nas też jutro prenatalne.
Stresik jest...
Stresik jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe co się będzie działo u nas po wynikach PAPPA. Mam nadzieję, że wydają bardzo dobrze 8 obędzie się bez NIFTYU nas też jutro prenatalne.
Stresik jest...
Ja miałam robione juz te badanie ze względu na infekcje.Dziewczyny mam pytanie gin zaleciła zrobienie posiewu z pochwy .
Po pierwsze nie podoba mi się to badanie po drugie nie będę rodzic naturalnie więc paciorkowce mi nie grożą...A po trzecie jest płatne i czytałam że zalecane jest w 3 trymestrze ciazy. Jak to z tym jest?
Czy tylko gin prywatnie wypisują takie badania czy ma nfz również?
Lekarz który wykonywał prenatalne powinien zobaczyć wynik pappa.Dziewczyny a jak to jest z tym testem pappa - powinien być wykonany tego samego dnia co usg, czy mogę go zrobić później? I do kogo potem z interpretacją wyników - do lekarza, który wykonywał usg, czy do lekarza prowadzącego?
A skąd ta pewność, że będzie cesarskie cięcie?Masz jakieś zalecenia?Dziewczyny mam pytanie gin zaleciła zrobienie posiewu z pochwy .
Po pierwsze nie podoba mi się to badanie po drugie nie będę rodzic naturalnie więc paciorkowce mi nie grożą...A po trzecie jest płatne i czytałam że zalecane jest w 3 trymestrze ciazy. Jak to z tym jest?
Czy tylko gin prywatnie wypisują takie badania czy ma nfz również?