Ja robię tylko USG genetyczne [emoji5]Hmmm ja jako jedyna nie robię prenatalnych.
reklama
justyna90m
Zaangażowana w BB
ja mam we wtorek prenatalne,krew bylam oddac do badania juz tydzien temu.
Igorowelove
Moderatorka
Ja tez nie robie, ale nie odzywam sie zeby nikt mnie tu nie zjadl [emoji85]Hmmm ja jako jedyna nie robię prenatalnych.
Nie nie. Ja niestety tez...Hmmm ja jako jedyna nie robię prenatalnych.
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mirakulum
Fanka BB :)
Dzieki za obszerne wytlumaczenie U mnie piers byla do wszystkiego.. do jedzenia, do uspokojenia, jako srodek bolowy, jako usypiacz... No i bylo mi z tym dobrze, bo chyba dzieki temu nie wspominam jakos tragicznie okresu niemowlecego mojego syna ale.. to jest w pewnym stopniu duze ograniczenie dla mnie, nigdzie wyjsc, ciagle miec cycka w gotowosc i druga sprawa mlody bardzo duzo mi przybieral i w pewnym momencie siadlo mi strasznie na psyche jak moja nienormalna tesciowa i szwagierka ciagle powtarzaly, ze on jest gruby, ze robie mu krzywde itd.. potem zaczelam sama w to wierzyc No ale mlody naszczescie teraz juz nie jest grubaskiem tylko wyglada jak jego rowiesnicy
Teraz musze sie zastanowic jak ogarnac temat kp, bo nie bede mogla i nie bede chciala chyba siedziec z malenstwem ciagle przy cycu.. Boje sie ze starszak by sie zle czul z tym, ze zamiast sie z nim bawic, to mialabym ssaka przy piersi :/ Mi sie ostatnio snilo, ze zdradzalam mezadla mnie to byl koszmar, bo te sny tak bardzo realistyczne, ze az kilka dni czulam sie z tym zle, normalnie jak bym serio go zdradzala
Innym razem snilo mi sie, ze moje dziecko zaczelo sie topic, a ja nie umialam mu pomoc :/ brrrr...Ja juz kiedys pisalam, ze mi sie chce ciaglea mezowi nie koniecznie.. w pierwszej ciazy bylo odwrotnie, on chcial a ja niew pewnym momencie nawet mu sciemnilam, ze lekarz kazal sie wstrzymac
Grunt ze czulas sie dobrzeai maly rowniez a to najwazniejsze. Majac starsze dziecko ktore bylo na pierwszym miejscu moze byc gorzej .. Ale zobaczysz sama jak to bedzie wygladac i znajdziesz jakies dobre rozwiazanie napewno
Moj byl mega pulchny ale tez widze ze ma potezna budowe Kosci I tez mi gadali ale ja sie nie przejmowalam bo wiedzialam ze sie nie przEjada..Dzis zebra mu policzysz
Dziewczyny a jak to jest z tym testem pappa - powinien być wykonany tego samego dnia co usg, czy mogę go zrobić później? I do kogo potem z interpretacją wyników - do lekarza, który wykonywał usg, czy do lekarza prowadzącego?
Hmmm ja jako jedyna nie robię prenatalnych.
Ja robię tylko USG genetyczne [emoji5]
s mu zebra policzyszJa tez nie robie, ale nie odzywam sie zeby nikt mnie tu nie zjadl [emoji85]
Nikt Cie nie zje. To nie jest przymus
Ja tez czekam do usg genetycznego ktore sprawdzalo sie wiele lat I mam Wielka nadzieje ze bedzie tak jak powinno byc
Slyszalam ze wyniki powinien genetyk odczytac I mozna w odstepie dni
Mama Zuzi i Antosia
Jeśli to nie tajemnica to jakie masz wskazania do CC ?Nigdy nie miałam żadnych infekcji nigdy grzybów nigdy zapalenia pęcherza i sama powiedziała że jest "czysto" i zdrowo bez żadnych podejrzeń.
Pytam bo na necie pisza ze robi się je w 3 trymestrze. A jestem pewna bo raz że mam zalecenia A dwa na naturalny się nie zgodzę.
Tu nie chodzi nawet o płatność a o to że ten posiew mi nie potrzebny ..nie słyszałam żeby takie zalecenie miała osoba chodząca na nfz bynajmniej u mnie w rodzinie okolicy znajome itp
Azamamew to też mamy wiele wspólnego i dzieci praktycznie w tym samym wieku
Też zaczynam powoli się stresować i trochę żałuję że się na ten test zgodziłam bo jak prenatalne wyjdą dobrze to bym była już spokojna jak w poprzedniej ciąży a tak będę się stresować wynikami testu...
U mnie we wtorek będzie 12t3d i też mam nadzieję że dowiem się jaka płeć
Też zaczynam powoli się stresować i trochę żałuję że się na ten test zgodziłam bo jak prenatalne wyjdą dobrze to bym była już spokojna jak w poprzedniej ciąży a tak będę się stresować wynikami testu...
U mnie we wtorek będzie 12t3d i też mam nadzieję że dowiem się jaka płeć
reklama
Mirakulum
MoZE prywatnie a przeciez Tak tez MoznaJeśli to nie tajemnica to jakie masz wskazania do CC ?