Mam dzisiaj mdłości i ciągle mi gorąco Mam nadzieję że przejdzie bo wcześniej nie miałam z tym większego problemu!Dlaczego masz gorszy dzień?
Pati super fotka
reklama
Paulinax
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Obserwuję już Was jakiś czas, parę razy pisałam, gdy miałam jakieś wątpliwości .
Ostatnio mam gorszy czas.
Jutro mam 3 wizytę u ginekologa, lecz odchodzę od zmysłów, nie śpię, wymiotuje z nerwów, a wszystko dlatego, że tak bardzo boję się usłyszeć to samo, co parę miesięcy temu, że ciąża przestała się rozwijać, serce nie bije ...
A chyba mam powody do zmartwień, gdyż ostatnie usg, nie było bardzo satysfakcjonujące, gdyż jak lekarz robił mi usg obliczył ciąże młodszą o 5 dni, tak, wiadomo, to się zdarza, ale ja wiem, że owulacje miałam w miarę szybko 14dc lub 15dc, choć ostatni cykl przed ciążą miał 41 dni, a jestem tego pewna, ponieważ już w 23dc miałam cień cienia w teście ciążowym, ale był, więc gdyby owulacja była później, test ciążowy by nie wykrył w 23dc hormonu
No i dodatkowo serce biło lecz trochę wolno, gdyż 100 u/m, a był to 6tydz i 4 dzień, czy ktoś też miał podobną sytuację i jest jeszcze szansa dla dzidziusia ?
Obserwuję już Was jakiś czas, parę razy pisałam, gdy miałam jakieś wątpliwości .
Ostatnio mam gorszy czas.
Jutro mam 3 wizytę u ginekologa, lecz odchodzę od zmysłów, nie śpię, wymiotuje z nerwów, a wszystko dlatego, że tak bardzo boję się usłyszeć to samo, co parę miesięcy temu, że ciąża przestała się rozwijać, serce nie bije ...
A chyba mam powody do zmartwień, gdyż ostatnie usg, nie było bardzo satysfakcjonujące, gdyż jak lekarz robił mi usg obliczył ciąże młodszą o 5 dni, tak, wiadomo, to się zdarza, ale ja wiem, że owulacje miałam w miarę szybko 14dc lub 15dc, choć ostatni cykl przed ciążą miał 41 dni, a jestem tego pewna, ponieważ już w 23dc miałam cień cienia w teście ciążowym, ale był, więc gdyby owulacja była później, test ciążowy by nie wykrył w 23dc hormonu
No i dodatkowo serce biło lecz trochę wolno, gdyż 100 u/m, a był to 6tydz i 4 dzień, czy ktoś też miał podobną sytuację i jest jeszcze szansa dla dzidziusia ?
Kelyana
Jakie super zdjęcie ja tez chce takie!!!Byłam u lekarza, był super, szkoda, że tak daleko
Wszystko dobrze, progesteron ok, kazał powoli odstawiać.
Dzidzia piękna i duża, 32 mm, machała rączkami <3 Widok Kruszynki dał mi masę dobrej energii ))
Zobacz załącznik 848243
Dzidzi bobo
Byłam u dentysty nie chce mi ani antybiotyku ani przeciw bulowego dac jadę do swojego ginekologa po receptę na antybiotyk tylko czy mi da bo 6 tc
Asis7
O jak miło ze idziemy łeb w łeb dziekuje daj znac oczywiscie po wizycieO to ja mam dzis 9+5, wiec idziemy w tym samym czasie praktycznie. wizytuje we wtorek dopiero. Cudowna fotka maluszka
Mama Zuzi i Antosia
Masz problemy z tarczyca?Ale świetne zdjęcie
Ja się nie odzywałam ale u mnie nic nowego. Wizyte u gina mam za tydzień w środę a dziś endokrynolog ! Obserwuje Was dziewczyny i mam nadzieję że dzis czujecie się lepiej niż ja bo to zdecydowanie nie jest dobry dzień
U mnie znów jakieś pseudoplamienia dziś, stwierdziłam ze nie ma się ci stresować i poszłam na usg. Dobrze ze szybko wizytę złapałam w luksmedzie, lekarka słaba ale najważniejsze ze dzieciaki urosły już prawie 2 cm i wszystko ok
Super! 2cm to już kawał chłopaków albo dziewczynek Gratuluję
Mam dzisiaj mdłości i ciągle mi gorąco Mam nadzieję że przejdzie bo wcześniej nie miałam z tym większego problemu!
Niestety nie pocieszę się ale tak bywa Ja w poniedziałek miałam mega słaby dzień, właśnie poty i gorąco mi było, a mdłości jak zwykle... Już odliczam do tego II trymestru
Ja tez biore antybiotyk. Mialam stan zapalny z badan krwi wyszlo i od razu mi dali. Lekarka zapewniala ze bezpieczny dla dzidziusiow wiec lykam.
Zocha, co tam u ciebie i twoich bliźniaków? jak się czujecie?
reklama
Dzieciaki super. Maja kazde troche ponad 3cm. Serduszka ladnie bija. Na drugim usg jedna dzidzia spala a druga sie ruszala jak szalona. Na trzecim juz oba maluszki wariowaly. Widok bezcenny.Zocha, co tam u ciebie i twoich bliźniaków? jak się czujecie?
Ja sie tylko strasznie rozchorowalam i jestem wlasnie na lekach. No i wymioty ktore juz mi przechodzily nagle sie tak nasilily ze bez kroplowek bym sie odwodnila. Czekam do 10 maja na prenatalne. Jeden wielki stres do tego czasu...