Pala88_emku
Zaciekawiona BB
Hello wybaczcie nie przedarłam się przez wszystkie posty hehe. Ja jeszcze pracuje wiec średnio z czasem u mnie. Libido hm.. U mnie generalnie jest marne chodź w ciąży ciut wyższe ale ostatnio taka wykończona jestem, że dosłownie sekunda w poduszce i chrapię. Ja uważam, że na czas ciąży nie opłaca się wydawać sporej kasy u brafiterki na stanik jak za miesiąc czy dwa nie nada się do niczego. Jeśli się zna poprawny rozmiar i to jak powinien leżeć spokojnie można kupić tańsze w hipermarkecie lub internecie.
Ja tuptam już nogami bo 24.04 prenatalne z testem Papa. Oj zacznie wrzeć jak się prenatalne zaczną. Do tej pory miałam już 3 usg 5tydz 7 tydz i 10 tydz ani razu nie sluchalismy serduszka więc pewnie we wtorek wkoncu posluchamy. Bierzemy z mężem córę ze sobą na prenatalne bo już ostatnio bardzo ze mną chciała iść do lekarza ale jeszcze dopochwowe miałam usg to bezsensu a teraz już liczę na brzuszkowe USG. Kto tym tygodniu ma jeszcze prenatalne?
Ja tuptam już nogami bo 24.04 prenatalne z testem Papa. Oj zacznie wrzeć jak się prenatalne zaczną. Do tej pory miałam już 3 usg 5tydz 7 tydz i 10 tydz ani razu nie sluchalismy serduszka więc pewnie we wtorek wkoncu posluchamy. Bierzemy z mężem córę ze sobą na prenatalne bo już ostatnio bardzo ze mną chciała iść do lekarza ale jeszcze dopochwowe miałam usg to bezsensu a teraz już liczę na brzuszkowe USG. Kto tym tygodniu ma jeszcze prenatalne?