D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ja chodze do dr pietraszka w centrum inflancka.A Ty do ktorego centrum chodzisz? ja już kilku lekarzy przerobiłam i prawda jest taka, ze nie kazdy umie zrobic i zinterpretowac usg wiec nie robia na wizytach
Sorry źle sobie nacisnelam miało być likeJeszcze się z niczym nie oswajają na razie maluszkowi bije serce i jest Ok. Nie mam dużych doświadczeń co do różnych pomiarów ale każda ciaza jest inna wiec trzeba czekać na kolejne badanie. Mam nadzieje, ze żadne plamienia Ci się nie zaczną i za 3 tyg znów zobaczyć dzieciaczka
Ja chodzę do dr Świrskiego. Przyjmuje w kilku centrach Medicover. No właśnie nie podoba mi się, że nawet, jeśli się do niego umówię, to i tak nie zrobi mi usg. Gdybym miała lekarza, który robi usg na każdej wizycie byłoby o wiele łatwiej. A długo już znasz tego Twojego lekarza? jest ok? opinie o nim różne widzę
Trzeba wkleic link w sygnature ale mi cos nie dziala po aktualizacji aplikacji :/Jak się wkleja suwak ?
Najwazniejsze ze bije serduszko! Mysl pozytywnie, mam nadzieje, ze za 3 tygodnie zobaczysz juz ludzika, ktory pieknie bedzie machal do Ciebie z monitora Ja mam w karcie ciazy wpisany tp z om na 17.10 a z usg 30.10 ale u mnie nieregularne cykle, wiec nie mam pojecia kiedy byla owolacja..Po wizycie.
Wg lekarza wszystko ok. Serduszko bije, zarodek 3-4 mm, czyli 6 tc... Niby ok, ale powinien być 7 tc 4 dzień... To aż 11 dni, liczyłam wg owulacji.
W styczniu było identycznie, zarodek zatrzymał się w rozwoju na tym samym etapie ciąży i też była taka różnica... I też biło serduszko. Po kilku dniach zaczęłam plamić. Teraz pewnie tylko Duphaston podtrzymuje ciążę.
Wizytę chciał umówić za miesiąc, ale powiedział, że "pewnie pani nie wytrzyma" i zapisał za 3 tygodnie.
No cóż. Muszę się oswoić z ewentualnymi wydarzeniami i powrotem do pracy.
Łezka się kręci, ale co zrobić.
Udanych wizyt.
udało mi się złapać wizytę u Zoulikhy Jabiry - Zieniewicz. Ma dobre opinie i pracuje w szpitalu na Starynkiewicza razem z popularną w necie Mamą Ginekolog, czyli Nicole. Jadę do niej za 15 minut i zobaczę co mi powietak jak o Świrskim on własnie chyba z tych co nie umie usg obslugiwać. Byłam u niego 2 razy w ciąży, ale jakoś nie przypadł do gustu.
Do tego mojego chodziłam w 1 ciąży i teraz też będę chodzić. Jestem zadowolona ze wspólpracy
udało mi się złapać wizytę u Zoulikhy Jabiry - Zieniewicz. Ma dobre opinie i pracuje w szpitalu na Starynkiewicza razem z popularną w necie Mamą Ginekolog, czyli Nicole. Jadę do niej za 15 minut i zobaczę co mi powie
Najwyżej zmienię lekarza prowadzącego.
A ja siedzę w szpitalu i czekam by złapać moja prowadzącą ciążę , bo chce by zobaczyła te guzki pod pachą i oczy moje bo chyba mam też zapalenie spojówek
Idzie się wykończyć
Do tego zaraz się posiłkami w majty
udało mi się złapać wizytę u Zoulikhy Jabiry - Zieniewicz. Ma dobre opinie i pracuje w szpitalu na Starynkiewicza razem z popularną w necie Mamą Ginekolog, czyli Nicole. Jadę do niej za 15 minut i zobaczę co mi powie
Najwyżej zmienię lekarza prowadzącego.