Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Dziewczyny byłam u ginekologa swojego przepisał mi duomox na 6 dni co 12 godz teraz tylko poczekać na rezultaty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed zajściem w ciąże robiłam badania i miałam TSH na poziomie 3 i niejednolitą tarczycę dlatego zdecydowałam się na leki, teraz mam 1,2 a udało mi się zajść w ciąże gdy tarczyca spadła do 1,8 więc możliwe że troszkę podwyższona była utrudnieniem No i przez to teraz jestem skazana na leki do końca ciążyMasz problemy z tarczyca?
Dzieciaki super. Maja kazde troche ponad 3cm. Serduszka ladnie bija. Na drugim usg jedna dzidzia spala a druga sie ruszala jak szalona. Na trzecim juz oba maluszki wariowaly. Widok bezcenny.
Ja sie tylko strasznie rozchorowalam i jestem wlasnie na lekach. No i wymioty ktore juz mi przechodzily nagle sie tak nasilily ze bez kroplowek bym sie odwodnila. Czekam do 10 maja na prenatalne. Jeden wielki stres do tego czasu...
Tez mam. Tylko oslonke kup zebys sobie nie narobila gorszego problemu. Ja lykam do tego enterol250Dziewczyny byłam u ginekologa swojego przepisał mi duomox na 6 dni co 12 godz teraz tylko poczekać na rezultaty.
Super, że dzieciaki ok.Dzieciaki super. Maja kazde troche ponad 3cm. Serduszka ladnie bija. Na drugim usg jedna dzidzia spala a druga sie ruszala jak szalona. Na trzecim juz oba maluszki wariowaly. Widok bezcenny.
Ja sie tylko strasznie rozchorowalam i jestem wlasnie na lekach. No i wymioty ktore juz mi przechodzily nagle sie tak nasilily ze bez kroplowek bym sie odwodnila. Czekam do 10 maja na prenatalne. Jeden wielki stres do tego czasu...
Hej Dziewczyny,
Obserwuję już Was jakiś czas, parę razy pisałam, gdy miałam jakieś wątpliwości .
Ostatnio mam gorszy czas.
Jutro mam 3 wizytę u ginekologa, lecz odchodzę od zmysłów, nie śpię, wymiotuje z nerwów, a wszystko dlatego, że tak bardzo boję się usłyszeć to samo, co parę miesięcy temu, że ciąża przestała się rozwijać, serce nie bije ...
A chyba mam powody do zmartwień, gdyż ostatnie usg, nie było bardzo satysfakcjonujące, gdyż jak lekarz robił mi usg obliczył ciąże młodszą o 5 dni, tak, wiadomo, to się zdarza, ale ja wiem, że owulacje miałam w miarę szybko 14dc lub 15dc, choć ostatni cykl przed ciążą miał 41 dni, a jestem tego pewna, ponieważ już w 23dc miałam cień cienia w teście ciążowym, ale był, więc gdyby owulacja była później, test ciążowy by nie wykrył w 23dc hormonu
No i dodatkowo serce biło lecz trochę wolno, gdyż 100 u/m, a był to 6tydz i 4 dzień, czy ktoś też miał podobną sytuację i jest jeszcze szansa dla dzidziusia ?
Też kupiłam enterol [emoji2] wzięłam pierwsza tabletkę duomox i apap ale boli [emoji19] chyba ropa schodzi może dlatego boli jak diabli [emoji19]Tez mam. Tylko oslonke kup zebys sobie nie narobila gorszego problemu. Ja lykam do tego enterol250