reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny oszaleje. Żołądek mi wywraca na lewą strone juz kilka razy bylam bliska randki z porcelaną a do tego wrocil cholerny slinotok :baffled:

No i oczywiscie mało tego to mloda znowu mi gorączkuje.

Nadrobilam was pobierznie bo od wczoraj nie zagladalam wiec moglam cos przegapic

@AsiekAsiek.90 trzymam kciucki zeby bylo wszystko dobrze

Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dzidziuś to przetrwa trzymam mocno kciuki i przytulam. Trzymaj się kochana :* [emoji8][emoji8]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Ja od jakiegoś czasu wymiotuje codziennie, na szczęście wieczorem, jak jestem juz w domu ale strasznie mnie to już meczy, ogólnie przez większość dnia mam mdłości, zwłaszcza jak robie się głodna [emoji57]

Ja po wizycie... jestem załamana plamienia nie ustały na usg jest pecherzyk z plodem ale skierowała mnie dziś na bete i jutro z samego rana jeżeli chociaż trochę bd wyższa od jutra bd brała tabl z progesteronem jeśli nie to już kończyć nie muszę;( czyli że ciąża obumarla ..... przepraszam was płacze cały czas mój M też jest zdolowany.. niewierze po prostu ... jeszcze dzis wydalam 260f na lekarzy mam dość już wszystkiego . ;(;(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, postaraj się myslec pozytywnie do jutra.
Ktory tydzień wyszedł z pomiarów maluszka, było serduszko? Czy lekarz ustalil skad krwawienie?
Trzymam kciuki

Ja po wizycie... jestem załamana plamienia nie ustały na usg jest pecherzyk z plodem ale skierowała mnie dziś na bete i jutro z samego rana jeżeli chociaż trochę bd wyższa od jutra bd brała tabl z progesteronem jeśli nie to już kończyć nie muszę;( czyli że ciąża obumarla ..... przepraszam was płacze cały czas mój M też jest zdolowany.. niewierze po prostu ... jeszcze dzis wydalam 260f na lekarzy mam dość już wszystkiego . ;(;(

Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za Waszego Kropka! Badzcie dzielni, mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki aby z dzieckiem było wszystko w porządku.
A u mnie pojawil się slinotok mimo że nie mam ani wymiotow ani zgagi.

Spokojnie, postaraj się myslec pozytywnie do jutra.
Ktory tydzień wyszedł z pomiarów maluszka, było serduszko? Czy lekarz ustalil skad krwawienie?
Trzymam kciuki
Teraz zadzwoniła mi lekarka pow że dzisiejsza beta jest ponad 2tys czyli 5tydz z ostatniej miesiączki wychodzi 7tydz ale ostatnie 3mies okres mi wariowal więc może owu się przesunela... brzuszek mbie trochę boli leżę i staram się nie myśleć ale łzy same płyną jutro mam 8.50 rano kolejne beta hcg i jeżeli wzrośnie to bd ok jeżeli nie to niestety najgorsze [emoji22] [emoji22]

reklama
Teraz zadzwoniła mi lekarka pow że dzisiejsza beta jest ponad 2tys czyli 5tydz z ostatniej miesiączki wychodzi 7tydz ale ostatnie 3mies okres mi wariowal więc może owu się przesunela... brzuszek mbie trochę boli leżę i staram się nie myśleć ale łzy same płyną jutro mam 8.50 rano kolejne beta hcg i jeżeli wzrośnie to bd ok jeżeli nie to niestety najgorsze [emoji22] [emoji22]

Trzymam kciuki!

Do góry