reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dzidziuś się ruszał czy ja mam jakieś omamy [emoji2] super ja mam 6 tydzien nie mogę się doczekać już kiedy ja zobaczę bobo na ekraniku 8 maja mam uzg[emoji4] gratuluje.
No pewnie, ze sie ruszal i naprawde wygladal jak by raczka machal! Cudny widok.. ja ostatnio tez na to patrzylam, az lekarz nie dowierzal, ze moj maluch taki szalony, normalnie podskakiwal :D

Ogólnie nie czuję się najgorzej, wszystko zależy od dnia. Jak pracowałam było trudniej, ciegle mdłości, brak apetytu, zawroty głowy i okropne bóle brzucha i nieustanna senność do tego stopnia że jak w ciągu dnia nie spałam to od 15-16 mój mózg przestawał pracować. Teraz już troszkę lepiej [emoji5]
Jestem z Bydgoszczy mam 29 lat, kocham aktywność fizyczną, słońce i jedzenie. ZPartnerem dość krótko staraliśmy się o dzidziusia, wiec nie małym zaskoczeniem był pozytywny test ciążowy To będzie nasze pierwsze Maleństwo i już się jego doczekać nie mogę.
Witaj! Ja też z Bydgoszczy [emoji4] i również 89[emoji6]

Będzie dobrze :)
Mając 20 lat byłam w pierwszej ciąży.
Pamiętam tą niepewność, dasz radę.
Byłaś na usg? Jak się czujesz? Jak Twój dzidziek?
Byłam, jak na razie wszystko przedstawia się okey ;) A czuję raz lepiej raz gorzej... suche dłonie, zaparcia i senność mnie prześladuje. Potrafię położyć się delikatnie i już śpię...wiecznie zmęczona. Po za tym strach mieszany z płaczem choć staram się myśleć pozytywnie :)
Słyszałam serduszko i zarys małego maluszka, trochę się podniosłam na duchu :)

reklama
Do góry